Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 23.: a Kosok nem igazán szeretik a változásokat, az Oroszlánok életét váratlan kiadások bonyolítják

Napi horoszkóp november 23.: a Kosok nem igazán szeretik a változásokat, az Oroszlánok életét váratlan kiadások bonyolítják

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is izgalmas üzenetek lapulnak az egyes csillagjegyek alatt, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 23.

KOS (március 21-április 20)

Általában véve szereted az állandóságot, többször is meggondolod, hogy egyszer változtass-e bármin, ami hatással lehet rád. Épp ezért abszolút frusztrálóan hat rád az, hogy ma olyan helyzetbe kerülsz, amikor bizony el kell hagynod a biztonsági zónádat, ráadásul egy váratlan fordulat nyomán, így tehát nem is tudsz felkészülni a dologra. Ennek okán érthető a feszültséged hisz pontosan ezek azok a helyzetek, amelyeket kilométerekkel elkerülsz. Ahelyett azonban, hogy ezen bosszankodsz, igyekezz meglátni a dolog pozitív oldalát, korántsem biztos ugyanis, hogy olyan rossz a helyzet, mint ahogy te látod! Ne ess kétségbe, nem az Univerzum dőlt össze!

BIKA (április 21-május 20)

Teljes meggyőződéssel gondoltad, hogy a maximumot is ki tudod hozni egy bizonyos helyzetből, mégis úgy alakultak a dolgok, hogy nem tudsz már alakítani a végeredményen. Cseppet se csüggedj azonban, hisz mindent megtettél azért, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el, ám előfordul, hogy bármennyire szeretnéd, egyszerűen nem tudsz bizonyos folyamatokat befolyásolni. Hidd el, lehet, hogy te látod a hiányosságokat, de külső személőként mások elismerően bólogatnak majd így is. Hidd el, az a bizonyos pohár félig tele van!

IKREK (május 21-június 21)

Nem igazán szeretsz bizalmat szavazni bárkinek, a közelmúltban ugyanis túl gyakran ért csalódás olyan személyekkel szemben, akik sokat jelentettek számodra. Ma azonban mégis úgy hozza az élet, hogy kénytelen vagy magad másokra bízni, egyszerűen nincs más választásod ugyanis. Borzasztóan frusztrál ugyan az, hogy olyasvalakiben kell megbíznod, aki akár könnyen vissza is élhet vele, még sincs más választásod. Ne gondold, hogy eleve el van rendelve a helyzet, korántsem biztos ugyanis, hogy az illető vissza fog élni a pozíciójával. Higgy egy kicsit jobban, hisz a Világ alapvetően nem fordult ellened!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan még csak kedd van, neked mégis csak a hétvége jár az eszedben, hisz valamilyen oknál fogva olyan fáradt vagy, mintha legalábbis hegyeket másztál volna meg az elmúlt napokban. Mivel azonban messze még a hétvége, így nincs más választásod, mint szembe nézni a kötelezettségeiddel és egyre-másra elvégezni a feladataidat. Mivel azonban a tested jelzést küldött, hogy merül a akkumulátorod, épp ezért érdemes a kötelezően elvégzendő feladatok mellett a lehető legtöbb időt passzív pihenéssel töltened, másképp ugyanis nem fogsz tudni úgy ellavírozni, hogy ez egészséged ne lássa kárát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kifejezetten bosszant az, hogy váratlan kiadások bonyolítják az életed, utálod azt, amikor olyasmire kell költened, amely előzetesen nem volt bekalkulálva Attól azonban, mert sárkányok módjára füstöl az orrod, attól sajnos a helyzeted nem fog javulni, épp ezért feleslegesen rágódsz a dolgon, fogadd el inkább -hisz változtatni nem tudsz rajta-, fizesd ki, amit ki kell és lépj tovább! Lehet, hogy most jobban meg kell majd húznod a nadrágszíjat, de semmi sem tart örökké, fel a fejjel tehát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindennél jobban szeretnél megkaparintani valamit, amire nagyon vágysz, pillanatnyi félelmed azonban az, ami jelenleg visszatart attól, hogy útnak indulj. Amennyiben valóban szeretnéd magadévá tenni, fel kell állnod, levetkőznöd a kishitűséget, felvértezni magad egy adag bátorsággal és vissza se nézni, amíg a tiéd nem lesz. Meglátod, utólag visszatekintve nem is fogod érteni, mitől féltél ennyire. Időnként bizony a dolgok messziről sokkal félelmetesebbnek látszanak annál, mint amilyenek valójában!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A határidő lejárta előtt jut eszedbe egy nagyon fontos részlet, amely befolyásolhatja a végkimenetelt is, emiatt tehát végeláthatatlan vesszőfutásba kezdesz. Mielőtt azonban összeakadnak a lábaid a nagy sietségben, érdemes megállnod egy pillanatra és átvenni azokat a folyamatokat, amelyeken végig kell menned ahhoz, hogy végül sikeresen teljesíthess. Logikus gondolkodással fel fogod tudni állítani azt a sorrendet, amely szerint haladnod kell és ez lesz a siker kulcsa. Ha átszakítod a célvonalat, méltán lehetsz büszke magadra, első azonban a munka! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút abban a hitben élsz, hogy az idő minden helyzetben neked dolgozik, hogy bármeddig húzhatsz-halaszthatsz bizonyos feladatokat, egyszer úgyis megoldódik minden magától. A legnagyobb csalódásodra a mai napon azonban mégis rá kell jönnöd, hogy egy elég fontos ügyben bizony a határidő vészesen közeleg, te pedig még sehol nem tartasz. Legyen ez tehát egy intő jel számodra, hogy legközelebb nem érdemes figyelmen kívül hagyni az idő múlását, hisz az elvégzendő feladatok maguktól nem lesznek készen, amennyiben azonban számon kérik rajtad, mégiscsak illik valami használható eredményt felmutatnod. Ugyan megfizetted a tanulópénzt, de „minden jó valamire” alapon most már kívülről tudod, hogy következő alkalommal miképp gazdálkodj okosan!

