Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 18.: az Ikreknek meg kell tanulniuk a konfliktusaikat kezelni, a Szüzek végre maradandót alkothatnak

Napi horoszkóp november 18.: az Ikreknek meg kell tanulniuk a konfliktusaikat kezelni, a Szüzek végre maradandót alkothatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Közös erővel megoldandó faladatban várják el mások tőled, hogy oda tedd magad, miközben ők lábukat lógatva figyelik, miképp küzdesz a győzelemért. Mivel joggal tartod felháborítónak a kialakult helyzetet, így semmit nem kell egyedül megoldanod, hisz győzelem esetén mindenki jelentkezne a babérok learatására, épp ezért tudasd a társaiddal, hogy ezt a feladatot együtt kell elvégeznetek, te pedig nem tudsz és nem is akarsz helyettük küzdeni. Vagy dolgoztok csapatban, vagy mondják meg, ha nem kívánják kivenni a részüket a sikerből, ebben az esetben te sem vesztegeted tovább az időt, egyedül mész tovább az úton, tudatva közben a megbízókkal, hogy az eredmény ilyenformán csak a tiéd lesz. Ez már az ő döntésük!

BIKA (április 21-május 20)

Ma végre mindenkinek megmutathatod, hogyan is tudsz boldogulni a nagyobb lélegzetvételű feladatokkal, melyek teljesítésével hatalmas elismerésre tehetsz szert. Ehhez azonban minden figyelmedre szükséged lesz, a felelősség pedig nem kicsi. Mivel legbelül vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem most nem állnák bele a helyzetbe, biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot, így nem is érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest az ismeretlenbe és legyél nyitott arra, ami szembejön veled. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, éppen ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb kihívásra!

IKREK (május 21-június 21)

Kilométerekről elkerülöd a konfliktushelyzeteket, ha bármi történik, ami megbillenti az az egyensúlyt, amelyben élsz, azonnal próbálsz kimenekülni az adott helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületedet, ehhez viszont bele kell állnod bizonyos konfliktusokba. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a bajt, de ha úgy érzed, hogy ok nélkül bántanak annak ellenére, hogy te semmilyen rossz dolgot nem követtél el, miért is kellene hagynod magad?!

RÁK (június 22-július 22)

Az általad vízre bocsátott hajók mind-mind szép siklanak az útjukon, ilyenformán tehát őszinte elégedettséggel és boldogsággal tekintesz mindarra, amit te, magad önerőből hoztál létre. Egész nyugodtan lehetsz büszke arra, amit létrehoztál, a sikert nyugodtan vállald fel és mutasd meg mindenkinek, mire jutottál. Arasd le a babérokat, méltóképpen ünnepeld meg magad, de vigyázz, olyan nagyon el ne szállj, mert nagyon nehéz lesz ismét visszatalálni a szürkébb hétköznapokba! Maradj szerény és tedd tovább a dolgodat úgy, ahogyan eddig is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan projekten dolgozol, amelybe mások – veled ellentétben – talán bele sem vágtak volna, mert túl kemény dióról van szó. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan feszegeted a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban mindenképp ügyelned arra, hogy soha ne ess át a ló túloldalára, s ne a megfelelési kényszer hajtson, hanem elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj. Nem az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak rólad, legyen ez másodrangú kérdés a számodra. Hidd el, sokkal jobb érzés lesz, ha magadért teszed, amit teszel és ezzel vívsz ki elismerést!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy valami maradandót alkoss, egyúttal a környezetednek megmutathasd, miféle rejtett tartalékokkal rendelkezel. Eredményes munkád meg is hozza majd a gyümölcsét, hisz megkapd azt, amire olyan hosszú ideje vágysz már. Arra azonban fel kell készülnöd, hogy az oda vezető út nem lesz zökkenőmentes, szükséged lesz minden tudásodra és kreativitásodra annak érdekében, hogy sikerrel állj ki minden próbát, s végül a magadénak tudhasd a győzelmet is! Egyszóval szedd össze magad és indulj el az általad kiválasztott úton!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje szeretnél egy elég kellemetlen dologról beszélni valakivel, aki nagyon közel áll hozzád, eddig azonban soha nem találtál alkalmas pillanatot arra, hogy szóba hozd neki. Most azonban eljött a nap, amikor nem halogathatod már tovább a dolgot, hívd el egy hangulatos kávézóba, ahol végre megnyílhatsz és elmondhatod neki, tulajdonképp mi zavar annyira. Arra is fel kell azonban készülnöd, hogy az illető olyan érvekkel áll elő, amelyekre eddig nem is gondoltál, mert egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet. Ez is arra figyelmeztet, hogy korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad, ezért érdemes kellő nyitottsággal figyelni mások véleményére is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon semmiféle komolyabb kihívással nem kell szembenézned, éppen ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit visszavonulj, zárd ki a külvilágot, s tegyél a helyére olyan dolgokat, amelyek hosszú ideje foglalkoztatnak, de nem találod a jó megoldást. Neked is szükséged van ilyen pillanatokra, amikor nem zavar senki és semmi, hanem magadra maradsz a kétségeiddel. Ülj le egy csendes helyen, s vedd számba, mely ügyeket kellene végre lezárnod. Ha sikerül rendet tenni a fejedben, hidd el, nyugodtabban fogsz aludni.

