Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 20.: a Kosoknak kockáztatniuk kell, az Ikrek váratlan helyzettel szembesülnek

Napi horoszkóp november 20.: a Kosoknak kockáztatniuk kell, az Ikrek váratlan helyzettel szembesülnek
Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Szíved szerint borzasztóan kockázatos manőverrel érnél el áttörést egy bizonyos dologban, nagyon unod ugyanis az egyhelyben állást, semmi nem történik ugyanis, ami egy kis bizakodásra adhatna okot. Mielőtt azonban tizenkilencre lapot húznál, érdemes mindenképp logikusan végiggondolni, hogyan lehetnél a leghatékonyabb, hisz az, hogy mindent elbukj, abszolút nem lehet opció. Ennek érdekében légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a siker ízét!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmi történik veled, amely rendkívül nagy örömmel tölt el, végre bebizonyosodik az, hogy nem hiába fektettél bele annyi energiát, nem hiába áldoztad rá a szabadidőd, megérte a sok utána járás és várakozás. Most aztán élvezheted a gyümölcsét, nagy kanállal fogyaszthatsz belőle, de vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, irigyeid mindig is voltak és mindig is lesznek. A lényeg, hogy te mindent megtettél és most ennek megfelelően alakult az eredmény is.

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan abszolút magabiztosan, a terveid szerint menetelsz előre, mégis olyan váratlan helyzet adódik a hétvége első napján, amelyben azonnal lépni kell valamit, különben komoly következményekkel számolhatsz. Most tedd oda tehát magad annak érdekében, hogy mentsd a menthetőt, amíg van rá lehetőséged. Bár sokan lemondtak már a dologról, te mégis pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás, s kellőképpen tapasztalt és kreatív vagy, így tehát nem kell aggónod amiatt, hogy olyasmi történik, ami negatívan befolyásolná a végkimenetelt. Csak bízz magadban és a tervedben, s nem lehet az az akadálypálya, amin ne tudnál gond nélkül végigmenni! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben számos alkalommal hozta úgy az élet, hogy csalódtál hozzád közelálló emberekben is, emiatt ma már meggondolod, kit engedsz a bizalom körébe. Abszolút érthető a gondolkodásmód, ám amennyiben belegondolsz, mégsem biztos, hogy hosszútávon kifizetődő a hozzáállásod, hisz ugyan csalódtál bizonyos személyekben, mégsem szeretnéd magányosan élni az életed. Légy tehát gyanakvóbb, ne engedj közel senkit, akiben érzed a hamisságot, ne adj esélyt olyanoknak, akikről már az elején világosan látszik, hogy csak kihasználni szeretnének. Ugyanakkor nyiss mások felé, akikben a jóindulatot érzed, a törődést, a szeretetet! Hidd el, nem mindenkiben bújt meg Lucifer!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában bátran futsz neki az előtted álló feladatoknak, ma azonban valami azt súgja, légy óvatos. Gyanakvásod cseppet sem alaptalan, hisz olyan hézagokkal szembesülsz, amelyeket muszáj megoldanod annak érdekében, hogy ne legyenek álmatlanok az éjszakáid. Ma minden mást tegyél félre és csakis a megoldandó egyenletekre koncentrálj, vedd őket sorra egymás után elő és haladj nehézségi fok szerint. Meglátod, ha sikerül valamennyinek pontot tenni a végére, akkor ismét nyugodtan fejest ugorhatsz majd az ismeretlenbe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindenáron szereted elérni a kitűzött céljaidat, abszolút nem tudsz leereszteni, minden pillanatban pörögsz és ezer fokon égsz. Ennek sajnos azonban nagy kockázata van, nem tudod ugyanis leállítani magad és ez az egészséged rovására mehet. Ne akarj egyfajta faltörő bulldózerként előre törtetni, próbálj időnként visszavonulót fújni és átadni magad a pihenésnek, hisz az tested hosszútávon nem fog tudni szimbiózisban élni az agyaddal. Hidd el, az egészségnél semmi nem lehet fontosabb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki olyan magasságba helyezi a mércét veled szemben, amit egyszerűen nem tudsz és nem is akarsz megugrani. Ezzel egyidejűleg fogalmad sincs, mi jogosította fel az illetőt arra, hogy magasabb rendűen álljon hozzád, hiszen normál esetben ugyanolyan jogokkal és kötelezettségekkel bír, mint amilyenekkel te is. Abszolút nem kell tehát kötélnek állnod, ne hagyd, hogy elhitessen veled bármit, ami nem igaz, nem kell igent mondanod a határaidon kilométerekkel túlmutató feladatokra, hisz egyfelől annak nagy kudarc lehet a vége, másfelől pedig azt is jelenti, hogy hagyod, hogy mások irányítsanak. Épp ezért határozottan mondd el annak, aki a lehetetlent is elvárja tőled, hogy nagyon sajnálod, de nem tudsz és nem is akarsz ilyesfajta nyomásnak engedni. Miért bonyolítanád az életedet, ha nem muszáj?

