Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 2.: a Szüzek tisztázhatják az érzelmeiket egy bizonyos személlyel, a Skorpióknak megremeghet az önbizalmuk

Napi horoszkóp november 2.: a Szüzek tisztázhatják az érzelmeiket egy bizonyos személlyel, a Skorpióknak megremeghet az önbizalmuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A rövid munkahét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 2.

KOS (március 21-április 20)

Arra kell rájönnöd a hét első munkanapján, hogy a határaidon jóval túlmutató feladatban kezdesz elvérezni, olyasmit próbál ugyanis a felettesed mindenáron rádtestálni, ami nemhogy alulról nem súrolja a szakmai tapasztalataidat, egyenesen köszönőviszonyban sincs velük. Épp ezért igyekezz elmondani neki, hogy segítség nélkül szinte biztosan nem fogod tudni abszolválni a rád bízott feladatot. Ilyenformán neked is tiszta lehet a lelkiismereted, amennyiben pedig a felettesed lojális hozzáállással bír, abban az esetben értékelve az őszinteséget, olyasfajta segítséget biztosít melléd, aki nálad sokkal jártasabb a szóban forgó feladat tekintetében. Ma ismét meggyőződhettél róla, hogy a legrövidebb út az egyenes!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon nincs ínyedre a mai napra rád bízott feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hiszen a megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban ez nem egy eldöntendő kérdés volt, épp ezért jobban teszed, ha mihamarabb nekifutsz a dolognak. Amennyiben ugyanis a végtelenségig húzod az időt, abban az esetben jóval később szabadulsz, miközben folyamatosan ott motoszkál a fejedben a gondolat, hogy van egy adósságod. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha lezárhatod az ügyet, ami igencsak frusztrál a dolog, aminek semmi értelme! Nyugtasd meg a lelkiismeretedet, senki nem szeret ugyanis bűntudattal élni!

IKREK (május 21-június 21)

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy határozottságodról tehess tanúbizonyságot, olyan szituáció adódik ugyanis, ahol nincs is más választásod, mint kiállni magadért és a saját érdekeidért. Szedd össze tehát magad, állj ki azokért az elvekért, amelyeket vallasz, hisz ha most hagyod magad és megalkuszol olyasmivel, ami távol áll tőled, akkoe tulajdonképp olyan szerepet erőltetsz magadra hosszútávon, ami nemhogy nem áll közel hozzád, de egyenesen taszít. Itt az alkalom, élj tehát vele!

RÁK (június 22-július 22)

Eléggé rosszul érzed érzed magad a jelenlegi helyzetedben, ezért könnyen elbizonytalanodhatsz. Rendkívül frusztrál, hogy nem tudod, mi fog történni, s úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, hiszen rajtad is múlik, miként tudod alakítani a szituációt. Éppen ezért igyekezz mindent kihozni ebből az egyelőre vesztesnek tűnő helyzetből, és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy az számondra kedvező legyen! Nem lehetetlen, csak akaraterő és egy kicsivel több önbizalom kellenek hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A rövid munkahét első napján végre olyan dologra szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, ám bokros teendőid okán egészen eddig nem volt rá elegendő időd. Amennyiben azonban összeszeded magad, abban az esetben a napi kötelezettségeidet letudva végre átadhatod magad a régóta várt programnak. Hosszú ideje gondolkodtál már rajta, pontosan tudod tehát, mire számíthatsz, használd ki minden percét, hisz ha non-stop a taposómalomban őrölsz, egyszerűen elmegy melletted az élet, amiből neked sincs kilenc!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napot érzed a legalkalmasabbnak arra, hogy valakinek elmondd, mit is érzel iránta, vállalva a kockázatot, hogy az illető elutasít. Mivel készen állsz arra, hogy mindent egy lapra tegyél fel, épp ezért próbáld összeszedni a gondolataidat és őszintén megfogalmazni az érzéseidet. Érdemes azonban felkészülnöd arra is, hogy az illető nem tudja viszonozni a szerelmedet, könnyen lehet, hogy másféle dimenziókban létezik a kapcsolatotok. Ebben az esetben el kell fogadnod a nemleges választ és el kell engedned annak érdekében, hogy ő is boldog lehessen. Gondolkodj pozitívan!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasminek kerítesz ma indokolatlanul nagy feneket, aminek nincs különösebben nagy jelentősége, számodra az valamilyen oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban megpróbálod racionálisan értékelni az ügyet, rájöhetsz, hogy nem olyan nagy a probléma, amit ne lehetne könnyűszerrel megoldani, minden csakis attól függ, hogyan tekintesz az ügyre. Amennyiben megoldáscentrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan egészen a mai napig abszolút magabiztos voltál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ma azonban valakinek sikerül elbizonytalanítania egy igen-igen kétértelmű megjegyzéssel. Mivel nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért igyekezz mégegyszer mindent pontosan és aprólékosan átrágni annak érdekében, hogy meggyőződhess róla, valójában alaptalan a gyanakvás és a bizonytalanság. Nem érdemes minden szembejövő állításnak felülnöd, amennyiben hiszel magadban, abban az esetben ne hagyd, hogy bárki elbizonytalnítson!

