Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 25.: az Ikrek a siker kapujába érnek, az Oroszlánok kiereszthetik a fáradt gőzt

Napi horoszkóp november 25.: az Ikrek a siker kapujába érnek, az Oroszlánok kiereszthetik a fáradt gőzt
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 25.

KOS (március 21.–április 20.)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban elég negatív érzéseid vannak, noha semmit nem ártott neked, mégis úgy érzed, ösztönösen kell távol tartanod magad tőle, nehogy ártani tudjon neked. Ne higgy az első megérzésnek és a rosszindulatú pletykáknak, ismerd meg az illetőt egy kicsit jobban, mielőtt még véleményt alkotnál róla, hisz így, ismeretlenül mégsem ítélhetsz el senkit. Amennyiben kicsivel nyitottabb vagy és közelebb kerülsz hozzá, rá fogsz jönni, hogy nem kellett volna bedőlnöd a mendemondáknak, sokkal jobb embert ismerhetsz ugyanis meg a személyében, fenntartva egy hosszabb távú barátság kialakulásának lehetőségét is. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valaki a környezetedben erőteljesen próbára teszi a türelmedet, olyan húrokat penget ugyanis, amelyek nagyon könnyen elszakadhatnak. Emiatt eléggé frusztrált vagy, de engedd, hogy az illető kihozzon a béketűrésből, egyszerűen és világosan hozd a tudomására, hogy nem akarsz a játékszere lenni valamiben, amihez abszolút semmi köze, épp ezért jobb, ha mihamarabb leszáll rólad. Különben te is elkezdesz vájkálni az ő életében, és könnyen olyasmi derülhet ki, amire nem lehet büszke. Ne aggódj, ez nem rosszindulat, csupán önvédelem, mert nem várhatod feltett kézzel, hogy ártson neked! Légy határozott és magabiztos, hidd el, kétszer meggondolja majd, hogyan viselkedjen a jövőben!

IKREK (május 22.–június 21.)

Néhány méter választ el attól, hogy végre elérd és kezedben tarthasd azt, amiért olyan hosszú ideje dolgozol, már-már a zsebedben érzed a sikert, emiatt hajlamos vagy lazábban venni az utolsó métereket. Most kell azonban résen lenned, hisz mindig adódhat váratlan fordulat, amely azonnali, gyors és hatékony beavatkozást igényel, épp ezért járj nyitott szemmel, ne lassíts. Csak akkor fújhatod ki magad, ha már átszakítottad a célszalagot! Szedd össze minden erődet és kapcsolj maximális sebességre, hogy mihamarabb befuss a célba! Ha pontot tettél a dolog végére, ünnepeld méltóképpen a sikert!

RÁK (június 22.–július 22.)

