Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 24.: a Skorpiók számára izgalmas lehetőség kínálkozik, a Vízöntőknek érdemes a számukra fontos személyekkel minőségi időt tölteniük

Napi horoszkóp november 24.: a Skorpiók számára izgalmas lehetőség kínálkozik, a Vízöntőknek érdemes a számukra fontos személyekkel minőségi időt tölteniük
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Egy, a szívedhez különösen közelálló barátod eléggé kényelmetlen természetű ügyben kéri ki a tanácsodat, neked pedig úgy kellene állást foglalnod, hogy mindeközben nem veszel tonnányi felelősséget a nyakadba. Mivel azonban nem szeretnél ekkora terheket magadra vállalni, épp ezért semmiképp ne hallgasd el, hogy mit gondolsz a dologról, de nyomatékosan hívd fel a barátod figyelmét arra, hogy a döntés joga kizárólag az övé, így annak minden következményével neki kell számolnia! Ne keresd feleslegesen a bajt!

BIKA (április 21-május 20)

Tanácstalanul állsz egy bizonyos helyzet közepén a hét második felében, amellyel kapcsolatban nagyon úgy tűnik, hogy önmagadtól nem fogsz tudni továbblépni, keresned kell tehát valakit, aki kisegíthet ebben a helyzetben. Bátran fordulj a barátaidhoz, meséld el, mi a problémád, s kérd ki a véleményüket, biztosan kapsz valamilyen használható tanácsot. Még az is lehet, hogy olyan szempontokra, olyan új lehetőségekre hívják fel a figyelmedet, amelyeket te eddig számításba sem vettél. Szerencsés ember vagy, hogy ilyen támogatóid vannak!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan mértékű tempót diktáltál az elmúlt napokban, hogy a hét második felére gyakorlatilag úgy kell rávenned magad arra, hogy megmozdulj. Mivel nagyjából minden sínen van körülötted, épp ezért lassíthatsz egy kicsit, hisz nem az a cél, hogy végül teljesen kimerülj és esetleg ágynak dőlj. Amivel kapcsolatban érzed, hogy cél közeli állapotba hoztad, azt igyekezd lezárni, ne akarj azonban mindent egyetlen nap alatt megoldani. Hidd el, annál semmi sem lehet fontosabb, hogy vigyázz a mentális és fizikai épségedre! Épp ezért minden szabad pillanatot használj a kikapcsolódásra!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos információkat szerzel egy elég fajsúlyos ügyben, amelyek befolyással lehetnek annak végkimenetelére is, épp ezért érdemes most félretenned minden mást. Ugyan a hét második felében már inkább szeretted volna lassan lezárni azokat a folyamatokat, amelyeknek közeledik a határidejük, ám mivel ebben a bizonyos ügyben mégsem ülhetsz karba tett kézzel, így mindenképp cselekedned kell. Mivel azonnal rendbe kell tenni, ezért szedd hát össze magad, veselkedj neki addig, amíg nem késő. A képességeid megvannak hozzá, csak önbizalom kérdése, hogy el tudod-e hárítani a katasztrófát. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felében felgyorsulni látszanak az események körülötted, te pedig csak kapkodod a fejed, fogalmad sincs ugyanis, hogy vajon lassítanod kellene, avagy hagynod, hogy vigyen az ár magával. Mivel azonban hosszú bolyongás után tűnt fel a fény az alagút végén, így mindenképp érdemes kihasználnod a helyzetet és rálépni a gázpedálra annak érdekében, hogy ne húzd tovább rétestészta-módjára az ügyet. Hidd el, megnyugtató érzés lesz az, hogy végre pontot tehetsz a dolog végére! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje dolgozol egy számodra rendkívül fontos ügyön, és most úgy hozza az élet, hogy a közvetlen környezetedben is meg kell győznöd néhány személyt arról, hogy ezért megéri áldozatot hozni, s be kell fektetni valamennyit, hogy a vállalkozás a végén gyümölcsözőnek bizonyuljon. Szedd össze a gondolataidat, megfelelően építsd fel a mondanivalódat, és akkor valószínűleg másokat is magad mellé tudsz állítani, akik hasznos szereplői lehetnek a projektnek. Meglátod, menni fog, a végén pedig közösen örülhettek majd a sikernek.