Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 2.: az Oroszlánok nagyobb kihívást keresnek, a Szüzek a saját útjukat járják

Napi horoszkóp november 2.: az Oroszlánok nagyobb kihívást keresnek, a Szüzek a saját útjukat járják
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 2.

KOS (március 21.–április 20.)

Úgy érzed, teljesen feleslegesen dolgozol valamin, ami egyelőre rendkívül lassan halad az útján, elég sok akadállyal kell ugyanis megküzdened ahhoz, hogy zökkenőmentessé válhasson a folyamat, emiatt az idő előre haladtával kezd eluralkodni rajtad a gondolat, hogy mi lenne, ha feladnád az egészet. Mielőtt azonban végleg megfutamodnál, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy egészen idáig mennyi energiát fektettél bele és bizony ha most feladnád, odaveszne minden eddig elvégzett munka. Hidd el, érdemes kitartóbbnak lenned, mert a célban ott vár majd a siker és a csillogás!

BIKA (április 21.–május 21.)

Annyi tennivalód van egész napra, hogy azt gondolod, egyszerűen nem fogsz a feladatok végére jutni, egy nap ugyanis csak huszonnégy órából áll, neked pedig kevésnek tűnik ahhoz, hogy mindennek pontot tehess a végére. Nincs még azonban veszve a dolog, ha összekapod magad, rendezed a kialakult káoszt, akkor be tudsz fejezni mindent, amit határidőre kell leadnod. Ne kapkodj azonban, mert így csak dupla munkát okozol magadnak azzal, hogy ha hibázol, hisz kezdhetsz mindent előlről. Szép lassan haladj előre és tudatosan alakítsd a feladatokat úgy, ahogy szeretnéd!

IKREK (május 22.–június 21.)

A mai napon kellemes csalódás ér akkor, amikor már nem is számítottál rá, olyasvalakibe botlasz bele ugyanis, akit nagyon rég nem láttál és amikor elváltatok, akkor sem volt egészen felhőtlen a kapcsolatotok. Most azonban kifejezett örömmel tölt el az, hogy alkalmatok nyílik lezárni a múlt sérelmeit és tiszta lappal nyithattok egy új fejezetet. Ami téged illet, igyekezz kitörölni a múltban történteket, adj egy esélyt a kapcsolatnak és részedről minden tőled telhetőt tegyél meg azért, hogy minden a lehető legjobban alakuljon. Lehet, hogy annak idején félreismerted az illetőt?