Akad valaki a környezetedben, aki hibát követett el, de mindent megtesz azért, hogy kimenekülhessen a helyzetből és megússza a felelősségre vonást. Mivel azonban te pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit vétett, igyekezz elsősorban négyszemközt világosan a tudtára adni, hogy átlátsz a szitán. Amennyiben tudsz az illető lelkére hatni, be fogja látni, hogy nem érdemes tovább húznia az időt és jobban teszi, ha vállalja mások előtt a tette követekezményeit, ha pedig mégsem adna igazat neked, ne ásd magad mélyebbre a helyzetben, hisz végső soron semmi közöd az egészhez és nem célod bajba kerülni sem emiatt!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Nagy izgalommal nézel a mai nap elé, hisz a monoton hétköznapok után végre olyan programod adódik, ahol kiengedheted a fáradt gőzt és nem kell a kötelezettségeiddel foglalkoznod. Időnként neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj, hisz nem élhetsz non-stop szürke és unalmas életet, néha kell valami, ami megszínesíti a mindennapokat. Használd ki az alkalmat, mert ma valószínűleg maradandó élményben lehet részed! Hidd el, a munka megvár, a feladatokat ugyanúgy el kell majd végezned, nem mindegy azonban, hogy van-e lendület a mozdulataidban, vagy úgy vonszolod magad előre, hogy azt rossz nézni is. Ha feltödtődsz friss élményekkel, sokkal hatékonyabban fog menni minden!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Rendkívül fárasztónak találsz egy bizonyos feladatot, amelyet a feletteseid bíztak rád, semmiféle motivációt nem érzel arra, hogy egyáltalán nekiindulj és teljesítsd, pedig el kell számolnod és használható eredményt kell produkálnod. Noha rajtad is érezhető az év végi fáradtság, most meg kell ráznod magad, mert előbb-utóbb számon fogják kérni rajtad, hogy miért nem haladsz előre. Hidd el, ha megtalálod a motivációt és egyfajta kihívásként tekintesz a feladatra, sokkal hatékonyabban és gyorsabban fogod tudni befejezni, és nem kell majd sem bujkálnod, sem lelkiismeret-furdalással küzdened. Tarts ki még egy kicsit, egy hónap múlva jönnek az ünnepek, amikor annyit pihenhetsz, amennyi csak jól esik, egyelőre azonban nem jött még el a lazítás ideje!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Teljes mellbedobással dolgozol valamiért, ami különösen fontos a számodra, eddig azonban nem nagyon láttad az eredményét, sőt, a legnagyobb csalódottságodra úgy érzed, inkább hátrafelé haladsz, mintsem előre. Nem érdemes ezen bosszankodnod, érdemes belátnod, hogy nem tehetsz jelen pillanatban többet az ügy előremeneteléért, egyszerűen fogadd el, hogy időnként a sors keze sokkal erősebb nálad. Talán egyelőre ott kell tartanod, ahol most vagy,s akármennyire is tolod két kézzel előre a dolgokat, mindig ellenállásba fogsz ütközni. Lassíts le, ne görcsölj, csak tedd a dolgodat továbbra is alázattal és szorgalommal, s meglátod, jönni fog az eredmény is! Légy kitartóbb!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Egy bizonyos szituációban mindenki tőled várja a segítséget, nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen személy, aki tisztában van a megoldással, s aki megmentheti a helyzetet. Ne késlekedj, most van itt a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kibontakoztathasd a benned lévő tehetséget, csak egy kis magabiztosság és talpraesettség szükséges hozzá! Meglátod, mindenkinek leesik majd az álla attól, hogy mikre vagy képes, s borzasztóan hálásak lesznek neked, hogy megmentetted a helyzetet! Most állj a sarkadra, hozd azt, amit mindenki elvár tőled és zsebelj be minden elismerést! Méltán lehetsz nagyon büszke magadra!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Kissé túlzsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futsz a mókuskerékben, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi depressziós hangulatod irányítson és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol és bizony nagyon hittél benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sok feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat és koncentrálj azokra, amelyektől gyorsabb befejezést remélhetsz! Meglátod, ha kézzelfogható közelségbe kerül a siker, az motiválni fog!

BAK (december 22.–január 20.)

Akad valaki a környezetedben, aki éles kritikát fogalmaz meg veled szemben, emiatt nagyon felbosszantod magad és rendkívüli arroganciával utasítod vissza azt, amit a szemedre olvastak. Amennyiben azonban magadra maradsz és őszintén a tükörbe nézel, rá kell jönnöd, hogy pontosan azért húztad fel magad ennyire, mert olyasmit vágtak az arcodba, aminek bizony van némi alapja, és az igazság kendőzetlen kimondása az, ami téged annyira szíven ütött. Bosszankodás helyett igyekezz mindezt építő kritikaként felfogni és a jövőben azon légy, hogy máskor ne adj alkalmat efféle bírálatokra. Ne akarj azonban többet kihozni magadból annál, mint amire képes vagy, fogadd el, hogy halandó ember lévén te sem vagy hibátlan!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyan dolog terheli a lelkedet, amelyet nem tudsz és nem akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyasn tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki akarja a te javadat, vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani mindent a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

HALAK (február 20.–március 20.)

Nagyobb pénzösszeghez jutottál, örömödben pedig hajlamos vagy felelőtlenül költekezni, nem gondolva arra, hogy mi mindenbe tudnál befektetni, ami hosszabb távra biztos jövedelmet ígérhet. Amennyiben mérlegelni tudod, hogy vajon mi az, ami jobban megéri, pontosan tudni fogod, hogy most érdemes okosan bánnod a befolyt összeggel, hogy a jövőben ne fájjon a fejed anyagi gondok miatt. Ha semmiképp nem tudsz megálljt parancsolni a pénzszórásnak, keress valakit, akinél legalább átmenetileg biztonságba helyezheted ezt a bizonyos összeget! Így talán kisebb lesz a kísértés!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!