Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 12.: a Bikák felvállalják a véleményüket, az Oroszlánok szeretnének kilépni a másodhegedűs szerepéből

Napi horoszkóp november 12.: a Bikák felvállalják a véleményüket, az Oroszlánok szeretnének kilépni a másodhegedűs szerepéből

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 12.

KOS (március 21-április 20)

Kissé kezdesz besokallni attól, hogy valaki minden percben meg akarja mondani neked, merre kellene menned,hogy mit és hogyan kellene csinálnod, mintha te abszolút nem lennél kompetens a saját életedben. Nem is kell tűrnöd, hogy mások kényszerítsenek rá egy bizonyos útra, amely csupán számukra járható, állj ki magadért és hallasd a hangod, hogy rájöhessenek, neked is vannak céljaid, olyan álmaid, amelyekért harcolsz és mindenáron szeretnéd elérni őket. Hidd el, hogy sokan nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar. Mutasd meg mindenkinek, milyen fából faragtak!

BIKA (április 21-május 20)

Fel mered vállalni a véleményed nagyobb plénum előtt is, ez pedig nem igazán tetszik a környezetedben néhány embernek. Eleinte emiatt megtorpansz, hogy vajon érdemes-e esetleg konfliktushelyzetbe kerülnöd velük, ám ha mélyebben belegondolsz, semmi polgárpukkasztó nincsen abban, amit képviselsz, csupán nem ugyanaz a véleményed, mint másoknak. Nincs is baj ezzel, fejtsd ki részletesebben az álláspontodat, mert könnyen lehet, hogy nem mindenki ért a félszavakból. Mások miatt nem kell feltétlenül megváltoztatnod a véleményedet, ám amennyiben egy vitapartnered nehezen cáfolható ellenérvekkel áll elő, fogadd el, hogy más szemszögből vizsgálva valóban másképpen is értékelhető ugyanaz a szituáció!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napján olyasfajta program foglal le teljes mértékben, amivel abszolút nem szerettél volna foglalkozni, ez a bizonyos feladat, pedig jelentős időt vesz el a tervezett programoktól és azoktól a tennivalóktól, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Ha halogatod az ügyet, a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Cselekedj tehát, s utána élvezd a szabadidőt!

RÁK (június 22-július 22)

Az elégedettség érzésével éled az életed, hiszen úgy tűnik, megtaláltad a helyed, pontosan erre vágytál, így most végre felhőtlenül élheted az életed. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, te azonban ne foglalkozz velük, mindig is lesznek olyanok, akik szívesen tartanának ott, ahol te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan sikeressé tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, hiszen a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a környezetedben senki nem vesz komolyan, bármit mondasz, semmibe veszik a többiek, egyáltalán nem érdekel senkit a te álláspontod, nem hallgatnak rád semmiben. Kezd eleged lenni a másodhegedűs szerepéből, egy levakarhatatlan pattanásnak érzed a jelenléted, emiatt eléggé el vagy keseredve. Most kell azonban megráznod magad, felállni és valami olyan dolgot letenni az asztalra, amitől a környezeted csak úgy ámul. Igyekezz olyasfajta pozitív cselekedettel maradandót alkotni, amely mindenki tetszését elnyeri, és nem lesz a későbbiekben még csak ahhoz hasonló érzésed sem, hogy nem figyelnek rád eléggé. Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján olyan helyzet adódik, ami hatékony, gyors, mégis átgondolt beavatkozást igényel tőled. Ezzel olyan katasztrófát előzhetsz meg, aminek komoly következményei lehetnének rád és a környezetedre nézve is. Éppen ezért vesd be minden tudásodat és tapasztalatodat, s magabiztos, határozott fellépéssel oldd meg a problémát. Bízz magadban és abban, hogy meg tudod csinálni. Ne ess kétségbe az első akadályt látva, hisz most nincs erre időd, majd utána ráérsz végiggondolni, hogy tulajdonképp mit is kockáztattál.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos ügyben csekélyebb eredmény születik annál, mint amire számítottál, ez kissé a lelkesedéseden is érezhető, ám hirtelen mégis új lendületet kapsz, így végre lezárhatod a folyamatot. Ezúttal bebizonyosodott számodra is, hogy mindig érdemes kivárni, mielőtt lezársz valamit, s célszerű minden lehetőséget mérlegelni, hiszen soha nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, ami átlendített a holtponton! Igyekezz tehát befejezni a folyamatot és használd a hétvége további részét a pihenésre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem igazán tudod, hogyan is kellene továbbhaladnod egy fontos feladatban, annak ellenére, hogy azt hitted, kisujjból kirázod a dolgot. Ne vesztegesd az idődet, merd beismerni magadnak, hogy megtorpantál, az első és legfontosabb lépés ugyanis az, ha tudomásul veszed a korlátaidat és kimondod, hogy segítségre van szükséged. Ne szégyellj tehát egy olyan személytől tanácsot kérni, aki nálad felkészültebb, és pontosan tudja, hasonló helyzetben mit kell tenni. Hálás leszel neki, hiszen ezúttal egyedül valószínűleg nem boldogultál volna. Ne felejtsd el biztosítani arról, hogy ő is bármikor számíthat rád!

