Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 23.: a Bikák ismeretlen helyzetbe kerülnek, a Szüzeket gyengéd szálak fűzik valakihez

Napi horoszkóp november 23.: a Bikák ismeretlen helyzetbe kerülnek, a Szüzeket gyengéd szálak fűzik valakihez
A nap cikke

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 23.

KOS (március 21-április 20)

Egyszerűen bármilyen taktikával szeretnél előrébb jutni, valahogy mindig visszább csúszol egy kicsit, annak ellenére, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba került már az, hogy a célegyenesbe fordulj. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, abban az esetben ne akarj erődön felül harcolni az elemekkel, próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert miközben te küzdöd magad előre, addig sorra mennek el melletted az új lehetőségek. Légy nyitott!

BIKA (április 21-május 20)

Ismeretlen útra tévedsz, ahol azelőtt még nem jártál, épp ezért joggal tartasz tőle, hogy mi lesz, ha rájössz, hogy tévúton jársz, ám akkor más késő lesz visszafordulnod. Félelmeid azonban általad kreált és túlmisztifikált félelmek, valójában egyelőre semmi jelét nem látod ugyanis annak, hogy bármiféle negatív esemény következne be. Vértezd fel tehát magad egy kis bátorsággal és ne engedd, hogy minden léptedet a negatív gondolatok befolyásolják. Egyszerűen hallgass a megérzéseidre, ne térj le az útról, hisz ha kitartasz, akkor bizony el fogod érni azt a célt, amely felé indultál.

IKREK (május 21-június 21)

A mára eltervezett programot egy váratlanul érkező, kihívásokkal teli helyzet húzza keresztbe, amely abszolút nem volt belekalkulálva az életedbe, mégsem érdemes szó nélkül elmenned mellette. Ne ess kétségbe a nehézségi foktól, szedd össze minden tudásod és tapasztalatod és bízva magadban, cselekedj! Ne aggódj, a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak pozitív hozzáállás szükséges hozzá, amennyiben pedig mindent jól csinálsz, abban az esetben büszkén koccinthatsz a sikerre a nap végén! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Minden körülmények között számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy adódik, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Ők ugyanis azok a személyek, akik a legjobban ismernek, így azt is pontosan tudják, hogy mikor kell mentőövet dobniuk, amennyiben úgy hozza a helyzet. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarcot magadra erőltetve eljátszanod valamit vagy valaki másnak mutatnod magad, mint aki valójában vagy, egész nyugodtan lehet rossz napod vagy esetleg el is hasalhatsz, mindig lesz valaki, aki felsegít. Becsüld tehát meg őket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Iszonyúan frusztrál egy bizonyos helyzet, ám most még nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog és többé ne legyen lehetősége zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyre állhat végre a lelki békéd! Az egész csupán kitartás kérdése, így végy egy nagy levegőt és várj a megfelelő pillanatra. Igen, nem ez életed nagy lehetősége, de legalább nem egyensúlyozol majd a szakadék szélén!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszabb ideje gyengéd szálak fűznek egy bizonyos személyhez, aki eddig nem nagyon akart tudomást venni arról, hogy próbálsz imponálni neki. A hét közepén azonban egy váratlan fordulatnak köszönhetően lehetőséget kapsz arra, hogy végre nyíltan beszélj az érzelmeidről és szorosabbra fűzd kettőtök kapcsolatát. Ne taktikázz különösebben, nincs szükség arra, hogy mindenféle számítások szerint kerülj közelebb az illetőhöz, csupáncsak légy természetes, add önmagad, hisz nem kell ahhoz álarcot viselned, hogy valaki érdemesnek lásson egy hosszabb kapcsolatra! Ügyelj arra, hogy ne legyél túl sok, ne nyomulj, csakis a tiszta érzelmeket mutasd ki!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Amennyiben kitűztél egy fontos célt és éjt nappallá téve ezen dolgozol, akkor bizony egy percig sem kell ölbe tett kézzel végignézned, hogy mások élvezzék a hozományát! Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél, mely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te arasd le a babérokat és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Meglepő módon a hét közepén nem szorongatnak a határidők, így végre van egy kis lehetőséged azzal foglalkozni, amivel szeretnél, a mai napra tervezett kötelezettségeket letudva egyszerűen átadhatod magad a passzív kikapcsolódásnak. Biztosan van egy olyan könyv a polcon, amelyet régóta elolvasnál, biztosan van valaki a környezetedben, akivel régóta nem beszéltél, hát most itt az ideje, hogy mindent bepótolj. Semmiféle kötelezettséged nincs, egyszerűen te választasz a lehetőségek között! Nem minden nap a rohanásé és ez így van jól!

