Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 25.: a Bikák büszkék lehetnek a tudásukra, a Rákoknak kitartóan kell küzdeniük

Napi horoszkóp november 25.: a Bikák büszkék lehetnek a tudásukra, a Rákoknak kitartóan kell küzdeniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felére úgy érzed, az utolsó szuszt is kihajtottad magadból, nincs erőd továbbmenni az úton. Mivel azonban maradtak olyan kötelező körök, amelyek miatt muszáj topon lenned, épp ezért azt is tudod, hogy nincs más választásod. Ugyan elég ingerlékeny vagy, ezért meggondolatlanul és a szokásosnál hevesebben reagálsz bizonyos helyzetekre, amelyeken máskor nem szoktál fennakadni, mégis igyekezz némi önuralmat gyakorolni, hisz a te fáradtságodból adódó indulataidnak mások nem ihatják meg a levét!

BIKA (április 21-május 20)

Vannak olyan személyek körülötted, akik nem titkoltan irigyek rád az általad elért tudásod és tapasztalatod miatt. Ahelyett tehát, hogy megpróbálnának csapatban játszani veled, mindent elkövetnek, hogy megfúrjanak és diadalmaskodjanak feletted. Te azonban tökéletesen tisztában vagy vele, hogy hiába törtetnek, nem szállhatnak veled versenybe, így nem is különösebben izgat mindaz, ami körülötted történik. Magadra koncentrálj és légy büszke arra, amit eddig elértél!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé zűrös, eseménydús napok vannak mögötted, s ezek után semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy mindenki szálljon le rólad és elvonulhass a világ elől. Nem akarsz mást, mint egy kis belső békét és nyugalmat találni. Ennek érdekében munka után ne tervezz társasági programot, pihend ki magad, élvezd a csendet, olvass, nézz meg egy filmet, mert holnap is ráérsz fejest ugrani ismét a zűrzavarba!

RÁK (június 22-július 22)

Nem sikerül valami első próbálkozásra, emiatt eléggé elkeseredett vagy és szinte azonnal feladnád az egészet. Mivel azonban fontos ügyről van szó, meg kell ráznod magad és emelt fővel továbbmenned! Most nem szabad feladnod és hátat fordítani mindennek, ehelyett gondolkodj, miként nyújthatnál még jobb teljesítményt, hogyan válhatnál még hatékonyabbá, és olyan irányba indulj el, ami elvezet a megoldáshoz. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minél hamarabb szeretnél befejezni egy munkát, annál hajlamosabb leszel arra, hogy kapkodva, logikátlanul mindent összecsapsz. Így azonban nem lesz elégedett veled a főnököd, ráadásul benned is marad egyfajta hiányérzet. Most arra ügyelj, hogy semmi és senki ne tudja elvonni a figyelmedet, koncentrálj, építs fel a fejben mindent, s úgy tedd a dolgodat, hogy ne legyen senki elégedetlen vele. Így sokkal gyorsabban fog menni minden, különben dupla munkát kell végezned.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta ember vagy, aki nehezen fogad el segítséget bárkitől, a végsőkig küzdesz, hogy egyedül oldd meg a gondjaidat és a nehezebb szituációkat. Ám van olyan helyzet, ami rajtad is képes kifogni, te pedig az utolsó pillanatig foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, hogy ne kelljen senkihez fordulnod. Be kell azonban látnod, hogy időnként sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, az illető szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni. Te pedig próbáld elfogadni, hogy nem vagy tökéletes!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kisebbfajta egészségügyi probléma hátráltat ezekben a napokban, amelyet ha elbagatellizálsz, annak meglehet a böjtje a jövőben. Ezt azonban mindenképp érdemes elkerülnöd, szánj időt tehát magadra és a gyógyulásra, amennyiben a tested figyelmeztető jelet küld, azt vedd komolyan annak érdekében, hogy ne legyen később semmiféle maradandó nyoma. Most semmi mással ne foglalkozz, csak is magadra koncentrálj, pihenj, kapcsolódj ki passzívan, gyűjts erőt, mentálisan arra összpontosíts, hogy jobban légy. Hidd el, ha fegyelmezetten végigcsinálod, abban az esetben új emberként térhetsz vissza a nyüzsgéshez! Addig pedig semmiről nem maradsz le!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Híresen maximalista vagy minden téren, állandóan a tökéletesre törekszel, nem vagy hajlandó kicsit sem engedni az elveidből. Képes vagy ezért egy-egy konfliktushelyzetbe is belemenni, miközben vannak emberek, akiket zavar az, ha te mindent jobbá akarsz tenni, s ezért a sarkos véleménynyilvánítástól sem riadsz vissza. Neked is be kell látnod azonban, hogy időnként a csapatszellem erősítése érdekében érdemes visszafognod magad és lazábban kezelni bizonyos dolgokat. Hidd el, sokkal népszerűbb leszel, ha nem ragaszkodsz görcsösen az általad felállított szabályokhoz. Csak próbáld ki!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában, kéretlenül tanácsokkal bombáz, mindenképpen meg szeretné mondani neked, mit és hogyan csinálj. Ezt rendkívül zavarónak találod, ezért igyekezz finoman értésére adni, hogy úgy gondolod: elég érett vagy már, hogy saját magad dönts bizonyos helyzetekben. Nincs szükséged életvezetési tanácsokra és egyéb okoskodó megjegyzésekre. Ez a te életed, ne hagyd, hogy mások éljék helyetted!

BAK (december 22-január 20)

Villámhárító gyanánt szolgálsz egy konfliktushelyzetben, és agyafúrt gondolkodásodnak köszönhetően sikerül megúsznotok, hogy belétek csapjon a villám. A többiek emiatt az egekig magasztalnak, nem győznek köszönetet mondani és hálálkodni, hogy elhárítottad a veszélyt. Bár igyekszel titkolni előttük, de téged is rendkívüli büszkeséggel tölt el a teljesítményed. Menjetek el együtt, ünnepeljétek meg a sikert, nincs is alkalmasabb időpont a csütörtök esténél arra, hogy egy hangulatos helyen, egy pohár finom bor társaságában beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, ami már régóta frusztrál. Emiatt kezdesz besokallni, hiszen egy pocsolya kellős közepén toporogsz, s nem látod, hogy bármilyen említésre méltó előrelépés történne. Teljesen jól érzed a dolgot, nem is fog ugyanis történni semmi, amennyiben egyfajta csodára vársz. Állj tehát a sarkadra, legyél határozott és tegyél valamit a siker érdekében. Ne keserítsd meg a mindennapjaidat azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, mi és miért nem történik meg. Hidd el, a bizonytalanságnál minden jobb!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan emberek vesznek körül, akik a hétvége közeledtével meggondolatlanul kezdenek be gyorsan mindenbe, s igyekeznek összecsapni a rájuk bízott munkát annak érdekében, hogy mielőbb szabaduljanak. Ez azonban így nem mehet, amit te is pontosan tudsz, ráadásul ez rád is hatással lehet, mert esetleg neked kell kijavítani a nagy sietségben elkövetett hibákat. Próbáld tehát elmagyarázni, hogy ez az eszeveszett kapkodás nem vezet semmi jóra. Igyekezz rávenni a társaidat a csapatmunkára, hiszen együtt sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!