Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 19.: a Rákok gyanút fognak valakivel kapcsolatban, az Oroszlánok hatalmas áttörést érhetnek el

Napi horoszkóp november 19.: a Rákok gyanút fognak valakivel kapcsolatban, az Oroszlánok hatalmas áttörést érhetnek el

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napja eggyel bonyolultabbra sikerül annál, mint ahogy tervezted, ez pedig elég kétségbe ejtő számodra. Szerencsés helyzetben vagy azonban, hisz akad valaki a közvetlen környezetedben, aki minden körülmények között, teljes mellszélességgel áll melletted. Most sem történik ez másképp, te pedig abszolút hálás vagy minden egyes útmutatásáért, hisz nélküle bizonyosan nem tudtad volna sikerrel megugrani az elég gördülő akadályokat. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő fulladozás közben. Szerencsés embernek mondhatod magad!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmiről szerzel tudomást a hét utolsó munkanapján, amelyet nem feltétlenül szerettél volna tudni, hisz pont arra volt jó, hogy elbizonytalanítson az eddig magabiztosnak hitt helyzetedben. Mivel azonban homokba mégsem dughatod a fejed, épp ezért kell szembenézned a dologgal. Ha kiderült, hát kiderült, nem tudsz mit tenni ez ellen, az azonban már rajtad múlik, hogy miképp kezeled a szituációt. Amennyiben tudod a megoldást, ne habozz bevetni mindent, amivel kiköszörülheted a csorbát, hagyd hátra a negatív gondolatokat és arra figyelj, hogy mi a dolog pozitív oldala. Nem érdemes az időt sem húznod, hisz minél inkább tolod magad előtt, annál nagyobb eséllyel fog az egész az arcodban landolni!

IKREK (május 21-június 21)

Egy számodra rendkívül fontos projekt alakul rosszabbul, mint amire számítottál és ez eléggé kétségbe ejt az első pillanatban. Nincs más választásod tehát, mint kockáztatni és mindent egy lapra feltenni, amiben persze az is benne van, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned. Be kell látnod azonban, hogy időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hisz nem játszhatsz mindig biztonsági játékot. Néha tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy fejjel rohansz a falnak és minden, eddig megszerzett győzelmed rögtön odavész. Légy optimistább és higgy abban, hogy a sok küzdés után neked is jár majd a siker íze!

RÁK (június 22-július 22)

