Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp november 20.: a Bikák a sarkukra állhatnak, a Rákok fontos elhatározásra jutnak

Napi horoszkóp november 20.: a Bikák a sarkukra állhatnak, a Rákok fontos elhatározásra jutnak

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Mostanra fogyott el a végtelennek hitt türelmed, valaki ugyanis átlépi a toleranciaküszöbödet a hét első napján anélkül, hogy észrevenné. Neked azonban nem kell innentől kezdve disztingválnod és udvariaskodó köröket futnod, mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel vagy valamivel kapcsolatban, mert úgy érzed, agyonnyomnak vele, esetleg nem értenek a szép szóból. Egészen idáig messziről próbáltad elkerülni ezeket a helyzeteket, időnként azonban az élet akaratlanul is belesodor ilyesfajta szituációkba, amikor nincsen más választásod, mint beleállni két lábbal és megálljt parancsolnod. Ilyen a felnőttlét!

BIKA (április 21-május 20)

Mások folyton fogni szeretnék a kezedet, nem hisznek ugyanis abban, hogy önállóan is képes vagy az általad kitűzött célok elérésére, mindenképp kell tehát valaki a hátulról megtámaszt. Eljött azonban az idő, amikor érdemes végre felállnod és megmutatnod mindenkinek, hogy képes vagy a saját öntudatoddal és logikáddal átugrani az eléd gördülő akadályokat, illetve hogy átlátod a dolgokat és észreveszed az ok-okozati összefüggéseket. Ne hagyd elnyomni magad, mutasd meg, milyen fából is faragtak!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján szorít a határidő, pontosan tudod, hogy hamarosan fel kell mutatnod valamiféle eredményt, különben a feletteseid a fejedre koppintanak. Épp ezért igyekszel mindent úgy szervezni, hogy úgy tudd befejezni az összes folyamatban lévő feladatot, hogy azokban ne legyen hiba. Ne akarj azonban eszeveszett kapkodással megoldani semmit, hisz nagyobb lesz az esélye annak, hogy orra buksz. Épp ennek elkerülése érdekében próbáld rendszerbe foglalni valamennyi feladatodat és mindent szépen, egymás után végezz el. Elég lesz az időd, felesleges tehát kapkodni!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján sikerül elhatároznod, hogy megteszel egy bizonyos lépést, amelyet már régen meg kellett volna tenned. Most minden úgy néz ki, hogy végre alkalmasak a körülmények a cselekvésre, amit hosszú ideje csak halogatsz. Eddig vártál a megfelelő pillanatra, ami most úgy néz ki, eljött. Mindent csinálj úgy, ahogyan elterveztél, hisz a fejedben régóta megvan már, a tervet csupán át kell ültetned a gyakorlatba. Indulj tehát, míg van lehetőséged befolyásolni az események végkimenetelét!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eddig ismeretlen terepre tévedsz a hét első napján, amelyben egyáltalán nincs tapasztalatod, ennek okán egyenlőre fogalmad sincs, hogyan fogod a küldetést abszolválni. A bizonytalankodás és egyhelyben toporgás helyett azonban jelöld ki az útirányt, mert így soha nem fogod megtudni, a tanösvényen mész-envagy továbbra is a zavarosban halászol. Hidd el, ha elegendő önbizalmad van és bízol a képességeidben, az első buktatók után pontosan tudni fogod, hova nem szabad lépned ahhoz, hogy elérd a kitűzött célod.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében, melyet a hét első napján is bebizonyíthatsz, hiszen jókor vagy jó helyen, olyan segítséget nyújtasz ugyanis, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmire vállalkozol a hét első napján, amelyben nincs akkora rutinod, mint a környezetednek, mégis mivel szereted a kihívásokat, épp ezért könnyen igent mondasz. Kérj segítséget másoktól, ne félj a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, hiszen amennyiben már belejössz, abban az esetben roppan módon élvezni fogod a dolgot. Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, ám ha megtanulod átugrani az akadályokat, akkor sínen lesz minden!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján valakinek szemet szúrnak azok a részeredmények, amelyekért egymagad dolgoztál meg, az illető azonban féltékeny, így mindenáron szeretné megakadályozni, hogy elérd a kitűzött célodat. Mivel azonban te roppant céltudatos vagy, épp ezért borzasztó nagy peche van, hisz ennek okán szinte lehetetlen lesz bármilyen gödröt ásnia alattad. Semmiképp ne hagyd magad kizökkenteni, egyszerűen hagyd hátra a negatív embereket, hiszen ők biztosan nem tesznek hozzá az életedhez. Amennyiben elég határozott és magabiztos vagy, abban az esetben ezúttal is abszolút el tudod majd érni, hogy az illető belássa, teljesen felesleges köröket fut, csak fel ne add a küzdelmet!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakit mindenáron szeretnél meggyőzni egy olyan dologgal kapcsolatban a hét első napján, amely számodra teljesen egyértelmű, az illető számára azonban valamiféle ködös katyvasznak tűnik az egész. Ha túl sok energiádat emészt fel az, hogy jobb belátásra bírd, akkor talán nem is biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha nem tudtok előrébb jutni, akkor lépj tovább és koncentrálj a magad dolgára. Vannak emberek, akiknek hiába magyarázol, az pont olyan, mintha a falnak beszélnél.

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta döntésre kényszerít az élet a hét első napján, amely jelentős befolyással lehet a jövődre, ennek megfelelően kell tehát feketét vagy fehéret mondanod. Mivel azonban a felelősség terhe kezd lassan összenyomni, épp ezért mielőtt teljesen összerogynál, érdemes mindent érvet és ellenérvet felsorakoztatnod és kimondanod a végszót, hisz teljesen rád telepszik az egész helyzet, minden felelősségével együtt. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasféle projekten kellene otthagynod a névjegyedet a hét első napján, amely abszolút a felelősségteljes kategóriából való, épp ezért csapatban kellene tudnod jól működni ahhoz, hogy végül sikerrel abszolváljátok a dolgot. Mivel azonban több az erős, makacs személyiségjegyekkel bíró ember a csapatban, épp ezért jelenleg inkább az érdekek harca folyik, semmint céltudatos előrehaladás. Ezzel a macska-egér játékkal egyelőre nem-igen tudtok egyről a kettőre jutni, hiszen ha nem találjátok meg a közös nevezőt, akkor nemhogy nem tudjátok majd sikerrel zárni a projektet, de egyáltalán nem fogjátok tudni lezárni. Próbáld tehát észérvekkel megértetni a társakkal, hogy ezzel a hozzáállással semeddig nem tudtok eljutni, csupán azt éritek el, hogy az egész folyamat dugába dőljön. Ha elég meggyőzően tudsz érvelni, talán sikerül jobb belátásra bírnod mindenkit és végre az elvégzendő feladatra koncentrálhattok. Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Annyi teendő szakad a nyakadba a hét első napján, hogy abszolút fogalmad sincs, miképp fogod tudni sikerrel végrehajtani valamennyit. Ennek okán kétségbeesetten szaladgálsz fel, s alá annak érdekében, hogy találj valakit, aki átvállal néhány teendőt, amelynek te neki sem álltál még. Az “addig takarózz, amíg a paplanod ér” közmondás rád is érvényes, ne áltasd tehát magad azzal, hogy egyetlen nap alatt meg tudod váltani a Világot anélkül, hogy ne szenvedj semmiféle kárt belőle. Tanulj meg gazdálkodni az időddel és az energiáiddal!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!