NYILAS (november 23-december 21)

Ma olyan sorsszerű találkozásban lehet részed, amelyre a legmerészebb álmaidban sem gondoltál volna, ehhez azonban mindenképp nyitott szemmel kell járnod, hisz az illető nem fogja felfedni magát az első pillanatban. Amennyiben észreveszed, hogy kit tartogatott számodra az Élet, abban az esetben ne habozz közelebb kerülni hozzá. Abban viszont ne legyél 100%-ig biztos, hogy az illető is készen áll egy érzelmi szökőárra, épp ezért légy óvatos, ne rohand le azzal az elánnal, amellyel szíved szerint tennéd, próbálj önuralmat gyakorolni annak érdekében, hogy ne ijeszd el az első pillanatban!

BAK (december 22-január 20)

Nagyobb volumenű változás áll előtted, neked pedig ebben a pillanatban fogalmad sincs, mit hoz az élet, így tehát a bizonytalantól való félelmed az, ami nem enged lépni egyet. Az azonban bizonyos, hogy a végtelenségig nem húzhatod az időt, egyszer neked is el kell indulnod, hiszen mások már a táv felénél járnak. Igen, ez valóban nem egy verseny, mégis ha röghöz kötöd magad, akkor soha nem lesz lehetőséged arra, hogy sikeres és boldog lehess egyszer. Végy tehát egy nagy levegőt és ugorj fejest a kalandba!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valamilyen oknál fogva mindenáron ragaszkodsz az eredeti útvonaladhoz még akkor is, ha már csupán csak te követed, a többiek régen továbbálltak. Mielőtt azonban túl messzire jutnál egyedül és végleg elvesznél, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy vajon megéri-e minden körülmények között kötnöd az ebet a karóhoz vagy megéri kicsit nyitottabbnak lenned mások véleményére és időnként lejjebb adnod az elveidből. Amennyiben megtapasztalod, hogy a rugalmasság miképp befolyásolja majd pozitívan az életed, hidd el, nem akarsz majd többé makacskodni, ez egészen biztos!

HALAK (február 20-március 20)

Számodra bizonytalan kérdésekre keresed a választ, nem nagyon tudsz eligazodni abban a helyzetben, amelyben jelenleg toporogsz. Nem kell azonban értékes időt vesztegetned arra, hogy mindenáron egyedül próbálj boldogulni, keress valakit a közvetlen környezetedben, akiben maradéktalanul megbízol, hisz olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Hálás lehetsz az illetőnek, hogy kivezetett a sűrű rengetegből, hisz nélküle emberöltőnyi időt töltöttél volna bizonytalanságban. Mire valók a jó barátok, ha nem erre?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!