Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 15.: az Oroszlánok csapatjátékosként bizonyíthatnak, a Skorpióknak érdemes kevesebb terhet vállalniuk

Napi horoszkóp november 15.: az Oroszlánok csapatjátékosként bizonyíthatnak, a Skorpióknak érdemes kevesebb terhet vállalniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan fáradt vagy az év végéhez közeledve, egészen idáig minden szuszt kihajtottál magadból, épp ezért mostanra érezhetően csökkent a mindennapi teljesítőképességed is. Ez előbb-utóbb feltűnik majd a feletteseidnek, akik bizony nem a lojalitás mintaképei, ennek okán könnyen felelősségre vonhatnak. Tegyél meg mindent azért, hogy a legjobbat hozd ki magadból, úgy igyekezz azonban megszervezni a tennivalókat, hogy minden nap maradjon időd a pihenésre is. Munka után kapcsolódj ki, nézz meg egy filmet, olvass, igyál meg egy finom teát, ne akard túlteljesíteni azt, amire valójában képes vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívüli módon szeretnél elérni valamit, ami jelen pillanatban elég távol esik tőled. Mivel azonban borzasztóan vágysz erre a bizonyos dologra, épp ezért gyakorlatilag teljesen elvakultan küzdesz, hogy elérd. Légy azonban óvatos, hisz ennek okán nem biztos, hogy racionálisan képes vagy értékelni a fennálló helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg nagyobbat buksz, mint amennyit nyersz a dologgal. Nyisd ki a szemedet, s igyekezz józan ésszel mérlegelni minden kockázatot!

IKREK (május 21-június 21)

Sikerül egy viszonylag egyszerű helyzetet olyannyira túlbonyolítanod, hogy igazán te, magad sem tudod, miként jutottál idáig, ráadásul mások is elég nehéz szituációba kerülnek ezáltal. Amíg nem késő tehát, addig igyekezz a legjobbat kihozni a dologból, hiszen nyilvánvalóan nem érdeked az, hogy mindenki a szakad szélén egyensúlyozzon, csak mert te nem mérted be megfelelően a távolságot. Nyugodj meg, ne ess kétségbe, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy sikeresen kerüljetek ki a kalamajkából, kérj elnézést mindenkitől és a jövőben igyekezz a helyükön kezelni a dolgokat!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második napján végre pozitív eredménnyel zárul valami, amin gyakorlatilag éjt-nappallá téve dolgoztál, abszolút nem kímélve a magad és körülötted élők idegrendszerét sem. Mostanra azonban megnyugodhatsz és elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, ami ugyan egyedül a te kezed munkáját dicséri, de a környezeted toleranciája nélkül semmire nem mentél volna. Épp ezért vond be őket az ünneplésbe és légy hálás nekik azért, hogy mindenben támogattak. Ünnepeljétek meg méltóképp az elért eredményt, hisz az eredmény közös érdemetek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kitűnő csapatjátékosként viszonylag gyorsan fel tudod venni a tempót a társaiddal, mely a hét második napján különösen nagy előny lesz, hisz fontos célért küzdötök valamennyien. Épp ezért nem is érted egyik-másik csapattag egy-egy lépését, hisz ebből inkább azt a következtetést vonod le, hogy ők inkább a saját önös céljaik érdekében képesek lelkiismeret-furdalás nélkül átgázolni bárkin csak azért, hogy a győzelmi serleget a kezükbe vehessék. Mivel neked van egy stabil értékrended, amit nem adnál fel még versenyhelyzetben sem, csak addig harcolj, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy az elveidet félretéve küzdesz, nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A legnagyobb megdöbbenésedre olyasvalaki igyekszik rád terhelni az ő felelősségét, akiről tulajdonképp soha nem feltételeztélvolna ilyesfajta inkorrekt lépést. Mivel azonban az illető semmiképp nem akar beleállni a helyzetbe, épp ezért kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál pedig egyenesebb ember vagy, minthogy felhúzd a nyúlcipőt, így állj bele a dologba és gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd. Amennyiben szükségét látod, lelkiismeretfurdalás nélkül nevezd is meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez abszolút nem árulkodás, hisz itt most a te becsületed forog kockán!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Jelen pillanatban minden teher rád hárul, nem tudsz senkinek átadni belőle, ez azonban minden energiádat felemészt. Mivel egyelőre ez nem is látszik megváltozni, épp ezért rajtad a sor, hogy felállj, végy egy nagy levegőt és nekifuss a megoldandó feladatoknak. Ne a nehézségi fokot nézd, csupán azt, hogy ebben a formában ez mindig is egy megoldhatatlan egyenlet marad majd. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Ugyanakkor mihamarabb igyekezz mindenkivel tudatni, hogy nem a teherhordó vagy, aki mindenki zsákját cipeli!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindig túl nagy terheket vállalsz magadra -sokszor másokét is- annak érdekében, hogy minden körülötted élőnek könnyebb legyen az élete. Elég nemes jellemre utal ez az önfeláldozás, ám mégis nagy hátrányodra van, hisz előbb-utóbb minden teher alatt egyszerűen össze fogsz roskadni. Nem történik ez ma sem másképp, olyasmit veszel a nyakadba, ami jócskán meghaladja a képességeidet, így nem igazán látod a kiutat belőle, valakinek a helyzetén azonban mindenképp könnyítettél. Gondold végig, hogy kézben tudod-e tartani a dolgokat, avagy jobban jársz, ha bevállalod, hogy van, ami rajtad is túlnő. Semmiféle zsákot nem kell a hátadra venned, pláne ha az nem a sajátod! Mérlegelj tehát, hogy miként jársz a legjobban!

