Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 2.: a Kosoknak bele kell állniuk egy konfliktusba, az Ikreknek fontos mások boldogsága

Napi horoszkóp november 2.: a Kosoknak bele kell állniuk egy konfliktusba, az Ikreknek fontos mások boldogsága

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 2.

KOS (március 21-április 20)

Annak ellenére, hogy kifejezetten konfliktuskerülő embernek tartod magad, ma mégis egy olyan helyzetbe kell két lábbal beleállnod, amelyben a te érdekeid forognak kockán. Utálod a gondolatát is annak, hogy másokkal vitába keveredj, mégis tudod, hogy meg kell védened az igazadat annak érdekében, hogy ne sérüljön a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a bajt, ám ha úgy érzed, hogy ok nélkül bántanak, hiszen semmilyen rossz dolgot nem követtél el, miért ne állnál ki magadért?!

BIKA (április 21-május 20)

Fogalmad sincs, miképp tálalj egy olyasfajta dolgot, amit -más választás nem lévén- el kell mondanod egy hozzád közel álló személynek anélkül, hogy megbántanád. Egészen eddig a körülmények nem engedték, hogy elmondd neki azt, amit más nem mer, viszont mivel nem lehet tovább halogatni a dolgot, így te se húzd tovább az időt. Készülj fel arra, hogy miképp fogod tálalni az egészet, illetve azt sem árt szem előtt tartanod, hogy nagy valószínűséggel az illető olyan érvekkel áll elő, amelyekre eddig nem is gondoltál, mert egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet. Ez is arra figyelmeztet, hogy korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad, ezért érdemes kellő nyitottsággal figyelni mások véleményére is .

IKREK (május 21-június 21)

Fontos számodra, hogy a téged körülvevő környezet boldog és harmonikus életet éljen, ehhez pedig szeretnél mindenképp hozzájárulni. Mindez roppant nagyra becsülendő, ám mialatt te mások boldogságán dolgozol, közben rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy önmagadra is gondolj, nem lehet ugyanis mindig mások előtt törni az utat! Helyezd tehát a saját érdekeidet és céljaidat előtérbe, ne mindig mások legyenek fontosak. Ez nem önzőség, csupán a te sikereid és boldogságod ugyanolyan fontos, mint másoké!

RÁK (június 22-július 22)