RÁK (június 22-július 22)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mivel kissé egysíkúnak érzed mostanában az életed, nagyobb volumenű kihívásban gondolkodsz. Olyasmiben, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely miatt hezitálsz, az a dolog veszélyességi foka, nem tartozik ugyanis a biztonsági zónába, tele van extrém, veszélytelennek a legnagyobb jóindulattal sem mondható akadályokkal. Amennyiben elég bátornak érzed magad ehhez a kalandhoz, a megfelelő mérlegelés után vállald el. Ha azonban mégis valami miatt megremeg a lábad, nem kellene elsietned a dolgot. Ebben az esetben adj időt magadnak a felkészülésre, hisz nem hajt a tatár!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában arra törekszel, hogy minden a terveid szerint alakuljon, nem igazán szereted, ha beleszólnak a dolgaidba, inkább a saját utad járod. Nincs ezzel semmi baj, de emellett igyekezz arra is törekedni, hogy ha az Élet úgy hozza, hogy csapatban kell működnöd, mégse okozzon gondot az, hogy hasznos darabjává válhass a nagy gépezetnek! Szerencsére nem esik nehezedre ez sem, pontosan tudod ugyanis, hogy akadhatnak olyan szituációk, amikor sok múlhat az alkalmazkodó képességeden és azon, hogy milyen tapasztalattal rendelkezel! Engedj másokat is érvényesülni, ne akard egyedül megváltani a Világot! Hidd el, csapatban időnként sokkal könnyebb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napra semmiféle komolyabb kihívás nem ígérkezik, épp ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit kizárd a külvilágot a rohanó emberekkel együtt és helyükre tegyél magadban eddig bizonytalan dolgokat és minden olyan kusza gondolatot ki tudj bogozni, amely nem hagy nyugodni. Időnként neked is szükséged van nyugodtabb napokra, amikor nem zavarnak a külső körülmények, csupán csak Te vagy a kétségeiddel és a kérdéseiddel, melyeknek mindenképp a pontot kell tenned a végére ahhoz, hogy megnyugodhass teljesen.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki mindenáron meg akar győzni valamiről, amelyben nem igazán látod a perspektívát, emiatt eléggé megnehezíted az illető dolgát. Időnként azonban érdemes engedned a nyomásnak és alaposan megfontolnod a felvázolt terveket, mert soha nem tudhatod, miben lehetsz sikeres. Nyilván nem kell minden apró dologba belekezdened, csak azokba fektess energiát, amiben valóban van lehetőség, de ne zárkózz el mindentől! Sikeressé ugyanis csakis akkor válhatsz, ha néha nyitsz az új lehetőségek felé és legyőzve a kételyeid, egyszerűen beleveted magad a kalandba!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki egyfolytában sajnáltatja magát, egyszerűen lépten-nyomon csak azzal haknizik, hogy hogyan jutott neki az áldozat szerepe. Mivel nem tudod tétlenül nézni a kínlódását, próbálj meg utat mutatni neki, hisz talán egy irányjelzésre van szüksége ahhoz, hogy eligazodjon és végre ne csak a negatív oldalát lássa minden helyzetnek. Légy azonban óvatos, ne hagyd, hogy az ő hangulata rányomja a bélyegét a tiédre is, ha a segítségnyújtás ellenére folyton csak panaszkodni tud, jobb ha egy darabig tudatosan tartod magadtól távol, nehogy általában véve pozitív életfelfogásodon csorbát ejtsen az ő hozzáállása. Ez esetben ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hisz vannak emberek, akiket úgysem lehet megmenteni saját maguktól!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, egy bizonyos szituációban kezd a kezeid közül kicsúszni a gyeplő, nem tudod már a saját akaratod szerint irányítani az eseményeket. Ez az első pillanatban rendkívülien frusztrál, kifejezetten bosszant, hogy nem Te irányítasz, be kell azonban látnod, hogy nem tudsz mindent a saját befolyásod alatt tartani. Időnként másokat is hagyhatsz érvényesülni és egészen addig, amíg az értékrendedbe és az elvrendszeredbe belefér, sodródhatsz egész nyugodtan az árral. Ezúttal kifejezetten jót tesz az, hogy nem Te tartod a kormányt a kezedben, csupán csak hátradőlve élvezheted a kilátást.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Történt veled valami a múltban, amelyre egyáltalán nem vagy büszke, nem véletlenül nem is tud róla senki a közvetlen környezeteden kívül. Mégis a mai napon olyasmi történik, amely miatt ismét többek előtt felszínre kerül, Te pedig legszívesebben a föld alá süllyednél szégyenedben. A múltat eltörölni nem lehet, ami megtörtént, azt már nem tudod meg nem történtté tenni, így ha már ezt dobta a gép, nem kell szégyenedben a Világ elől is elbújnod, vállald fel bátran, hisz ez is az életed része, hozzád tartozik, mint ahogy azok a dolgok is, amelyekre büszke vagy. Hidd el, nem vagy egyedül, mindenkinek vannak olyan titkai, amelyeket legszívesebben örökre kitörölne az életéből!

HALAK (február 20-március 20)

Mostanában úgy érzed, van valaki, aki nagyon közel áll a szívedhez, úgy érzed azonban, hogy a kapcsolatotok fenntartása jelen pillanatban csak és kizárólag rajtad múlik, ő nem igazán tesz semmit azért, hogy a közeli kontakt megmaradjon közöttetek. Mivel nem hagy nyugodni a dolog, szedd össze a gondolataid és szofisztikáltan hozd az illető tudomására, hogy eléggé egyoldalúnak érzed a kapcsolatotokat. Amennyiben nem közelítesz sértő módon, meg fogod tudni értetni vele, hogy egy barátság két emberen múlik és nem tudsz mindig helyette is dupla energiát fektetni abba, hogy minden tökéletes legyen, ezért neki is tennie kell. Figyelj az előadás stílusára és a hangsúlyra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!