Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 12.: a Bakok fontos ügyben szeretnének segítő szerepet vállalni, a Halak végre kikapcsolódhatnak

Napi horoszkóp november 12.: a Bakok fontos ügyben szeretnének segítő szerepet vállalni, a Halak végre kikapcsolódhatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 12.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, mostanra abszolút ki vagy vagy békülve önmagaddal, tisztában vagy a képességeiddel, rendszerint ismered a határaidat is. Sokszor jól érzel rá bizonyos helyzetekre, általában nem csalnak a megérzéseid sem, másokkal kapcsolatban. Érdemes azonban óvatosnak lenned, hisz nem lehet mindig, minden helyzetben a megérzésekre támaszkodni. Bizonyosodj meg minden egyes szituáció minden oldaláról, mielőtt ítélkezel bármilyen irányban. Jobb, ha időnként racionálisan végiggondolsz mindent, mielőtt állást foglalsz, rengeteg kellemetlen helyzettől óvhatod meg magad!

BIKA (április 21-május 20)

Végre minden sínre kerül körülötted, nem kell azon aggódnod, hogy mi lesz a végkimenetel, nyugodt vagy, hiszen pontosan tudod, te mindent megtettél az ügy érdekében, akárhogyan is alakul. Bár nem vagy kifejezetten a „kihívásokat mindenáron kereső” típus, most mégis kedved van valami tőled szokatlanhoz, olyasmihez, ami kimozdít a megszokottságból és talán súrolja az extremitás határát is. Nyiss az új felé, még ha ismeretlen is, mert lehet, hogy nem bánod meg!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján is két kézzel, könyékig vagy benne egy munkában, most azonban elbizonytalanodni látszol, nem vagy biztos benne, hogy jó úton jársz és az eredmény a terveid szerint alakul majd. Épp ezért gondold át még egyszer, ha ezt érzed és nem tudsz megszabadulni tőle, hisz ez jelent valamit. Lehet, hogy itt-ott változásokat kell eszközölni benne, amelyek aztán messzire fújják majd az aggodalmat. Próba, szerencse!

RÁK (június 22-július 22)

