Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 15.: a Bikák pontot tehetnek valaminek a végére, az Oroszlánokra új kihívás vár

Napi horoszkóp november 15.: a Bikák pontot tehetnek valaminek a végére, az Oroszlánokra új kihívás vár
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 8.

KOS (március 21.–április 20.)

Úgy érzed, valaki a hátadon felkapaszkodva próbál sikereket elérni anélkül, hogy bármiféle együttműködést tanúsítana veled. Mivel nem szereted az ilyen módszereket, igyekezz mihamarabb leülni és az illető tudomására hozni, hogy pontosan tudod, mi a célja és ahelyett, hogy kihasznál, sokkal tisztességesebb lenne, ha segítséget kérne tőled. Különben meg magyarázd el, hogy neked sem hullott semmi csak úgy az öledbe, hiszen keményen meg kellett dolgoznod mindenért. Értesd meg, hogy a sikerhez vezető utat magának mindekinek saját magának kell kitaposnia!

BIKA (április 21.–május 21.)

Hosszú idő után ma végre pont kerülhet egy általad fontosnak tartott dolog végére, ami már régóta húzódott, rengeteg kellemetlenséget okozva neked. Ám most lehetőséged adódik arra, hogy végleg lezárhasd és továbbléphess, ezért gyorsan cselekedj, s szabadulj meg az egésztől. Ne engedj a kísértésnek, sem annak, ha mások próbálják elvonni a figyelmedet, csakis erre az egyetlen dologra koncentrálj, s amikor a viharfelhők eloszlanak, nyugodtan átadhatod magad a pihenésnek! Ebből a helyzetből viszont ne akarj többet kihozni, mint amennyi benne van: önmagában az nagy eredmény, ha túlleszel rajta!

IKREK (május 22.–június 21.)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologban, akármerre mozdulsz, akadályokba ütközöl, így be kell látnod, hogy ezúttal segítségre szorulsz. Keress az ismerőseid között valakit, akit alkalmasnak vélsz a feladatra, s akit olyan közeli barátnak tarthatsz, aki biztosan nem fog visszaélni a kiszolgáltatott helyzeteddel. Sajnos nincs más választásod, mint teljes mértékig rábízni magad, különben csak bolyonghatsz magad a sűrű erdőben, s nemigen fogsz kitalálni. Ha melletted áll valaki, sokkal jobbak az esélyeid, csak arra vigyázz, hogy ehhez jól válassz megfelelő társat!

