Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 13.: a Bikák barátként állhatnak valaki mellé, a Bakok fontos döntéssel kapcsolatban hezitálnak

Napi horoszkóp november 13.: a Bikák barátként állhatnak valaki mellé, a Bakok fontos döntéssel kapcsolatban hezitálnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mai állása is hasznos és fontos üzeneteket tartogat mindenki számára!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Elég bonyolult helyzetbe keveredtél, de azt is tudod, hogy ha már belemásztál ebbe dologba, jó lenne valahogyan ki is kapaszkodni a gödörből. Épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amelyet tűzön-vízen át keresztül tudsz vinni, de nem kíván aránytalanul nagy áldozatokat tőled. Azt sem árt szem előtt tartanod, ha ebben a helyzetben ragadsz és sokáig húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy mindenki számára fájdalommentes megoldást találj. Ha pedig romokat hagysz magad után, senki nem fogja eltakarítani azokat helyetted, ebben biztos lehetsz. Próbálj tehát mielőbb olyan megoldást találni, hogy rendezett viszonyok maradjanak utánad, s a későbbiek folyamán ne nyomasszon a régi dolgok terhe.

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a barátaid közül nagyon el van keseredve, mert egy hozzá hozzá közelálló személy nagy csalódást okozott neki. Te viszont biztosítod arról, hogy minden körülmények között támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz. Jó barát vagy, akit mindenki azért is szeret, mert rendkívül áldozatkész vagy, amikor valaki segítségre szorul. Mindez nagyon nemes dolog, figyelj azonban magadra is, mert miközben mások terhét cipeled, a saját ügyeidre sokkal kevesebb figyelmet fordítasz. Ez előbb-utóbb visszaüthet, s nem-igen lehetsz őrangyal akkor, ha egyszer magadat sem tudod kirángatni a gödörből!

IKREK (május 21-június 21)

Vannak akadályok és apróbb gondok az életedben, mégis hálás vagy azért, hogy minden nagyjából a helyén van, hogy a dolgaid haladnak a maguk útján. Nem akarod már görcsösen a sikert erőltetni, el tudsz vonatkoztatni attól, ami bánt és úgy érzed, megtaláltad a belső békédet. Igyekezz ezt az állapotot minél tovább megtartani, mindig lesznek ugyanis olyan helyzetek, amelyek megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell foglalkoznod!

RÁK (június 22-július 22)

Elég nagy csatákat kell megvívnod, s nem biztos, hogy egyedül sikerre viheted a megoldandó ügyeket. Amíg nem rendelkezel azonban igazán hatékony fegyverekkel, s megfelelő harci taktikát sem tudtál kidolgozni, jobban jársz, ha nem utasítod vissza mások segítségét, akik csak a javadat akarják. Magadban bizonyosan kevés vagy ahhoz, hogy megküzdj az ismeretlen szörnnyel. Ha bajban vagy, nem szégyen másokhoz fordulni, főleg ha biztosan számíthatsz a tényleg önzetlen támogatásodra. Legfeljebb egyszer majd viszonozni kell nekik ezt a szívességet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindent előre kidolgoztál a hétvégére, váratlanul azonban elég ingoványossá válhat a talaj alattad. Próbálj gyorsan cselekedni, mert ez most vízválasztó lehet, igyekezz minden szempontból a helyén kezelni a problémát, globálisan tekints az egészre és ha mindent úgy csinálsz a kompetenciahatáraidon belül maradva, ahogyan kell, akkor korrigálhatod a hibát. Úgy tekints a helyzetre, hogy ismét tanultál valamit, így legközelebb talán óvatosabb leszel és nem mész a tűz közelébe, ha tudod, hogy meg is égethet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ezen a hétvégen olyan kalandban lehet részed, amelyben eddig még soha, hiszen az első pillanatban magával ragad és azonnal tudod, hogy ez minél többször át szeretnéd élni a jövőben is. A dolgos hétköznapok után pont erre van szükséged: kicsit kiszakadni a hétköznapok monotonitásából, ami lendületet adhat, új inspirációkkal szolgálhat, hogy aztán az előtted álló héten friss erővel vethesd bele magad a munkába. Ez jót tesz a hangulatodnak is, s a tested és lelked épülésére szolgál, aminek éppen itt volt az ideje!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Presztízskérdést csinálsz valamiből, majdhogynem bármire képes vagy azért, hogy elsőként érj a célba és hogy te arathasd le a babérokat. Emiatt fejvesztve rohansz előre, ám így bármennyire is igyekezel, nem-igen fogsz győzni. Lassíts, gondold át az egészet, dolgozz ki valamilyen taktikát, s annak megfelelően cselekedj. Akkor talán nem is kell majd úgy rohannod, mert ismered a közmondást: lassan járj, tovább érsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha elég nehezen érint, mégis el kell fogadnod, hogy nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat. Fogadd el azt is, hogy a természet nálad sokkal nagyobb erőt képvisel. Bármennyire is próbálsz szembefutni a széllel, nem tudsz semmit tenni ellene. Időnként tehát jobb, ha beletörődsz: egyszerűbb sodródni az árral, hiszen nincs más választási lehetőséged. Ezúttal is nagyjából ez a helyzet, ezért ne ragaszkodj görcsösen semmihez, hanem törődj bele, hogy az jut neked, amit a sorsod hoz.