NYILAS (november 23-december 21)

Szeretsz minden helyzetben a biztosra menni, kétségbe ejtenek a váratlan helyzetek, épp ezért kapkodsz, ha esetleg hasonló szituációba kerülsz, ahol bizony nem minden épp fekete vagy fehér. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban meg kell tanulnod adekvátan, az adott helyzetnek megfelelő magatartást tanúsítani, mert könnyen meglehet, hogy enélkül kellemetlen szituációba sodródhatsz. Igyekezz tanulni mindenből annak érdekében, hogy azután a megszerzett tapasztalatok birtokában a jövőben könnyedén, gond nélkül győzd le az élet minden szokatlan fordulatát. Fogadd el, hogy a valóság időnként felülírja a terveidet és meglehet, hogy el kell hagynod a biztonsági zónádat ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.

BAK (december 22-január 20)

Végre pont kerülhet egy végeláthatatlannak tűnő feladat végéte, ráadásul elég szép eredménnyel sikerül zárnod, ennek okán folyamatosan érkeznek az elismerő szavak. Te azonban szerényen mosolyogsz, hisz az igazat megvallva nem mered elhinni, hogy vége az egésznek, hogy végre fellélegezhetsz, hogy az eredmény eléggé egyedülálló. Nyugodj meg, ez bizony nem csupán illúzió, te, magad érted el a hegy csúcsát, az pedig különösen nagy büszkeséggel tölt el, hogy mindezt teherhordó sherpa nélkül. Este ünnepelj egy finom vacsorával egy hangulatos étteremben, koccints a szerelmeddel az elért sikerekre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy fel vagy készülve. Nem kell azonban igent mondanod mindenre, csakis olyasmibe engedd magad belerángatni, ami még a számodra is a teljesíthető küldetések közé tartozik. Ellenkező esetben nem fogsz sikerélményekhez jutni, s a környezetednek is nagy csalódásokat okozhatsz. Éppen ezért határozottan mondj nemet annak, aki a lehetetlent kéri, hisz miért gördítenél magad elé megugorhatatlan akadályokat?!

HALAK (február 20-március 20)

A felhalmozott lemaradást behozandó, túl sok mindennek próbálsz egyszerre pontot tennu a végére, őszinte meggyőződéssel atekintetben, hogy sikerülhet egyetlen nap alatt megváltanod a Világot. Abban azonban kissé tévedésben vagy, hogy mindezt valóban sikerülnis végrehajtanod, hisz minél gyorsabban hajtod a lovat, annál nagyobb az esély rá, hogy összeakadnak a lábai. Az eszeveszett vesszőfutás helyett tehát igyekezz rendszerezni a tennivalóidat, állíts fel egy prioritási sorrendet és annak megfelelően haladj a megoldandó feladatokon végig, hogy melyik most a legfontosabb, s mi várhat még. Hidd el, nagyon nehéz egyszerre több fronton száz százalékos teljesítményt nyújtani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!