RÁK (június 22.–július 22.)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy még rosszabbul fogod érezni magad, ha próbálsz a mélyére ásni. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat, és kész vagy magad körül bátran tisztázni mindent. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, a akkor még sokkal jobban belesüppedsz ebbe a szerencsétlen helyzetbe. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A mai napon olyasfajta kihívással nézel szembe, ami ugyan alapvetően nem tartozik az egyszerű és könnyen megugorható akadályok közé, mégis izgatja a fantáziádat, hiszen ez most kétségkívül bizonyítási lehetőség arra, hogy komolyabb feladatokat is képes vagy teljesíteni, s bármi történjék, te megállod a helyed. Bátran merj szembenézni minden akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, inkább a cél lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de mindenképpen megér egy próbát, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Rendkívüli módon ki vagy már éhezve a sikerre, ennek érdekében mindenbe belefogsz, amibe csak lehet, s az sem tart vissza, ha emiatt teljesen ismeretlen területre tévedsz. Mielőtt azonban udvari bolondot csinálnál magadból, akin mindenki jót kacaghat, mert minden mutatványa balul sül el, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amihez igazán értesz. A siker érdekében érdemes ezen alaposan elgondolkodnod! Most vagy soha, de ne ugorj fejest olyasmibe, amiből kizárólag rosszul jöhetsz ki!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, de azt is pontosan tudod, hogy ezúttal nincs menekvés, egyszerűen végig kell csinálnod azt, amit elkezdtél. Épp ezért nem érdemes ma semmi mással foglalkoznod, csakis arra összpontosíts, hogy ebben a bizonyos helyzetben megálld a helyed, és úgy tudj belőle kikeveredni, hogy nem elmenekültél, hanem tisztességgel helytálltál és megtettél minden tőled telhetőt. Hidd el, előbb vagy utóbb úgyis vége lesz, te csak arra törekedj, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból és a helyzetből!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, annyi helyen szeretnél helytállni, hogy szinte számodra is követhetetlen, mikor és mit csinálsz. Így azonban megvan rá az esély, hogy valahol hibát kövess el, amit igen nehezen tudsz majd kezelni, hiszen a lelkiismeret-furdalás lehet majd úrrá rajtad, hogy mi lett volna, ha jobban figyelsz a dolgaidra. Ne feledd, mindenki tévedhet, ám egyáltalán nem mindegy, hogy hogy ennek mi az oka. Véletlenül megbotlottál, rosszul mérted fel a képességeidet, esetleg túlvállaltad magad? Ne támassz teljesíthetetlen követelményeket magaddal szemben, inkább keress olyan kihívásokat, amelyek sikerrel kecsegtetnek. Hidd el, a kevesebb néha több!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Alapvetően nem keresed a kockázatot, mindig arra törekszel, hogy a biztonsági zónádon belül lavírozhass különösebb kihívások nélkül, emiatt viszont kissé unalmas az életed. Ma azonban mégis elgondolkodtató lehetőség adódik, amely az első pillanatban kissé ijesztő lehet a számodra, ám korántsem biztos, hogy hagynod kellene veszni hagyni a dolgot. Próbálj a félelmeiden úrrá lenni és gondolj bele, hogy milyen magasságokig érhetsz el, ha egyszer ténylleg kipróbálod magad. Hagyd el a komfortzónádat legalább egy rövid időre, és meglátod, hogy lesz ennek gyümölcse. Időnként érdemes a határaidat feszegetni annak érdekében, hogy sikerélményeket és tapasztalatot szerezhess!

BAK (december 22.–január 20.)

Kezdesz belefáradni abba, hogy unos-untalan futod a szokásos a köröket, miközben egyetlen lépéssel sem jutottál előre, így már-már úgy érzed, valamiféle külső erő befolyásolja az eseményeket. Mielőtt azonban végleg feladnád, ne feledd, hogy mi volt az eredeti célod és miért küzdesz már jó ideje. Ha szeretnél bármiféle eredményt felmutatni, csak igyekezz az eddigi tempót tartani és ne térj le az általad válsztott útról! Higgy magadban és a híresen nagy kitartásodban, nem fogsz csalódni!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Számodra különösen nagy jelentőséggel bíró feladaton dolgozol, emiatt olyan programokat mondasz le ma, amelyek ugyan kikapcsolhatnak, mégis pontosan tudod, hogy nem tudnál felhőtlenül szórakozni, amíg nem fejezed be azt, amit elkezdtél. Igyekezz tehát mindenféle zavaró tényezőt kizárni annak érdekében, hogy olyan eredményt érhess el, ami nemcsak téged tesz majd maradéktalanul elégedetté, hanem a környezeted is komoly elismeréssel adózik majd. Ha sikerül pontot tenned ennek az ügynek a végére, sokkal nyugodtabban adhatod majd át magad a pihenésnek és a felhőtlen szórakozásnak. Addig azonban semmi másra ne összpontosíts!

HALAK (február 20.–március 20.)

Foggal-körömmel, minden erődet bevetve harcolsz egy számodra fontos dologért, rá kell azonban jönnöd, hogy egyelőre nem áll rendelkezésedre minden ahhoz, hogy meg is valósíthasd a kitűzött céljaid. Feladnod azonban semmiképp nem érdemes, várd meg azt az ideális pillanatot, amikor minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy könnyedén megkaparinthasd azt, amire olyan nagyon vágysz. Próbáld elfogadni, hogy most csupán felesleges idő- és energiaveszteség lenne, ha mindenáron, mindent félretéve kizárólag erre az egyetlen dologra koncentrálnál, mert közben olyan lehetőségeket hagyhatsz figyelmen kívül, amelyek a végső célod eléréséhez lesznek majd hasznosak a számodra! Járj nyitott szemmel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!