NYILAS (november 23-december 21)

Valami nem úgy sül el, ahogyan azt eredetileg eltervezted, ennél azonban sokkal rosszabb az, hogy ebből még bajod is származhat. Most próbáld megállítani a folyamatot, amíg nem késő, hisz ha már a kellős közepén leszel, jóval nehezebb lesz bármit is tenni az ügy érdekében. Minden követ mozgass meg annak érdekében, hogy ne forduljon a csónak a vízesés felé, mert a sodrás miatt képtelen leszel visszafordulni, nincs az a lapát, ami ilyen esetben segítene. Gondold végig, hogy mit kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy ne bukj bele az egészbe és ne kelljen súlyos árat fizetned érte! Most, vagy soha!

BAK (december 22-január 20)

Iszonyúan nagy vágyat érzel arra, hogy kitűnj a tömegből, hogy mindenkinek megmutasd azt a szunnyadó tehetséget, amivel meg vagy áldva, eddig azonban nem volt merszed nagyobb plénum elé állni. Így azonban soha nem fogsz maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Éppen ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat vagy arra, hogy mindig ott állj a dominósorban, gyakorlatilag eseményektől és izgalmaktól mentes életet élve. Érdemes lenne megpróbálnod megszabadulni a gátlásaidtól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Korábban rengetegszer csalódtál olyan emberekben, akiknek bizalmat szavaztál, épp ezért ma már nehezebben engedsz bárkit is közel magadhoz. Nem vágysz arra, hogy új embereket ismerj meg, beéred a megszokott személyek, a szeretteid, a szerelmed, a régi kipróbált barátaid társaságával, nem akarsz megint lesre futni. Nem kell persze fűvel-fával jó viszonyt ápolni, s nem kell fenntartások nélkül a bizalmadba fogadni mindenkit, ám érdemes nyitottabbnak lenni, hiszen csupa értékes ember jön-megy körülötted. Ha észreveszed őket, új színt hozhatnak az életedbe. Adj esélyt nekik és általuk te is gazdagodhatsz!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki gyengéd érzelmeket táplál irántad, ezt pedig világosan a tudtodra is hozza. Emiatt elég kellemetlenül érzed magad a társaságában, hiszen megbántani nem szeretnéd, de valahogy mégis tudatnod illene, hogy semmi esélye nálad. Add kulturáltan, de érthetően az illető tudtára, hogy nem vagy vevő a kezdeményezésére, de barátság bármikor lehet közöttetek. Ne titkold el azt sem, ha foglalt a szíved, mert ezzel segítesz számára feldolgozni a helyzetet: világossá teheted, hogy nincs vele semmi bajod, csak egyszerűen elkésett a próbálkozással.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!