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, képtelen vagy lezárni egy bizonyos helyzetet, amely nem úgy alakult, ahogy azt az elején eltervezted, ez az, ami meghatározza most a hangulatodat is. Egyfolytában azon kattog az agyad, hogyan tudtál volna mégis jobban kijönni a dologból, hisz akkor most nem lenne ilyen keserű a szád íze. Fájó belátnod, hogy ami megtörtént, azon már nem-igen lehet változtatni, ám ha nem akarod a saját életedet megkeseríteni, akkor jobb, ha beletörődsz ebbe. Szabadulj meg mindentől, ami csak visszahúz, s inkább indulj el valamilyen új irányba!

BAK (december 22-január 20)

Ha valamit elvállalsz, akkor nem szereted, ha hézagok maradnak a dologban, olyan eredmény felmutatására törekszel, amely az abszolút elismerésre méltó kategóriából való. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmibe ugorj bele, ami nem jelent elviselhetetlen terheket, s a kompetenciahatáraidon belül meg tudod oldani a helyzetet. Kizárólag azért, mert valaki ki szeretné erőszakolni a segítségedet, nem kell mindenképpen kötélnek állni. Fontos szempont persze, hogy senkinek nem akarsz csalódást okozni, de mindenképpen vedd figyelembe a lehetőségeidet és a képességeid is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyannyira kezdesz elveszni a feladataidban, hogy mostanra azt sem tudod, miképp kezeld a helyzetet úgy, hogy senki ne lássa rajtad a kétségbeesést. Mivel azonban fontos, hogy a végére juss az általad elkezdett projekteknek, így nincs más választásod, mint rendszerbe foglalni a teendőket és elindulni az úton annak érdekében, hogy ne omoljon a fejedre minden. Ha sikerül felállítanod egy logikus sorrendet – amit a prioritásokra figyelemmel alakíts ki –, nem jelenthet gondot az, hogy mindennek pontot tegyél a végére, még mielőtt túl késő lesz cselekedni. Az a legfontosabb, hogy próbálj koncentrálni, gondolkodj megoldáscentrikusan és légy hatékony!

HALAK (február 20-március 20)

Sikeréhséged nem ismer határokat, annak érdekében, hogy másokból folyamatosan elismerést válts ki és te is büszke lehess magadra, képes vagy szinte bármire. Elvakultságodban hajlamos vagy túllépni a kompetenciahatárodon is, teljesen figyelmen kívül hagyva a saját értékrendedet is. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak – és nem mellesleg komolyan a fejedre koppintanának –, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatni. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, mert rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!