Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 26.: a Mérlegek túl komolyan vesznek egy bizonyos dolgot, a Skorpiók nagyobb volumenű dologban segítenek

Napi horoszkóp november 26.: a Mérlegek túl komolyan vesznek egy bizonyos dolgot, a Skorpiók nagyobb volumenű dologban segítenek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak folyamatosan, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz azonban senkivel, nem járnak a cipődben, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, nem bírod tovább azt a feszültséget, ami körülötted uralkodik. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktushelyzet ennyire bárki fejére nőjjön. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt. Büszke lehetsz magadra!

IKREK (május 21-június 21)

Akkora lendülettel dolgozol, hogy a többiek csak ámulnak, mindenki ugyanis fel lábbal már a hétvégét tölti, te azonban ezer fokon pörögve csinálod a feladataidat, mi több arra is van lehetőséged, hogy másoknak segíts. Igazán nagy előnyre tehetsz ugyan szert azzal, hogy egyre gyorsabb tempóban haladsz, ám azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy amennyiben kapkodva csinálod a dolgokat, könnyen lehet, hogy később újra visszaköszönnek majd. Épp ezért próbálj kicsit lassítani annak érdekében, hogy minden valóban tökéletes legyen! Segíteni pedig csak akkor segíts, ha valóban jut rá időd és energiád!

RÁK (június 22-július 22)

Mialatt azzal foglalkozol, hogy mások mit gondolnak a kimondott szavaidról, a cselekedeteidről, azzal, hogy mi a környezeted rólad alkotott véleménye, elfelejted azt, hogy hogyan kell önmagad lenned, hogy miként kell felvállalnod a véleményedet. Amennyiben azonban folyamatosan másoknak igyekszel megfelelni, ahelyett, hogy felszabadultan élnéd a életedet, tulajdonképp belegabalyodsz a saját ügyeidbe. Ideje kizárnod tehát a külvilágot és megpróbálnod úgy kiteljesedni, hogy közben nem az jár az eszedben, ki és mit szól majd hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kicsit döcögősnek érzed a hét utolsó munkanapját, valahogy az időt is két kézzel kell előre tolnod, szerencsére azonban a jelenlegi home office-nak vannak előnyei is, hisz akármikor megpihenhetsz, ejtőzhetsz egyet a kanapén. Vigyázz azonban, a túlzásba vitt lazaságnak mindig lógás az eredménye, azért ne hagyd figyelmen kívül azt a tényezőt sem, hogy bárki bármit számon kérhet rajtad, tehát ne csak imitáld a munkát, valamit muszáj elvégezned a rád bízott feladatok közül. Ne aggódj, ez a nap sem tart örökké, utána pedig két napig azt csinálhatsz, amit csak akarsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megnyugtat a tudat, hogy a párod mindenben támogat, hogy végre találtál valakit, aki nemcsak fizikailag tud a társad lenni, hanem lelkileg is abszolút egy hullámhosszon vagytok, ez pedig nagy boldogsággal tölt el. Igyekezzetek tehát minél több időt együtt tölteni, szervezzetek programokat kettesben, beszélgessetek, kerüljetek közelebb egymáshoz, hisz a kapcsolatotok épülő szakaszában mi mást is tehetnétek? Legyetek boldogok!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl komolyan veszel valamit, ami miatt egyelőre kár agonizálnod, nincs ugyanis akkora jelentősége, mint amennyire aggódsz miatta. Koncentrálj ehelyett a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki olyan volumenű segítséget kér tőled, amit rajtad kívül nem sokan tennének meg másokért, rólad azonban pontosan tudja az illető, mennyire áldozatkész vagy. Mielőtt azonban ilyesmit vállalsz, érdemes minden olyan kockázatot és veszélyt figyelembe venned, amely esetlegesen téged is bajba sodorhat. Ha minden világos számodra és még mindig úgy érzed, hogy segítened kell, akkor ne habozz, hozd meg ezt az áldozatot másokért, hisz te is örülnél a nyílt vízen egy mentőmellénynek!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmin dolgozol, melyhez egy minimális szemléletmód-váltásra van szükséged. Ez azonban igen csak nehezedre esik, hisz egy, már kiforrott személyiségnek gondolod magad, aki elég nehezen adja meg magát, kivéve ha valaki megdönthetetlen észérvekkel támasztja alá mondanivalóját. Most azonban ideje az elveidből lejjebb adnod, hisz ha nem ugrod át ezt a gátat, soha nem érsz az utad végére. Csak most az egyszer, aztán lehetsz ismét az az ember, aki nem enged a huszonegyből!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján bármennyire igyekszel kontrolláltan és tervezetten dolgozni, valahogy nem sikerül egyben tartani a tennivalóidat, ez pedig kezd kétségbe ejteni, hisz nem szeretnél semmiféle munkával foglalkozni az elkövetkezendő két napban. Nincs azonban még minden veszve, amennyiben képes vagy higgadtan gondolkodni, sikerülhet összeszedetten, pontról pontra haladva végezned minden feladatoddal és nyugodtan adhatod át magad a hétvégének. Legközelebb nem érdemes az utolsó pillanatra hagynod mindent!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki arcátlan rámenősséggel nyomul rád, te pedig borzasztóan zavarónak találod, hisz abszolút nem szeretnél most új kapcsolatba kezdeni, boldog vagy a jelenlegi életedben, nem vágysz semmiféle bonyodalomra magad körül. Akármilyen diplomatikusan is próbálod azonban elhárítani az illetőt, egyszerűen nem ért a szép szóból, itt az ideje tehát annak, hogy a sarkadra állj és határozottan utasítsd el. Alapvetően nem szereted az arroganciát, ezúttal azonban nem lesz más választásod, mint az udvariaskodó köröket kihagyva a sarkadra állni! Ne hagyd magad!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasféle szokás rabja lettél az elmúlt időszakban, ami másoknak kissé bizarr lehet, neked azonban mégis a kényelmedet szolgálja. Semmi baj nincs azzal, ha olyan rigolyáid vannak, amelyek nem akadályozzák mások életét és tulajdonképp téged sem hátráltatnak a haladásban. Épp ezért ne foglalkozz azokkal, akik emiatt mint egy földönkívülire, úgy tekintenek rád, neked arra kell összpontosítanod, hogy boldog legyél és amennyiben ezt úgy tudod elérni, hogy közben van néhány furcsa szokásod, ám legyen! Hidd el, mindenkinek vannak ilyesfajta hóbortjai!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!