Szeretnél mihamarabb túlesni egy olyan feladaton, amelyhez nem igazán érzel affinitást, ennek érdekében teljesen egy irányba nézve hatalmas lendülettel mész előre. Ha azonban azt szeretnéd, hogy végül minden apró részlet hibátlanul a helyére kerüljön, le kellene lassítanod, érdemes összeszedni magad és eldönteni, mi is a célod pontosan: csupán az, hogy gyorsan szabadulj és letudd az egészet – vagy szeretnél minőségi produktumot kiadni a kezedből. Erről neked kell határoznod, s annak megfelelően válaszd meg, melyik úton mész tovább.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Segítőkészséged nem ismer határokat, mindig jókor vagy jó helyen, így tehát mindenki tudja körülötted, hogy amennyiben bármilyen nyűgje van, bátran fordulhat hozzád. Miközben azonban sokan már-már a méltán szentté avatott Teréz anyához hasonlítanak, elfelejtesz a saját dolgaiddal foglalkozni, emiatt gyakran szembesülsz azzal, hogy a magad ügyeit túl későn, esetenként az utolsó utáni pillanatokban próbálod rendezni. Ennek érdemes lenne véget vetni, és csak akkor jótékonykodj, ha az belefér az életedbe! Lehet, hogy a népszerűségi indexed nem lesz az egekben, de legalább az ügyeid rendezve lesznek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első munkanapján számos feladatot kezdesz el egyidőben, szeretnéd ugyanis a maximumot nyújtani, ám amennyiben nem kezdesz el rendszerezni mindent, abban az esetben ebből csak bajod származhat. Érdemes tehát átgondolnod, jó ötlet-e mindenbe belevágni, avagy jobban jársz, ha kevesebb terhet vállalsz, s akkor jobb színvonalon tudsz teljesíteni, ami pedig a non plusz ultra, hogy magadat sem zsigereled ki. A görcsös megfelelési kényszer egyébként sem vezet sehová, legfeljebb azt éred el, hogy hibát hibára fogsz halmozni. Mielőtt tehát elvállalod a Világ megmentését is, érdemes szem előtt tartanod, hogy a kevesebb néha több!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon szeretnél már hangosan véleményt nyilvánítani egy számodra roppant zavaró üggyel kapcsolatban, mégsem érzed egyelőre alkalmasnak a helyzetet arra, hogy hallasd a hangodat. Nem biztos ugyanis, hogy most megértenének, ráadásul az sem kizárt, hogy még meg is bántanál másokat. Pedig semmi szükséged rá, hogy újabb konfliktushelyzetekbe keveredj, ezért teljesen jól gondolkodva egyelőre inkább fogd vissza magad, mert ezzel jó sok bajt elkerülhetsz. Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor olyan hangosan mondhatod el, mi nyomja a lelked, ahogy az a csövön kifér, egyelőre viszont jobban teszed, ha uralkodsz magadon!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Borzasztóan feldühít valaki a hét első munkanapján, a füledbe jut ugyanis, hogy valaki próbálja besározni a nevedet csak azért, hogy kimeneküljön egy számára kellemetlen helyzetből. Mivel azonban neked abszolút nincs közöd az egészhez, így azonnal tisztázd a helyzetet, mindenkivel tudatva, hogy az illető sunyi módon így menekül a felelősségvállalás elől. tiszta vizet a pohárba. Nyilván akik ismernek, bizonyára enélkül is tudják, hogy nem te vagy a hibás a kialakult szituációban, akik meg nem hisznek neked, az legyen az ő dolguk, nem érdemes különösebben foglalkozni velük! Azért az illetőhöz is érdemes egy-két keresetlen szót intézned!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki olyasmire próbál rávenni, amiben te nem nagyon látsz fantáziát, emiatt meglehetősen szkeptikusan állsz a dologhoz, ám ő mindent elkövet, hogy meggyőzzön, ez bizony a ti közös utatok. Mivel te szuverén személyiségkén rendelkezel egyfajta határozott véleménnyel minden tekintetben, így azt is el tudod dönteni, hagyod-e magad belerángatni egy számodra nyilvánvalóan kilátástalan dologba. Lehet persze, hogy tévedsz, és az illetőnek van igaza, de ez esetleg csak jóval később fog kiderülni. Mindenesetre a tied a végső szó, s ha a saját utadat járod, utóbb legalább csak magadat hibáztathatod.

BAK (december 22-január 20)

Rendkívülien felszabadító érzés számodra az, hogy végre találtál egy olyan célt, amelynek eléréséért érdemes küzdened, mert úgy érzed, minden fáradtságot megér. Régóta kerestél egy olyan utat, amely még kiaknázatlan és érdemes végigmenned rajta, hiszen ezáltal teljesedhetsz ki. Néhányan persze óva intenek, azt gondolják ugyanis, hogy túl veszélyes kalandra készülsz, nyugtasd meg azonban őket, hogy abszolút nem akarsz fejjel menni a falnak, mindent átgondoltál, felkészültél, s elég erőt érzel magadban ahhoz, hogy el is érd azt, amit akarsz. Légy hálás a téged körülvevő, aggódó szeretteidért!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Abszolút nem fűlik a fogad ahhoz, hogy elkezdd a hetet, annyira jól esett az elmúlt három napban pihenni, hogy nem igazán szeretnél nekiindulni a rád váró feladatok megoldásának. Mivel azonban vannak kötelezettségeid, így nincs más választásod, mint megrázni magad és elindulni az úton. Amennyiben ugyanis mihamarabb pontot kívánsz tenni a rád váró ügyek végére, abban az esetben ne is hezitálj sokáig, határozd el magad, állj neki, gondold végig, hogyan is fogsz lépésről lépésre haladni, s kezdj hozzá! Hidd el, ha sikerül befejezned, nagy tehertől fogsz megszabadulni és sokkal nyugodtabb leszel utána! Ne késlekedj!

HALAK (február 20-március 20)

Fontos számodra, hogy bárminemű feladatban a maximumot nyújtsd, a siker érdekében képes vagy gyakorlatilag szinte bármire. Elvakultságodban azonban hajlamos vagy esetenként elvetni a sulykot és túllépni a kompetenciahatárodon is, figyelmen kívül hagyod a saját értékrendedet. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak – és nem mellesleg komolyan a fejedre koppintanának –, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatni. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, mert rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!