Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 12.: az Ikreknek csapatban kell boldogulniuk, az Oroszlánok talpraesettségükről tehetnek tanúbizonyságot

Napi horoszkóp november 12.: az Ikreknek csapatban kell boldogulniuk, az Oroszlánok talpraesettségükről tehetnek tanúbizonyságot
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 12.

KOS (március 21.–április 20.)

Hatalmas megnyugvással veszed tudomásul, hogy minden, amibe korábban belekezdtél, szinte kifogástalanul alakul, s hosszú viharos idő után végre kezd kisütni a Nap. Nem is merted elhinni, hogy van benned ennyi kitartás, s hogy egyáltalán képes vagy megtalálni a helyes utat. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, de ha esetleg más dolgokkal is foglalkozol, mindenképpen érdemes rajta tartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hiszen bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

BIKA (április 21.–május 21.)

Elhamarkodottan ítélsz meg egy helyzetet, emiatt elsietve adsz hangot a véleményednek anélkül, hogy meghallgattad volna mások álláspontját és ismernéd az ügy valamennyi részletét. Ennek következtében azonban kellemetlen szituációba sodorhatod magad, épp ezért érdemes jobban meggondolnod, mit, mikor és hogyan mondasz ki, hogy a jövőben elkerülhesd ezeket a helyzeteket. Néha jobb, ha csak vársz türelemmel, hiszen nem kényszerít senki arra, hogy azonnal minden ügyben foglalj állást. Hidd el, van olyan helyzet, amikor nem érdemes beleszólni mások dolgaiba, különösen ha nélküled is megoldják a problémáikat. Örülj, ha kimaradhatsz a kínos szituációkból!

IKREK (május 22.–június 21.)

Közös projekten kell dolgoznod valakivel, akivel nem nagyon szívlelitek egymást, ezúttal azonban nem nagyon más választásotok, mint megoldani a feladatot, hiszen mindenképp valamilyen használható eredményt kell felmutatnotok. Ennek érdekében igyekezz leküzdeni a benned lévő ellenszenvet és csak a feladatra koncentrálj! Hidd el, sokkal könnyebben és gyorsabban fogtok haladni, ha megtaláljátok a közös hangot. Csak átmeneti helyzetről van szó, nem kell örök hűséget fogadnotok egymásnak. De ki tudja, talán még a végére az is kiderülhet, hogy mégsem vagytok halálos ellenségek?

RÁK (június 22.–július 22.)

Kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy a környezeted nem vesz komolyan, annak ellenére sem, hogy elég sok mindent letettél már az asztalra, számos alkalommal bizonyítottad a rátermettségedet, s olyan tudással rendelkezel, amellyel körülötted csak igen kevesen. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, szükség esetén akkor is igen határozott tudsz lenni, ha a saját érdekeidet kell képviselned. Joggal követeled, hogy neked is adjanak ugyanolyan esélyeket, mint a többieknek. Nem kell tehát szégyenlősködnöd, hisz éppen elégszer bizonyítottál már ahhoz, hogy kiérdemeld a másoknak is kijáró bizalmat!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Olyan szituáció adódik, amely kényszerhelyzetbe sodor, de kellő határozottsággal és talpraesettséggel viszonylag könnyedén ki tudsz kecmeregni belőle. Bár nem vagy hozzászokva, hogy ellenállásba ütközöl, most mégis így hozza a sors, ezért kénytelen leszel kiállni az igazadért. Mindenki számára tedd világossá a véleményedet, nem kell szégyellned, hogy a saját utadon jársz, mert helyes értékekeket képviselsz. Épp ezért légy bátor! A környezeted ugyan kissé meglepődik ezen - eddig kölcsönösen kerültétek a konfliktusokat –, de ha kell, meg kell neked is mutatnod, hogy mire vagy képes, nehogy eltapossanak, mint egy száraz virágot!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Hosszú ideje hatalmas teherként nehezedett rád egy bizonyos dolog, s ez minden másról elvonta a figyelmedet, szinte kizárólag csak ezzel foglalkoztál. Most azonban lehetőséget kapsz arra, hogy végleg lezárhasd az ügyet, felszabadulhass és új utakon indulhass új élmények felé. Ragadd meg az alkalmat, használd ki a pillanatot, hiszen ezúttal minden hiánytalanul a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy végre te is megízleld a szabadság örömét. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elvonják a figyelmedet, csak magadra kell koncentrálnod, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

MÉRLEG (szeptember 24-.–október 23.)

