Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 17.: a Kosok komoly feladattal küzdenek, a Halak látják a fényt az alagút végén

Napi horoszkóp november 17.: a Kosok komoly feladattal küzdenek, a Halak látják a fényt az alagút végén
A nap cikke

Napi horoszkóp április 21.: az Oroszlánok túlzott magabiztosságukra fizethetnek rá, a Nyilasok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel

A hét utolsó napja is számos izgalmat tartogat az egyes csillagjegyek szülötteinek, érdemes tehát neked is elolvasnod a horoszkópodat!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

77 évesen úgy öltözik, mint a 30-asok: teljesen megosztja az internet népét ez a nő

Egyesek imádják, amit csinál, mások erősen kritizálják.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Ezek 2024-ben a legfontosabb asztrológiai dátumok: emlékezetes évre készülhetünk

Ha kíváncsi vagy, mikor és mire érdemes nagyon odafigyelned, nézd meg, a bolygók hogyan befolyásolják ezt az évet!

Olvasd el!

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 17.

KOS (március 21-április 20)

Komoly feladattal bíznak meg a hét második felében a feletteseid, a pontos szerepedet azonban nem tisztázzák előtted. Addig viszont, amíg a játékszabályokat és a saját tennivalódat nem látod világosan, neki sem tudsz állni a dolognak, így pedig a határidőt sem tudod majd tartani. Keresd meg tehát az ügyben legkompetensebb személyt és beszéljétek meg az egész taktikát, mert a siker ilyen bizonytalan helyzetben eleve kérdésesnek tűnik. Ne szégyellj kérdezni, hisz néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felére abszolút érzed, hogy a hajtás, amely az elmúlt napokat meghatározta, minden energiát kivett belőled. Ennek köszönhetően mostanra csupán vonszolod magad előre, nem is látod, miképp juthatsz a feladataid végére ezzel az energiaszinttel. Épp ezért, mivel még mindig vannak napok a hétvégéig, a munka és a kötelezettsége letudása után keress egy olyan helyet, ahol abszolút feltöltődhetsz, menj el egy masszázs szalonba, moziba vagy hívd el a legjobb barátnődet egy csendes kis helyre és egy forró tea mellett töltekezz fel minden szempontból. Vedd figyelembe, hogy nem vagy robot, aki beprogramozva működik, neked is végesek tehát az energiaraktáraid!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan feladattal bíznak meg, ami igencsak idegen számodra, mégsem tudtál nemet mondani rá, mert nem akartál emiatt semmilyen konfliktushelyzetbe keveredni. Az első pillanatban azonban csak vakarod a fejedet, hisz fogalmad sincs, mit kellene csinálnod, korábban ugyanis nem találkoztál ilyen dologgal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, szedd össze minden tudásodat, használd fel azt a sok-sok tapasztalatot, amit az évek során szereztél, s némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Minél előbb végzel, annál hamarabb szabadulsz fel, ezért most elsősorban erre koncentrálj!

RÁK (június 22-július 22)