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján rendkívül kellemes meglepetés ér, olyan váratlan fordulat következtében vesznek ugyanis a körülötted zajló események pozitív irányt, amelyek segítségével végül sikerrel tudod kipipálni a feladatot. A környezeted is nagy elismeréssel fogadja a műved, te pedig teljes joggal lehetsz büszke magadra. Ünnepeld a sikert, hívd át a barátaidat egy borozgatós, pizza partira és beszélgessetek az élet nagy dolgairól! Ez a mai egy abszolút jól sikerült nap!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem a szándékaid szerint alakultak, most mégis ezt kell tenned, mert nem tudsz már az eseményekre befolyással lenni, bár még lenne mit javítani. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám már nem tudsz mit tenni, kénytelen vagy beletörődni a kissé kudarcos végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél a cél érdekében, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod, hogy te is hibázhatsz – anélkül, hogy észrevennéd. Ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül minden!

BAK (december 22-január 20)

Valaki mindenáron szeretne rávenni valamire, amitől te egy kissé viszolygsz, ez az oka annak, hogy eddig nem mondtál igent a dologra. Mivel nagyobb benned az ellenérzés ebben a pillanatban, épp ezért világosan mondd meg az illetőnek, hogy nem vagy hajlandó olyasmihez adni a neved, aminek a sikerében abszolút nem bízol. Ha megérti, szerencséd van, ha nem, az sem a te gondod. Nem kell mindenre igent mondanod, amihez nem fűlik a fogad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, unos-untalan, eredménytelenül futod a köröket egy bizonyos ügyben, amelyben mostanra egyedül maradtál, hisz mások már régen belátták, hogy semmi értelme több energiát belefektetni a dologba, mint amennyit a dolog megér. Te azonban küzdesz és egyfajta hőssé szeretnél válni mások szemében, amely azt eredményezi, hogy tulajdonképp minden lehetőség elúszik melletted csak azért, hogy erre az egyetlen ügyre fókuszálhass. Te fel tehát magadnak a kérdést: megéri? Ha a válasz nem, akkor gyorsan lépj tovább, mielőtt nagyobb veszteségek érnek!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, duplamunkával sem ismerik el a kvalitásaidat a környezetedben úgy, ahogy az neked jól esne, ezért roppant módon el vagy keseredve. Mielőtt azonban belevesznél a bizonyítási kényszerbe, gondold végig, hogy kiért, s miért adod fel helyenként a saját elveidet annak érdekében, hogy valaki elismerően bólogasson. Kezdd el önmagad adni, csak olyasmibe vágj bele, amiből akár neked, akár a hozzád közelállóknak hasznuk van, az pedig, hogy mások hova helyeznek az életükben, legyen teljesen mindegy! Hidd el, hosszabb távon akkor lehetsz boldog és elégedett, ha hátrahagyod a megfelelési kényszert!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!