Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 22.: az Ikrek kivételes eredményeket érhetnek el, a Mérlegek bizonytalan helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp november 22.: az Ikrek kivételes eredményeket érhetnek el, a Mérlegek bizonytalan helyzetbe kerülhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben abszolút a taktikázásról szólt az életed, mostanra azonban rendkívülien unod azt, hogy minden percben ébernek kell lenned, így szíved szerint véglegesen becsuknád magad mögött az ajtót. A taktikázás ugyanis egyfajta bizonytalansággal jár, mindig kockáztatni kell, soha semmi nem biztos, nem garantált a siker sem, a jelenlegi helyzetben így minden nagyon bizonytalan és anélkül, hogy bárhogy befolyásolhatnád a végkimenetelt, gyakorlatilag csupán az árral sodródsz, apró részeredményeket elérve. Mivel a jövőben nincsen szükséged ilyesfajta frusztrációra, épp ezért már a hét első napján tégy meg minden tőled telhetőt azért, hogy pontot tehess az egész káosz végére. Hidd el, ha sikerül, iszonyú nagy kő gurul majd le rólad!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján roppant nagy terhet helyeznek a válladra, olyasfajta megbízást kapsz ugyanis, amely azon kívül, hogy eléggé felelősségteljes, ráadásul még olyan határidőt kap, amelyről az első pillanatban tudod, hogy képtelenség tartani. Mivel azonban nem volt eldöntendő kérdés az, hogy elvállalod-e, így kénytelen-kelletlen állj a startvonalra és indulj neki a dolognak. Legyél magabiztos és úgy tedd a dolgod, hogy később, bárhogy alakul a helyzet, ne legyen lelkiismeret furdalásod. A jelenre koncentrálj, a határidővel pedig ne foglalkozz!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján kivételes eredményekre lehetsz majd büszke, olyasféle produktumot sikerülhet ugyanis létrehoznod, amely nem mindenkinek megy olyan könnyen, mint ahogy neked. Mindemellett persze kellett hozzá egy nagy adag szerencse is, hisz anélkül könnyen lehet, hogy még most is bolyonganál a sűrű rengetegben. Légy büszke az elért eredményre, ne feledd azonban, hogy korántsem garantált minden esetben az, hogy Fortuna istennő bekopog, többet kell tehát fizikailag tenned a sikerért. Ne bízd magad a véletlenre, ne szolgáltasd ki a helyzetet annak, hogy jön majd valaki vagy valami, aki vagy ami kiránt a kátyúból, igyekezz felkészültebben nekivágni bizonyos utaknak, amelyekről messziről látszik, hogy tele van hepe-hupával. Ez most sikerült, ám a következőhöz te is kelleni fogsz!

RÁK (június 22-július 22)