Eléggé rosszul érzed érzed magad a jelenlegi helyzetedben, ezért könnyen billensz ki a lelki egyensúlyodból. Rendkívül frusztrál, hogy nem tudod, mi fog történni, s úgy érzed, hogy nem is igen tudod befolyásolni az eseményeket. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, hiszen igenis tudsz tenni a helyzet alakulásáért. Éppen ezért igyekezz mindent kihozni ebből az egyelőre fejete luknak tűnő szituációból, próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy az számondra kedvező legyen! Nem lehetetlen, csak nagyobb önbizalom kell hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat manipulálni annak érdekében, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, te pedig értetlenül állsz a helyzet előtt, el sem akarod ugyanis hinni, hogy valaki ilyesmire képes, ráadásul pedig vannak olyan naiv emberek, akik bedőlnek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, mert ha rájönnek a bajkeverők, hogy le szeretnéd leplezni őket, mindenre hajlandó azért, hogy ártsanak neked, és akkor egyszer s mindenkorra megtanulhatod, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod sem ebbe, sem ehhez hasonló ügyekbe, hisz hosszabb távon neked fognak fejfájást okozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az esetek döntő hányadában abszolút önállóan döntesz a téged illető kérdésekben, hozzá vagy szokva ahhoz a függetlenséghez, amelyben éled az életedet, épp ezért elég nehezen viseled, ha valaki megpróbálja befolyásolni az ügyeidet. Mivel a hét második felében valaki mégis megpróbál valamivel kapcsolatban jobb belátásra bírni, amit hirtelen nem is igen tudsz hova tenni, így a nagyobb konfliktust elkerülendő, igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a te utad. Tartsd azonban azt is szem előtt, hogy bármikor akadhat olyan szituáció, amikor neked is szükséged van némi támaszra, jól válaszd meg azonban, kitől fogadsz el segítséget, és ki az, aki csak félrevinné az életedet. Okos vagy, használd a női megérzéseidet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában szeretsz mindenfajta konfliktust elkerülni, nem szívesen konfrontálódsz senkivel, a hét második felében mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki az értékrendedhez képest homlokegyenest másként gondolkodik egy bizonyos üggyel kapcsolatban, te pedig úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül. Mielőtt azonban végképp elszabadulnának az indulatok, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülni olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy jobban teszed, ha elengeded a dolgot, továbblépsz és inkább másra koncentrálsz.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Sarokba szorult helyzetben várja tőled mindenki a megoldást, teljes meggyőződéssel gondolják ugyanis, hogy te vagy az a személy, aki mindig minden szituációban tudja, mit kell tenni, s rendelkezik többféle alternatívával is ahhoz, hogy megmentsen mindenkit a detonációtól. Mielőtt azonban vaktában evakuálnál mindenkit, mérlegelj és ne vállalj olyan dolgokat, amelyek a kompetenciahatáraidon esetleg jóval túlmutatnak. Csak azért, hogy hősként ünnepelhessenek, ne ugorj bele gondolkodás a szakadékba, mert így könnyen mártír lehet belőled! Okosan cselekedj és csak akkor indulj mások megmentésére, ha tisztában vagy a képességeiddel, a határaiddal és a cselekedeted összes lehetséges követkemzényével!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében megoldhatatlannak tűnő feladattal szembesülsz, amellyel kapcsolatban fogalmad sincs, hogy mit is kellene tenned. Emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted, hiszen egyhelyben toporogsz anélkül, hogy bármi érdemi előre lépés történne. Be kellene tehát látnod ezen a ponton, hogy azzal, ha nem mozdulsz semerre, azzal semmiképpen nem fogsz előbbre jutni. Szedd össze magad, s készíts gyorsan egy használható tervet. Kétségtelen, hogy sokkal egyszerűbb lenne hátat fordítani az egésznek és elkullogni, de a saját önbecsülésed miatt se add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat! Ha nem így cselekszel, nagyon csalódott leszel magadban!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki számodra abszolút kifogásolható hangnemben kommunikál, amit te az esetek döntő hányadában kifejezetten sértőnek találsz. Épp ezért igyekezz mindent megtenni, hogy az illető tudtára hozd, miképp vélekedsz róla, mindezt azonban csakis akkor érdemes, amennyiben szorosabban együtt kell működnöd vele. Mivel senkitől nem kell eltűrnöd az alpári hangnemet, így ezúttal sem vagy rákötelezve arra, hogy olyasmit viselj el, amitől a hideg futkos a hátadon. Annyi értékes ember van a Földön, miért vesztegetnéd olyanokra az idődet, akik nem érnek annyit, hogy két lépést is megtegyél értük?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében váratlan szituációk sorozatába keveredsz, ami elég sok energiát kivehet belőled, minden fronton ugyanis 100%-os formát kell nyújtanod, hiszen nem szeretnél később szégyenkezni a gyenge teljesítményed miatt. Mivel azonban szereted a kihívásokat, a pillanatnyi bizonytalankodás után ezt is élvezni fogod. A képességeid szerint simán megy majd, csak rendezd a gondolataidat, és semmiképpen ne kapkodj, hanem szép sorjában oldj meg minden feladatot. Ha este visszatekintesz a mai napra, roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel eresztheted ki a barátaiddal a fáradt gőzt!

HALAK (február 20-március 20)

Az elmúlt napokban időt és energiát nem sajnálva törted az utat magad előtt, ennek köszönhetően a hét második felére végre felcsillan a fény az alagút végén és ez rendkívül nagy büszkeséggel tölt. Most, hogy ilyen jól alakulnak az ügyeid, megengedheted magadnak, hogy nyiss másfelé, hogy új dolgokat próbálj ki, de azért ne forgasd fel alapjaiban az egész eddigi életedet. Alapvetően jó helyen vagy, nemes dolgokért harcolsz, s ezt hamarosan a környezeted is el fog ismerni, noha egészen mostanáig sokan nem hittek benned. Csak így tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 étel, ami a bélrendszerbe kerülve hihetetlenül eredményesen segít fogyni a kutatások szerint

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Kép

A filmtörténet legmegosztóbb szerelmi háromszögei, amik a mai napig megosztják az embereket

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép

16 sztár, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra: sokan összekeverik őket

Előfordult már veled, hogy összefutottál valakivel, aki nagyon emlékeztetett egy kedves ismerősödre vagy jó barátodra? Vagy esetleg találkoztál valakivel, aki úgy nézett ki, mintha a saját tükörképedet láttad volna? Ehhez nincs szükség ikertestvérre, és bizony ez a jelenség a sztárok körében is elég gyakori, ezért összegyűjtöttük a sztárvilág leghíresebb ikertornyait. Te meg tudod különböztetni őket?

Kép

7 felejthetetlen kirándulóhely Magyarországon

Összeszedtünk hazánk legszebb túraútvonalaiból párat, mutatjuk is őket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!