A legnagyobb megdöbbenésedre valaki olyasmibe próbál belekeverni, amihez abszolút semmi közöd, olyan dolog miatt von ugyanis felelősségre, amitől te méterekkel távol állsz. Csakis azért vállalj felelősséget, amiben benne vagy, amit te mondtál vagy tettél, egyéb esetben állj ki az igazadért, emberi hangnemben, az általad jónak vélt logikai szál mentén haladva értesd meg a vádolóval, miért nincs igaza és pont azért szálljon le rólad. Állj a sarkadra, különben a nálad erősebb személyiségek eltaposnak, mint egy bogarat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eljött a nap, amikor a sarkadra kell állnod és vállalnod a véleményedet azokkal szemben, akik megpróbálnak elnyomni! Nem kell mindig csendben tűrnöd azt, ahogyan mások viselkedned veled, hisz te is értékekkel bíró ember vagy! Egész nyugodtan adj hangot a nemtetszésednek, természetesen finomított hangnemben és stílusban, hisz így nem fogod majd bánni és nem kell később szégyenkezned sem, ugyanakkor feljebb emelkedhetsz mások szemében. Még véletlenül se hagyd magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút nem fűlik a fogad egy feladathoz, a többiek azonban, veled ellentétben annál lelkesebbek. Viszont mivel tudod, hogy egy jó ügyért kell dolgoznod, összeszeded magad és nekiállsz. Hidd el, másoknak örömet fog okozni, te pedig teljesen tiszta lelkiismerettel fogsz később rátekinteni és talán nem is kerül annyira nagy energialeadásba. Légy büszke az önzetlen hozzáállásra, amellyel bírsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretsz a barátaiddal társaságában kikapcsolódni, összejönni, nagyokat beszélgetni, finomakat enni, bulizni velük, abszolút felszabadultnak érzed magad velük. Épp ezért miután elvégezted a mai napra beütemezett teendőket, add át magad az élvezeteknek, hívj át néhány barátodat, kapcsolódjatok ki együtt és nyugodtan eresszétek ki a fáradt gőzt. Az elfoglalt életedben neked is szükséged van olyan estékre, ahol fesztelenül mulathatsz azokkal, aki, a legfontosabbak számodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, akinek kissé irigyled a sikereit, hiszen te is pontosan arra vágysz, hogy ilyesfajta magasságokba emelkedhess végre és sikerüljön odáig eljutnod, ameddig az illető eljutott. Amennyiben azonban egy pillanatra belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy az általa elért eredmény kitartó munka és sok-sok áldozat termése, amit senkinek nem osztogatnak ingyen minden utcasarkon. Így amennyiben te is hasonló dolgokról álmodsz, akkor bizony fel kell állnod és el kell indulnod, mert ha egyhelyben állsz, senki nem fogja a kezedbe adni. Azért tenned kell! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Mint mindig, mindenben, így a hét utolsó napján is a tökéletességre törekszel, mindenfajta erőfeszítést megteszel annak érdekében, hogy a lehető legjobban végezd el a rád bízott feladatot. Kollégáid pontosan tudják rólad, hogy maximalista vagy, soha nem adod lejjebb a legjobbnál. Ezt értékelik is benned, emiatt sokan felnéznek rád. Azokkal azonban érdemes óvatosnak lenned, aki csak azért legyeskednek körülötted, hogy lustaságuk vagy nemtörődömségük okán testálják rád azokat a feladatokat, amelyeket nekik kellene elvégezniük. Nyugodtan mondja nemet ezeknek a személyeknek, mutasd meg, hogy nem egy díjugrató ló vagy, aki időre teljesít feladatokat és kockacukorral motiválható!

BAK (december 22-január 20)

Segíteni szeretnél, előre lendíteni egy ügyet, amelyben csupán kívülállóként szerepelsz. Emiatt azonban nem tudod objektíven megközelíteni, nem látod egy-egy meghozott döntés következményét és visszahatását, illetve nem te leszel az, akinek a felelősséget vállalnia kell majd a későbbiek folyamán. Épp ezért jobb talán háttérbe húzódni, mielőtt nagyon hangosan nyilvánítod ki szubjektív véleményed, illetve helytelen tanácsokat adnál, hisz ettől csak lelkiismeret furdalásod lesz.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapjára erőteljesen fogytán vannak az energiatartalékaid, túlvállaltad magad, mindenki megkért valamire, te pedig gyenge voltál nemet mondani. Időnként azonban látnod kell a korlátaidat és a határértékeken belül kell maradnod, pontosan azért, mert ha túl nehéz a hátizsákod, hidd el, hogy előbb-utóbb, a hegynek felfelé menet fogsz összeroskadni alatta. Inkább kevesebbet csinálj jobban, mint többet sekélyesen, esetleg hibát hibára halmozva. Faragj a megfelelési kényszerből, hisz a legfontosabb, hogy magadnak megfelelj!

HALAK (február 20-március 20)

Mivel minden kötelezettségedet sikerült letudnod, épp ezért érdemes kiszállnod a mókuskerékből egy rövid időre, hisz nem kell mindig, ész nélkül, cirkuszi majomként körbe szaltózni, csak mert a porondmester ostorral hajt, hogy a maximumot hozza ki belőled. Ülj le, pihenj egy kicsit, tereld el a gondolataid, mert újult energiákkal és lendülettel sokkal hatékonyabbá válsz majd! Hidd el, a cirkuszban is van szabad nap, nem mindig csak showtime. Keress olyan elfoglaltságot, ami rólad szól, ahol passzívan kapcsolódhatsz ki és újult erővel ugorhatsz fejest ismét a kötelező tennivalókba!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!