Minden egyes napod arról szól, hogy mások véleménye mentén hozol meg bizonyos döntéseket, mindig az a fontos számodra, hogy mások mit szólnak az álláspontodhoz vagy az általad választott útvonalhoz, nagyon félsz a reakcióktól. Eljött azonban a pont, amikor itt az ideje megráznod magad és feltenned a kérdést: vajon fogsz-e tudni maradandót alkotni, ha mindig mások elismerése az, ami meghatározza a tetteidet? Vajon ki fogsz-e tudni teljesedni, ha mindig az a prioritás, hogy mások mosolyogva rázzanak kezet veled? Tanuld meg egyszer, s mindenkorra, nem kell neked mindenkinek elégedettséget varázsolnod az arcára, hisz érted sem ússza át senki a folyót. Ne engedd, hogy agyonnyomjon a megfelelni akarás, inkább légy az, aki felvállalja a véleményét, aki kiáll magáért és a tetteit legfőképp az vezérli, hogy saját maga elégedett lesz-e majd az eredménnyel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy hozzád közelálló személy elég kellemetlen helyzetbe kerül másokkal, olyasmire vetemedik ugyanis, amivel gyakorlatilag azonnal egyfajta ellenszenvet vált ki másokból. Mielőtt azonban te is ítélkeznél, igyekezz négyszemközt rákérdezni az illető által tett lépések miértjére, igyekezz az ő szemszögéből tekinteni a helyzetre, egyetlen dolgot azonban ne feledj: nem kell mindenáron olyasvalaki mellé állnod, akinek a dolgai a te értékrendedbe sem férnek bele. Nem kell minden elvedet feladva kiállnod az illető mellett, hisz pontosan tudta, hogy amit elkövetett, azért utólag vállalnia kell a következményeket. Nem kell látványosan ellene fordulnod, de maradj a háttérben, ne menj szembe másokkal, ha tulajdonképp még igazuk is van!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján valaki iszonyatos terhet zúdít a nyakadba, fontos ügyet bíz ugyanis rád, hisz ő abszolút nem boldogul vele. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki búját-baját magadra venned, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Hallgasd persze meg az illetőt, s ha tudsz, adj neki tanácsot, de semmiképpen ne vedd magadra a súlyos döntés felelősségét. Lépj tovább és törődj bele, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy mások helyett is meghódítsd a hegy csúcsát! Mindenki a maga sorsának kovácsa, így te a sajátodra ügyelj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Sikerült egy ütős taktikát kidolgoznod, már épp készen állsz az indulásra, amikor nem várt akadályba bizonytalanít el. Szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen B-terved is van, így tehát könnyűszerrel le tudsz győzni minden nehézséget. Csak bíznod kell magadban és a talpraesettségedben, hiszen rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot megoldani ezt a feladatot. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz és ha sikerül a célodat elérni, annál büszkébb lehetsz majd magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ismeretlen terepen igyekszel boldogulni, ráadásul teljesen egyedül vagy, hisz senki me, járt előtted ezen az útvonalon, így tehát nem is tud neked senki tanácsot adni. Amennyiben azonban már egyszer vállalkoztál rá, abban az esetben aszedd össze magad és indulj neki, mert minél később kezdesz hozzá, annál később érsz a végére. Inspiráljon az, hogy te lehetsz ebben a dologban az úttörő, és amennyiben sikerrel jársz – márpedig miért ne járnál –, mindenki téged akar majd követni, s nem mellesleg bebizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és tehetség rejlik benned! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Elég nagy volumenű dologban nyújtasz segítő jobbot valakinek, de pontosan tudod azt is, hogy más könnyen lehet, hogy nem tette volna meg, így egyúttal kissé bizonytalan is vagy a tekintetben, hogy valóban jót cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben, és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, ne foglalkozz azzal, mit mondanak vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha azonban mégis veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld más irányba terelni az illetőt, elmagyarázva neki, hogy miért érdemes inkább visszavonulót fújni. Lehet, hogy te leszel az, aki ráébreszti majd bizonyos részletekre, így nem kell majd különösebb presszió ahhoz, hogy önmagától forduljon vissza.

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki véleményed szerint olyasmibe szeretné a fejszéjét vágni, ami a veszett fejsze nyele, szinte garantált az, hogy zsákutcába fog futni, ám az illető a végsőkig bízik a sikerben. Mivel te már jártál ezen az úton, így tudod, mennyire rögös, pont emiatt csak kevesek ünnepelhetnek a célban, ezért mindenképp érdemes elmondanod a tapasztalataidat, azt, hogy ebbe a küldetésbe csak akkor érdemes belevágni, ha fel van készülve minden eshetőségre, arra, hogy rengeteg áldozattal jár majd, de legfőképp mégis arra, hogy fel kell esetleg adnia az egészet, még a cél előtt. Ne akard lebeszélni, nem kell ekkora felelősséget vállalnod a dologban, csupán csak igazítsd útba, az illető pedig majd eldönti, hogy merre indul.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy elég égető probléma kíván azonnali beavatkozást a hét első napján, te pedig rendkívül bosszús vagy amiatt, hogy ilyesmikre kell a drága idődet és a hasznos energiáidat pazarolnod a saját feladataid helyett. Ez is egy bizonyság, amit jó, ha a jövőben észben tartasz: attól, mert valamit az ember a szőnyeg alá seper, még korántsem lesz megoldva adott feladat, csupán csak elodázva, aminek rendszerint az az eredménye, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban köszön vissza. Igyekezz tehát bosszankodás helyett pontot tenni a dolog végére és ha megoldást találtál, talán marad időd másra is. Jó tanács: mindig jobb időben elvégezni minden feladatot, hogy később ne fájjon a fejed miatta!

HALAK (február 20-március 20)

Rengeteg célkitűzéssel indulsz neki a hétnek, gyakorlatilag nem is tudod, melyiknek fuss neki először, minél hamarabb, a lehető legkevesebb leadott energiával szeretnél ugyanis átütő sikereket elérni. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy eredményes lehess bármilyen tekintetben, ahhoz megfontoltan, tervezetten kell haladnod az úton, nem lehet észveszejtve rohanni előre, hogy egyszer aztán majd valahol, valahogy, valamikor célba érj. Ennél okosabban kell megtenned az utat, tudnod kell, hogy melyik ösvényen haladsz, illetve hogy milyen tempóban és taktikával mész rajta végig. Ne feledd: csak és kizárólag józan ésszel fogsz tudni nagy utakat megtenni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!