NYILAS (november 23-december 21)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amitől sehogyan sem tudsz szabadulni. Ráadásul mások folyamatosan kéretlen tanácsokkal bombáznak, lehetőséget sem hagyva arra, hogy a saját ügyedben magad hozhasd meg a döntést. Ez számodra ugyan nem meglepetés, de a helyzet úgy kívánja, hogy ezúttal senkit ne hagyj beleszólni a dolgaidba. Ne is foglalkozz a kéretlen tanácsadókkal, járd a magad útját, mert az nagyobb sikerrel kecseget. Ha pedig mégsem, legalább nem kell másokra hárítani a felelősséget, ha esetleg rosszul döntöttél volna. Mára azonban könnyíts a lelkeden azzal, hogy leteszed ezt a terhet és bulizol egy jót, holnap pedig egy új napra ébredsz új lehetőségekkel, nyitott ajtók sokaságával, amelyek csak arra várnak, hogy belépj rajtuk!

BAK (december 22-január 20)

Bár a környezeted régóta ösztönöz arra, hogy egy bizonyos kérdésben hozz már meg végre egy nehéz – és talán kockázatos – döntést, te mégis egyelőre hezitálsz. Nem érzed ugyanis késznek magad arra, hogy fejest ugorj a jéghideg vízzel teli medencébe, mert egy elhamarkodott dolog miatt korábban már pórul jártál. Ezért most se hagyd sürgetni magad, ne cselekedj meggondolatlanul, hanem várd ki nyugodtan a leginkább megfelelő pillanatot. Ma pedig egyszerűen tegyél le minden olyan terhet, amely hétköznapokon nyomja a vállad és kapcsolódj ki a barátaiddal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valamit nagyon szeretnél elérni, ehhez viszont nagyobb önbizalommal kell rendelkezned és szükséged lehet némi vakmerőségre is. Nem elég ugyanis csupán álmodozni valamiről, valódi tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, s hidd el, akkor minden jön majd szinte magától. Bátran hagyatkozz a hetedik érzékedre is és szinte biztosan sikerül elérni, amire olyan nagyon vágysz! Hajrá, indulj, amíg nem késő!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok mindent ütemeztél be az év utolsó napjára, s a nap előrehaladtával kénytelen vagy felismerni, hogy nem boldogulsz egyedül. Még ne add fel azonban, hanem készíts egy tervet és annak alapján haladj előre. Ha tudod tartani magad ehhez és szép sorjában teszed a dolgodat, hidd el, sokkal messzebbre juthatsz, mintha ész nélkül, vaktában rohannál előre. Nem a lehetetlennel küzdesz, teendőid befejeztével pedig vedd fel a legdögösebb ruhádat és irány a kedvenc szórakozóhelyed! Koccints a barátaiddal a sikerre, a boldogságra és az életre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!