Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 24.: a Rákok nem szeretik a sarokba szorított helyzeteket, a Szüzek túlságosan ragaszkodnak valakihez

Napi horoszkóp november 24.: a Rákok nem szeretik a sarokba szorított helyzeteket, a Szüzek túlságosan ragaszkodnak valakihez

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút tudatosan készülsz a sikerre és arra, hogy miképp fogadod majd az elismerő szavakat és vállveregetéseket, ám a legnagyobb megdöbbenésesedre a siker egy váratlan fordulat következtében mégis elmarad. Emiatt rendkívül bosszús vagy, legszívesebben a világból kirohannál első felindulásként, semmiképpen nem érdemes azonban csüggednek csupán azért, mert ez a dolog most nem jött össze. Legyen inkább ez egyfajta motiváló erő, figyelmeztetés arra, hogy a későbbiekben aprólékos részletességgel dolgozz ki mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba!

BIKA (április 21-május 20)

Elérkezett a pillanat, amikor számot kell vetned azzal, hogy hol is tartasz a megkezdett utadon, mit értél már el, meddig szeretnél elérni és melyek a további céljaid. Ehhez azonban önvizsgálatot kell tartanod, s minden képességedet, tudásodat és a határaidat is figyelembe kell venned. Ha mindezek után hiányérzeted van, akkor valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, mert ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és elégedett élethez kellenek!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan eredményekkel büszkélkedhetsz, amelyekért rengeteg áldozatot hoztál már, nem keveset küzdöttél és rengeteg verejtéket hullajtottál. Abszolút érthető tehát, ha nem szeretnéd csakúgy kiengedni a kezedből az általad elért produktumot. Ne légy azonban teljesen önző, de ne is hagyd, hogy mások belekontárkodva a dolgodba hasznot húzzanak, mindenféle saját erő nélkül. Ez most nem az a helyzet, amikor önfeláldozva hagynod kellene, hogy az általad megszerzett dolgokat játszi könnyedséggel elvegyék. Állj ki magadért és védd meg azt, ami a tiéd!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki abszolút inkorrekt módon választás elé állít egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami téged érthető módon rendkívülien frusztrál, nem szeretsz ugyanis korlátok között élni. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy nincsenek opciók, amikből választani lehet. Jobban szereted, ha a saját akaratod és döntésed érvényesül, ha önálló jogkört gyakorolsz az életedben. Ne hagyd, hogy mások rendelkezzenek feletted és befolyásolni próbáljanak. Állj ki magadért és a saját önállóságodért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bátortalanul kezdesz neki valaminek, de hamar rájössz, önbizalom és vakmerőség nélkül nem fogsz tudni messzire jutni ezzel a hozzáállással. Ha egy kicsit mersz hinni az álmaidban és abban, hogy azokkal a képességekkel, amikkel te rendelkezel, el tudod érni őket, akkor nem lesz semmiféle, megugorhatatlan akadály. Senki nem mondta, hogy egyszerű és tehermentes lesz a menet, de ha van benned elegendő bátorság, akkor eljutsz a célodig!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon nehezen engedsz el az életedből egy bizonyos személyt, foggal-körömmel ragsszkodsz hozzá, annak ellenére, hogy nagyon megbántott és rengeteg nehéz pillanatot okozott neked. Ragaszkodásod nagyon hátráltat a továbblépésben és a felejtésben, de meg kell tanulnod elengedni és a múlt hibáiból levonva a konzekvenciát, a jövőbe tekinteni. Mindig tartsd szem előtt, hogy minden ember okkal érkezik az életedbe! A különbség csak annyi, hogy néhányan közülük azért jönnek, hogy fájdalmas tanulságok árán tanítsanak valamire, amit soha nem felejtesz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napot arra szánod, hogy behozd a lemaradásod és be tudd fejezni azokat, a már régóta elkezdett és befejezésre váró feladatokat, amelyeket hosszú ideje halogatsz. Mindennel igyekezz végezni, mert az egész napod oda veszhet. Igyekezz mindig annyit válallni, amennyi a fizikai határaidon belül van és nem haladja meg a képességeid sem. Ha sikerül mindennek időben pontot tenni a végére, nyugodtan hátradőlhetsz, hisz még az alvás is könnyebb és mélyebb lesz, ha nem frusztrálnak a félbehagyott ügyek.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, most váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, hogy lejjebb adj a rád nehezedő terhekből, olyasfajta dolgok végére pontot téve, amelyek hosszú ideje frusztráltak már. Épp ezért semmi mással ne foglalkozz a mai napon, csakis azokkal a dolgokkal, amelyek szinte már-már égbekiáltóan fontosak ahhoz, hogy végre nyugodtabb életet élhess. Hidd el, ha sikerül végre kimondanod azt, amit már régóta a szőnyeg alá söpörtél, hatalmas szikla gördül majd le rólad. Akard a változást, legyél nyitott az új lehetőségek felé, de elsősorban a magadba vetett hit kell majd ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem biztos, hogy jó döntést hozol azzal, ha mindenfajta mérlegelés nélkül mondasz igent valamire, hisz nem tudhatod, milyen következményekkel járhat. Jól fontold tehát meg, mielőtt olyasmibe engeded magad belerángatni, ami bajba sodorhat. Nem kell elkötelezned magad semmilyen ügy mellett, amivel nem értesz egyet vagy az értékrendeden kívül esik. Ki mondta, hogy mindennel egyet kell értened?! Nem te vagy a bólogató kutyus az autó szélvédőjére rögzítve!

BAK (december 22-január 20)

Egy helyben toporogsz, semerre nem mozdul az életed, minden bizonytalan körülötted. Ez nem csak téged idegesít, de a környezetednek is feltűnik, melyet szóvá is tesznek. Eljött az idő, hogy eldöntsd, merre mész tovább, mert így csak eltelik az élet, te pedig elpazarlod az összes benned rejlő tehetséget és kreativitást. Magad miatt tedd meg az első lépést mindenekelőtt, ne mások unszolására indulj. Hidd el, minden kezdet nehéz, de úton lenni még mindig jobb, mint álldogálni és arra várni, hogy az öledbe hullik a siker!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan fordulóponthoz érkezett az életed, ahol bámennyire is nehezedre esik, el kell döntened, merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene tovább lépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni és hasznos dolgot már nem-igen fogsz tudni kihozni belőle. Ebben az esetben inkább lépj tovább egy olyan ajtó felé, amely tartogat még számodra valamit.

HALAK (február 20-március 20)

Végre eljött az az idő, amikor nem kell az összes idegszáladdal arra koncentrálnod, hogy úgy sikerüljön minden általad elkezdett feladat, ahogyan azt eltervezted, mert pontosan a maguk útján haladnak a dolgok. Így ez lehetőséget ad neked arra, hogy kicsit hátradőlj és lazíts. Nézz körül a világban, fedezd fel az élet szépségeit, s ne keress újabb munkát magadnak. Lény nyitott persze, ha valamilyen izgalmas lehetőség jön veled szembe, de azért gondolkodás nélkül ne ugorj fejest semmibe, legyen szó bármilyen ígéretesnek tűnő kihívásról!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!