Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 15.: a Kosok igazi csapatjátékosok, a Bikák nagy változásra készülnek

Napi horoszkóp november 15.: a Kosok igazi csapatjátékosok, a Bikák nagy változásra készülnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Vérbeli csapatjátékos vagy, el sem tudod képzelni a társaiddal ellen történő taktikázást, épp ezért rendkívüli módon zavar az, hogy valaki folyton megpróbál belezavarni a folyamatba, amikor egy pillanatra nem figyelsz. Mivel ezt tökéletesen érzékeled, s azt is tudod, hogy emiatt egyre messzebb kerültök a kitűzött célotoktól, jobb, ha leülsz és rákérdezel, pontosan mi is a probléma, s miért is tesz keresztbe az illető. Értesd meg vele, hogy nem szeretnél senkinek ártani, ám ha kizárólag azon dolgozik, hogy a többieknek ártson, gondoskodni tudsz róla, hogy gyorsan kikerüljön a csapatból! Nem kell eltűrnöd, hogy valaki így viselkedjen veled és a társaival szemben!

BIKA (április 21-május 20)

Jelentős változást szeretnél az életedben, ám úgy látod, hogy a környezetedben élők jó eséllyel nem fognak tudni lépést tartani veled. Épp ezért az elképzeléseidbe egyelőre ne is avass be senkit, hanem gondosan tervezd meg minden lépésedet és csak akkor beszélj a szándékaidról, ha már magadban mindent tisztáztál és abszolút hitelesen tudod előadni a céljaidat. Vigyázz azonban arra, kivel osztod meg a gondolataidat, mert lehetséges, hogy akit a barátodnak véltél, arról kiderülhet, hogy kígyót melengettél a kebleden!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki abszolút tisztességtelen eszközökkel próbál melletted érvényesülni, teljesen sarokba szorítva téged. Épp ezért állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz úton jár, ha azt gondolja, hogy tétlenül fogod hagyni, hogy belökjön a szakadékba, noha ebben a percben fogalma sincs arról, hogy kivel kezdett! Ne engedj a nyomásnak, állj ki magadért és azért, hogy ilyesfajta eszközökkel manipulálni próbáló személyek semmiképp ne érvényesülhessenek egyetlen, ehhez hasonló szituációban sem!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle információk jutnak a tudomásodra, amelyek kedvező irányban befolyásolhatják a jövődet. Mivel azonban ez még korántsem garantálja a sikert, így nem is érdemes 100%-os magabiztossággal erre alapoznod. Továbbra is tegyél meg mindent a sikerért, ne engedd, hogy mások belepiszkítsanak a terveidbe és csak olyanoktól fogadj el tanácsokat, akiknek a szavai hitelt érdemlőek számodra! Higgy magadban, akard a sikert, ne kíméld magad és meglátod, az általad tett erőfeszítéseknek meglesz a pozitív előjelű eredménye!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem tudod, mire számíts egy bizonyos helyzetben, nem igazán ismered ugyanis ezt az útvonalat. Épp ezért mielőtt elvesznél, érdemes keresned valakit, aki járt már előtted rajta és pontosan tudja, merre is kell menni annak érdekében, hogy végül sikeresen zárhasd le a folyamatot. Ha megfelelő módon, a megfelelő tempóban haladtok, nem lesz belőle semmi baj, hisz nem az a fontos, hogy minél hamarabb a végére érjetek, hanem az, hogy minőségileg milyen eredményt adtok ki a kezetekből. Menni fog, ne izgulj, csak bízz magadban és a társad képességeiben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben befolyásolják a döntéseidet! Persze légy óvatos, mert lehetséges, hogy olyan hasznos tanácsokat kapsz, amelyeket érdemes lehet megfontolni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján annyi mindent szeretnél elvégezni, mintha ma kellene bepótolnod egy hétre elegendő tennivalót. Gyorsan be kell azonban látnod, hogy ez a nap is csupán huszonnégy órából áll, ezzel tudsz tehát csak gazdálkodni. Állíts fel tehát egy prioritási sorrendet és az alapján szelektáld a feladatokat, hiszen szinte biztosan nem lesz elegendő időd minden egyes, kitűzött programon részt venni és minden kitűzött célt elérni. Igyekezz okosan beosztani a tennivalókat óráról órára és úgy gazdálkodj az időddel, hogy mindenre jusson belőle. Ne akard egy nap alatt megváltani a Világot, hisz egyrészt azt már megtették helyetted, másrészt fájdalom, de be kell látnod, hogy nem rendelkezel semmiféle szuper erővel. Ne legyél tehát saját magad ellensége!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ha elbizonytalanodtál, érdemes mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul elvégzett feladat ugyanolyan eredményes lesz majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondolt. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdemes nyitott szemmel járnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Egészen eddig a napig minden a terveid szerint alakult, a hét első napján azonban olyan váratlan kihívásokkal kell szembenézned, amelyek abszolút nem voltak belekalkulálva az életedbe, ám nagyban befolyásolhatják az eredményt. Ne ess kétségbe, szedd össze minden tudásod és tapasztalatod és bízva magadban, állj a sarkadra! Ne aggódj a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak pozitív hozzáállás szükséges hozzá!

BAK (december 22-január 20)

Elhatároztad, hogy nem húzod tovább az időt, és lezárod a folyamatban lévő ügyeidet. Ennek rendelsz alá most mindent, és helyesen teszed, ha így döntesz. Nem biztos ugyan, hogy ez egyetlen nap alatt sikerülhet, de ha megszületett az elhatározás, az már önmagában nagyon fontos lépés ahhoz, hogy rendezd a dolgaidat. Egy ilyen döntés ugyanis önmagában elég lehet ahhoz, hogy megszabadulj egy nagy lelki tehertől, bár még sokat kell dolgoznod azon, hogy ténylegesen is letudd minden problémádat.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában bejönnek a női megérzéseid, mégis ezúttal érdemes óvatosnak lenned. Valaki ugyanis most olyan kecsegető ajánlattal keres meg, ami már olyannyira sok hasznot ígér, hogy ez önmagában gyanút ébreszt benned. Ha a hetedik érzéked azt sugallja, hogy nem érdemes élni a felkínált lehetőséggel, ne habozz, s azonnal mond rá nemet. Hidd el, így jössz ki jobban a dologból, bár első pillantásra úgy fest, érdemes lenne engedni a kísértésnek.

HALAK (február 20-március 20)

Egy tőled függetlenül kialakult vitás helyzetben a két tűz közé kerülsz, hiszen a vitapartnerek egyenként és együtt is sokat jelentenek számodra. Épp ezért igyekezz úgy ellavíroznod, hogy ne kelljen mindkét fél oldalán sem állást foglalnod, diplomatikusan maradj ki az egészből. Nem neked kell a helyzetet megoldani, nem neked kell pontot tenned a végére, így tehát ne akarj belekeveredni olyasmibe, amiből csak rosszul jöhetsz ki!Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol ők ketten tisztázhatják a nézeteltérésüket, a többi már nem a te dolgod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!