NYILAS (november 23-december 21)

Amennyiben eddig nem láttál teljesen tisztán bizonyos emberekkel kapcsolatban, abban az esetben a hét közepén rájöhetsz, hogy nem mindenki az, akinek mutatja magát, többen a környezetedben csupán 'hasznoslesés' címszó alatt nyomulnak körülötted. Bizony fájdalmas lehet a felismerés, ám ha ezt a lépést megteszed, akkor egyszerűbbé válik az is, hogy hátrahagyd őket és végre olyan életet élhess, ahol nem kell a sziszegő kígyók marásától tartanod. Ne ragadj benne különösebben a miértek kiderítésébe, egyszerűen csak tedd a dolgod, ahogy eddig is, nem kell azért az értékrendedet pirossal áthúznod, hogy olyan emberekkel ápolhass “jó” viszonyt, akik egy kanál vízben hagynának megfulladni!

BAK (december 22-január 20)

Nem nagyon találsz ésszerű megoldást egy bizonyos kérdésben, emiatt bizonytalanul ácsorogsz egyhelyben, tapodtat sem mozdulva előre. Amennyiben azonban megy az idő és te érzed, hogy semmiképp nem tudsz egyedül boldogulni, abban az esetben nem érdemes tovább hezitálnod, kérd ki a bizalmasaid véleményét, hallgass meg többféle megközelítést, hisz több szempontból megközelítve a dolgot beláthatod, hogy érdemes néhány részleten változtatni a biztos siker érdekében. Szerencsés vagy, hisz vannak körülötted olyan személyek, akik nálad jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos döntést kell a hét közepén meghoznod, épp ezért ne foglalj állást elhamarkodottan, mindenféle mérlegelés nélkül, hisz abban az esetben meglesz az esélye annak, hogy utólag fogsz rájönni, talán mégis jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot vagy itt-ott kozmetikázni a forgatókönyvön. Hidd el, akkor már cseppet sem lesz könnyű változtatni, szépíteni, ha az általad meghozott döntés nyomán elindul a folyamat. Most még nem késő azonban, hogy minden részletet szem előtt tartva megállj és végigzongorázd az egészet, a pro és kontra érveket figyelembe véve. Úgy foglalj állást, hogy később ne boruljon rád a forró víz!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenáron szeretnél másoknak megfelelni, folyamatosan azzal vagy elfoglalva, hogy első, legjobb, legszebb, legokosabb legyél, ami persze rendkívül kimerítő számodra. Ne feledd azonban, mielőtt végkimerülésig hajszolnád a tökéletességet, előtte érdemes végiggondolnod, hogy micsoda értékekkel rendelkező ember vagy, akinek nem kell azért hason csúsznia, hogy bárki elismerje. Nem biztos, hogy jó döntés, ha mindent annak rendelsz alá, hogy mások elégedettek lehessenek veled, miközben te jó eséllyel boldogtalan leszel. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, szabadulj meg a görcseidtől, különben csak a saját életedet fogod megnehezíteni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Kép

Mennyire nehéz nőnek lenni 2024-ben? Barbie szerint NAGYON!

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában egy nagyon kényes témát feszegettünk... Ti mit gondoltok a nők jelenlegi helyzetéről?

Kép

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Kép

Diana hercegné le akarta mondani az esküvőjét Károllyal: kiderült, ki miatt gondolta meg magát az utolsó pillanatban

A királyi életrajzíró, Ingrid Seward a néhai walesi hercegné esküvőjéről árult el soha nem hallott információkat.

Kép

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!