NYILAS (november 23-december 21)

Eddig ugyan igyekeztél titkolni, de hatalmas lépésre készülsz, amely egyszer, s mindenkorra megváltoztathatja az életedet. Mivel azonban mostanra úgy érzed, hogy teljes mértékben készen állsz, így nyugodtan megoszthatod a környezeteddel is a nagy hírt. Bizonyosan lesznek, akik nem örülnek majd veled felhőtlenül, te azonban biztosíts minden aggódót, hogy ez nem egy hirtelen meghozott döntésed eredménye, sokkal inkább alaposan átgondolt, eltervezett célról van szó, amit kitűztél magad elé. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert, s a határaiddal sem leszel tisztában. Ha sikerül megnyugtatnod a hozzád közelálló személyeket, ők is rá fognak jönni, hogy ez most nagyon fontos neked!

BAK (december 22-január 20)

Váratlanul jött impulzus ad a hét második napjára nagy lendületet, amelynek köszönhetően olyasféle eredmények elérésére lehetsz képes, melyek a kivételes kategóriából valók. Légy tehát büszke magadra, törekedj arra, hogy ne érjenek el a negatív energiák, nagy előnyöd, hogy elfogadod az életet úgy, ahogyan van és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok annyira feldobnak, hogy óriási lendületet kapsz! Ma minden rendben van körülötted, örülj az életnek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Annak idején a szőnyeg alá sepertél egy komoly problémát, amely ma bizony visszaköszön, méghozzá elég negatív formában. Ne ess azonban kétségbe attól, hogy nincs más menekülő útvonalad, felelősségtudattal állj bele a helyzetbe és higgy abban, hogy ezúttal képes leszel megoldani, ha szembenézel vele. Gondoskodj arról, hogy minden szálat varrj el ezzel az üggyel kapcsolatosan, hogy a későbbiekben ne zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább annak érdekében, hogy aztán ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje vársz a nagy kiugrási lehetőségre, amellyel minden szempárt magadra irányítasz, emiatt sok mindenbe belekezdenél szíved szerint. Mivel azonban előbb-utóbb nevetség tárgyává válhatsz, így talán jobban teszed, ha alaposan végiggondolod, hogy miben érdemes bizonyítanod a tehetségedet. Nyilvánvalóan nem szeretnéd szürke kis egérként leélni az életedet, de az sem lehet cél, hogy magadra vedd az udvari bolond sapkáját és ugyan mindenki rád figyeljen, de egyúttal szánakozó szempárokat láss. Nem hajt a tatár, gondold végig, miben szeretnél bizonyítani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!