A mai napon valahogyan azt érzed, hogy semmi nem úgy sikerül, mint ahogyan azt eltervezted, egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni, emiatt pedig elég frusztrált vagy. A bosszankodás helyett azonban inkább mérlegelned kellene, hogy ami nem megy, azt vajon érdemes-e mindenáron erőltetned tovább. Ne akarj mindenképp olyasmivel foglalkozni, ami sikerélményt biztosan nem tartogat a számodra, viszont igen sok a munka vele. Feleslegesen ne áldozz be más lehetőségeket, tudj elengedni dolgokat, ha kiderül, hogy valamiért hiába küzdesz. Keresd inkább a siker kulcsát!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Akad valaki a környezetedben, aki a szorult helyzetedben bizonyítja be, hogy számíthatsz rá, abban a pillanatban érkezik ugyanis a segítsége, amikor már teljesen feladtad volna az egészet. Mindenképpen ragadd meg a kezét, bízz benne, hiszen úgysincs más választásod. Tedd azt, amit az illető a saját tapasztalai birtokában jó szívvel tanácsol neked. Ugyanakkor járj nyitott szemmel, figyelj meg mindent, mert most lehetőséged van tanulni is másoktól. Légy hálás, mert ha nem érkezik időben a segítség, bizony nagy bajba kerülhettél volna! Biztosítsd arról az őrangyalodat, hogy szükség esetén ő is bármikor mindenben számíthat rád!

NYILAS (november 23.–december 21.)

A mai nap olyan meglepetést tartogat számodra, amire álmodban sem gondoltál volna. Váratlanul ugyanis egy olyan személybe botlasz, akivel az első pillanattól kezdve szinte teljesen egy hullámhosszon vagytok, úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd az illetőt, emiatt abszolút fesztelenül tudsz vele bármiről beszélni. Ritkán adódik ilyen az életben, éppen ezért gondolkodás nélkül veted bele magad a kapcsolatba, mert úgy gondolod, most biztosan nem csalódhatsz. Érdemes azért nyitva tartani a szemed, nehogy a naivitásod áldozatává válj!

BAK (december 22.–január 20.)

A mai napon konfliktushelyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amihez semmi közöd, nem követtél el semmit, mégis rád akarják húzni a vizes lepedőt, s veled vitetnék el mindenki helyett a balhét. Szerencsére te sokkal intelligensebb vagy, hogysem ne ismernéd fel, mi történik. Nem bocsátkozol felesleges cicaharcba, hiszen tiszta a lelkiismereted. Ezért gondoskodj róla, hogy az érintettek mindenképpen megtudják az igazságot, és vállalják azok a felelősséget, akiknek valóban vaj van a fejükön! Miért tartanád a hátadat mások helyett?!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Nagyon erősen kötődsz bizonyos emberekhez és dolgokhoz, s ha valami véget ér, hajlamos vagy depresszióba esni, emiatt pedig félsz továbblépni, új kapcsolatokat keresni. Elijeszt a gondolat, hogy minél közelebb kerülsz valakihez, annál kiszolgáltatottabbá válhatsz, s annál nagyobbat csalódhatsz. Be kell látnod azonban, hogy a világ folyamatosan változik, semmi sem tart örökké, és akármennyire is kapaszkodnál másokba, az ő szándékaik ellenére nem játhatsz sikerrel. Jobb, ha megtanulod elfogadni, hogy időnként el kell engedni dolgokat, és akkor sokkal egyszerűbb lesz az életed!

HALAK (február 20.–március 20.)

Kecsegtető üzleti ajánlatot kapsz: kis befektetés elég nagy hasznot ígér, ám a dolog szépséghibája, hogy minden jelenleg végzett tevékenységeddel fel kellene hagynod, hogy csak erre az egyetlen egy dologra összpontosíthass. Éppen ezért most mérlegelned kell, hogy megéri-e mindent kockáztatni, vagy inkább szeretnél biztonsági játékot játszani. Érdemes persze arra is gondolni, hogy ez egyszeri lehetőség, és ha sokat hezitálsz, elmegy a hajó, s utóbb esetleg megbánod, hogy nem voltál elég bátor!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!