Egy vitás kérdésben valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted, ami nagyon jól esik, bár nem szorul védelemre. Rá kell jönnöd azonban, hogy nem biztos az őszinteség a másik fél részéről, lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond, ami ellentmond annak, amit feléd kommunikál. Mielőtt azonban kérdőre vonod emiatt, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, mindenképp győződj meg arról, hogy valóban így történik, majd ha más teljesen biztos vagy a dolgodban, óvatosan utalj rá, háta kiugrik a nyúl a bokorból és önmagától elmondja, hogy mit és miért mondott. Korántsem biztos, hogy igazat a pletykák, ne feledd, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta terveid vannak, amelyek sikeressége esetén hatalmas áttörést érhetsz el az életedben, ám azt is tudod, hogy a meghozott áldozatok nagysága egyenes arányban lesz a sikerrel is. Az, hogy az életed egycsapásra megváltozhat, hatalmas motiváció lehet számodra, épp ezért amennyiben mérlegeltél minden kockázatot és úgy ítélted meg, hogy van értelme adnod egy esélyt magadnak, abban az esetben ne habozz elindulni! De csakis akkor indulj, ha 100%-os magabiztossággal tudsz menetelni az úton, másképp nincs értelme, hisz bukdácsolva nem lehet célba érni vagy ha igen, akkor sem fogsz tudni átütő sikereket elérni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem véletlenül tekintenek rád a többiek úgy minden esetben, mint egyfajta megmentőre, aki mindig jókor érkezik, ha segítségre van szükség, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy bármilyen nehézségi szintű akadályt le tud győzni. Ma sem alakul ez másképp, olyan szituációt kell megoldanod, amely nélküled és a te közbeavatkozásod nélkül valószínűleg dugába dőlne és komoly következményekkel járna, mindenkire nézve. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a katasztrófát, a többiek pedig rendkívül hálásak lesznek neked emiatt. Még jó, hogy időben érkeztél!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hosszú, nem kevés idővel és áldozattal járó munka, amelyet komoly lelkiismerettel, teljes mellbedobással hosszú ideje végzel már, a mai napon végre pozitív eredményt hozhat számodra. A célegyenesbe értél, gyakorlatilag csupán méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, épp ezért már most ünnepled a győzelmet. Nincs is ezzel semmi baj, de ahhoz, hogy méltán, nyugodt lelkiismerettel lehess büszke magadra, mindenképp összpontosítanod kell, épp ezért ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmed, vagy hogy esetleg megrészegítsen a siker. Majd a dobogó legfelső fokán ünnepelsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul csinálod a dolgod, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításaidba, emiatt szinte már csukott szemmel mész az úton, nem törődve azzal a sok akadállyal, amivel szembe kell nézned. A sikerhez mindenképp elengedhetetlen hozzávaló a magabiztosság, de ne feledd, hogy egy minimális koncentráció nélkül szögre akaszthatod az egészet, hisz ez esetben elég kevés, hogy te hiszel magadban, ahhoz, hogy végül sikerre vihesd azokat a dolgokat, amelyekről álmodozol, mindenképp tenned is kell értük. Nyisd ki a szemed és cselekedj, amíg lehet! A győzelem rajtad is múlik, ne bízd magad feltétlenül a körülményekre!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki olyasmivel szembesít a hét utolsó munkanapján, amely az első pillanatban abszolút megdöbbentő számodra, így nem is igen tudsz adekvátan reagálni az illető mondataira. Mielőtt azonban a te károdra húzna rád valamiféle terhet, te pedig kénytelen-kelletlen cipelnéd magaddal, érdemes kiállnod magadért annak érdekében, hogy megmutasd, nem valamiféle bábuként rángathat bárki jobbról balra, neked is vannak ugyanis gondolataid mindennel kapcsolatban és készen állsz arra, hogy megvédd magad bárkivel szemben. Ha kellőképp magabiztos és határozott vagy, nem fog senki a hitelességedben kételkedni, az illető pedig kénytelen lesz vállalni azt, amihez neki sokkal több köze van, mint neked. Ki mondta, hogy hagynod kell magad és a mások által rád ruházott dolgokat csendesen tűrve, bele kell törődnöd mindenbe?!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívüli tudatossággal és racionalitással tekintesz a folyamatban lévő ügyeidre, szeretnéd ugyanis, ha a lehető legjobb kimenetele lenne mindennek. Útközben azonban könnyen akadhatnak kisebb-nagyobb akadályok, melyeket muszáj lesz megugranod ahhoz, hogy a tervek szerint alakuljon a vége. Ne félj megküzdeni ezekkel a bizonyos akadályokkal, hisz ha rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy odaállj és minden erődet bevetve legyőzd őket, ezzel önmagadnak is bizonyíthatsz! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elakadtál egy bizonyos dologban, ám a benned lévő büszkeség mégsem engedi azt, hogy bevalld és segítséget kérj másoktól. Ez azonban azt is jelenti, hogy egy jó darabig még egyhelyben fogsz álldogálni, hisz a kiutat nem látod, segítséget pedig nem fogadsz el. Így azonban azt is kockáztatod, hogy esetleg lecsúszhatsz egy olyan lehetőségről, amely rengeteg hasznot és sikerélményt tartogat számodra, épp ezért ha önzetlen vagy magaddal szemben és megadod a lehetőséget arra, hogy sikeres lehess, ne késlekedj, kérj segítséget ahhoz, hogy tovább tudj lépni a létrán. Hidd el, azzal, hogy megragadod valakinek a kezét, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy kiszolgáltatottá válsz másokkal szemben!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, ráadásul olyan határidőt szabnak, amelyről az első pillanatban tudod, hogy képtelenség tartani, ám választási lehetőséget nem-igen hagynak, így tehát nincs más választásod, mint a sorsodba beletörődve fejest ugrani a kihívásba. Ne hagyd azonban, hogy a kétségbeesés uralkodjon el rajtad, a legjobb tudásodnak megfelelően igyekezz mindent megtenni azért, hogy a végén ne kelljen lesütött szemmel szégyenkezned. Legyél magabiztos és úgy tedd a dolgod, hogy később, bárhogy alakul a helyzet, ne legyen lelkiismeret furdalásod. A jelenre koncentrálj, ne arra, hogy mit szólnak majd, ha kicsúszol a határidőből!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!