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában elég nehezen gyakorolsz diplomáciát, ha bárki valamifajta kritikát fogalmaz meg veled szemben, ilyen esetekben inkább otthagysz csapot-papot, hogy sértődötten továbbállj. Mivel azonban ez számod konfliktust okoz az életedben, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy változtatsz a hozzáállásodon. Légy egy kicsivel nyitottabb és elfogadóbb, hisz nem mindegy, hogy miképp reagálsz bizonyos helyzetekben. Ha nem is értesz egyet azzal a személlyel, aki a kritikát megfogalmazza, attól még elfogadhatod és a zsákod mélyére suvaszthatod. Nem kell semmit megfogadnod, amiről úgy érzed, hogy csupán kötekedés, az építő jellegű kritika azonban még jól jöhet, ezt sose feledd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második felében izgalmas lehetőség kínálkozik, melynek nyélbe ütéséért azonban jó eséllyel igen nagy áldozatokat kellene hoznod. Ez az a pillanat tehát, amikor mindenképpen mérlegelned kell, hogy megéri-e tizenkilencre lapot húzni és sok mindent kockáztatni vagy hasznosabb lehet biztonsági játékra törekedni. Ha viszont belevágsz, később nem-igen lesz lehetőséged kiszállni a dologból, egyszóval végig kell csinálni, bármi legyen is az eredmény. Nem hajt a tatár, gondolkodj nyugodtan, s ha túl csúszósnak érzed a talajt, inkább ne indulj útnak, hisz annak nagy hasra esés lehet a vége!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, bármit mondasz bármilyen nyomatékkal, egyszerűen nem tudsz semmiféle hatást kiváltani a környezetedből. Rendkívüli módon frusztrál ugyan, hogy gyakorlatilag rád se hederítenek, mielőtt azonban az összes indulatodat gondolkodás nélkül mindenkin kitöltenéd, aki csak szembejön, beszélj inkább a dolog érintettjeivel, és tedd egyértelművé, hogy nálad kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha képtelenek elfogadni, hogy te csak jót akarsz, akkor a legjobban teszed, ha nem idegeskedsz tovább, hanem elengeded őket. Emiatt pedig ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hiszen mindent megtettél, amire csak lehetőséged adódott!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében olyan üggyel kapcsolatban veszed a kezedbe az irányítást, amihez normál esetben semmi közöd nem lenne, hisz megvannak a saját feladataid, ám mivel látod, hogy mások nem foglalkoznak vele, úgy gondolod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet. Mivel száz számra várnak a megoldandó projektek téged is, épp ezért tehát nem biztos, hogy még újabbakat kell keresned. Hagyd, hogy azok oldják meg ezt a kényelmetlen szituációt, akik messziről elkerülték az egész helyzetet, te pedig csakis a magad dolgaira figyelj. Mindig is lesznek olyan emberek körülötted, akik nem vállalják a felelősséget, sokkal inkább másokra mutogatnak, ez azonban legyen az ő bajuk!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az elmúlt időszakban elsiklottál a számodra fontos emberekkel történt események felett, emiatt furdal most a lelkiismeret, hisz alapvetően mindig oda szoktál figyelni arra, hogy kivel, mi történik körülötted. Még nincs azonban minden veszve, mielőtt belefulladnál a saját bűntudtatodba, igyekezz bepótolni ezen hiányosságodat, hívd fel azokat, akiket egy ideje nem láttál, érdeklődj, hagyd, hogy meséljenek, hogy megosszák veled, mi történt, amíg te a saját ügyeidre koncentráltál. Időnként mindenkivel előfordul, hogy elsodorja az ár, az azonban nagyon fontos, hogy mindig visszatalálj oda, ahonnan indultál!t

HALAK (február 20-március 20)

Számodra különösen fontos az, hogy betartsd az ígéreteidet másoknak, hisz így lesz hiteled mások szemében, ezt pedig elvárod fordított esetben is. A hét második felében azonban csalódnod kell valakiben, akiben eddig ugyan vakon megbíztál, ám az illető egy igen sarokba szorított helyzetben egyszerűen cserbenhagyott. Noha magadra maradtál, mégse keseregj, inkább összpontosíts arra, miként lehet ebből a lehető legjobban kijönni. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenének, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól legalább tudod, ki az, akire biztosan nem számíthatsz, ha bajba kerülsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!