Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 11.: a Rákok pozitívan csalódnak bizonyos személyekben, a Szüzek hosszú távra szóló megoldásban gondolkodnak

Napi horoszkóp november 11.: a Rákok pozitívan csalódnak bizonyos személyekben, a Szüzek hosszú távra szóló megoldásban gondolkodnak
Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 11.

KOS (március 21-április 20)

A közeli barátod nagy kalandra próbál rávenni, amit még életedben nem próbáltál, mi több, abszolút nem is áll hozzád közel, hiszen a komfortzónádon jóval kívül esik, te pedig nem szeretsz a biztonsági zónából kilépni. Amennyiben azonban úgy tekintesz a dologra, mint egyfajta teljesítendő kihívásra, ami esetleg felejthetetlen élményt nyújt majd a számodra, hidd el, rögtön más megvilágításba kerül az egész. Mondj igent, hisz ez ad majd lendületet a későbbiekben és könnyen lehet, hogy ezután bátrabban vállalkozol majd bármiféle kalandra! Határ a csillagos ég!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében olyasmire szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, de egészen idáig azonban nem volt bátorságod lépni. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmilyen porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

IKREK (május 21-június 21)

Akárhogy is gondolkodsz, rá kell jönnöd, hogy csak azért ragaszkodsz a jelenlegi párodhoz, mert nem szereted a magányt, így egyfajta hamis illúziót építve még mindig mellette vagy. Így azonban nem csak a saját érzéseid próbálod kijátszani, hanem a másikat is beviszed az erdőbe, hisz ő bízik benned és a szerelmedben. Érdemes ezen a ponton elgondolkodnod rajta, hogy vajon a lelkiismereteddel hogy fogsz tudni elszámolni, ha esetleg kiderül, hogy nem igazi érzelmeket táplálsz, avagy nem olyanokat, amilyenek egy párkapcsolatban minimálisan jelen kellene, hogy legyenek. Ha semmiképp nem tudsz semmiféle érzelmet kicsikarni magadból -márpedig miért erőltetnél valamit, ami nem megy- ne rabold tovább sem a magad, sem a másik idejét! Ha pedig látsz némi reményt, ülj le a pároddal és beszéljetek arról, hogy mi az, ami neked hiányzik ebből a kapcsolatból!

RÁK (június 22-július 22)

Elég nagy meglepetéseket tartogat számodra a mai nap, olyan emberek fognak ugyanis pozitív csalódást okozni, akikről a legkevésbé sem számítottál rá, ami azért tölt el különösen nagy örömmel, mert ez most egyfajta visszajelzés számodra, hogy nem hiába az önzetlenség, a kedvesség, a segítőkészség, amellyel mások felé fordulsz. A mai nap már semmi nem szegheti a kedved, hisz ez a néhány kedves gesztus nagy lendületet ad a hét hátralévő részére is. Mindig maradj ilyen, és adj hálát ezekért a pillanatokért, mert a nagylelkűség igenis kifizetődő!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindenképp bizonyítani szeretnél a környezetednek, kissé elnyomottnak érzed magad ugyanis, nem látod, hogy a társaság egyenrangú tagjaként ismernének el téged is. Épp ezért olyasféle dolgokra is képes vagy, amelyek esetleg meghaladják a képességeidet, ezáltal nemcsak kudarcot vallhatsz, de még udvari bolondot is csinálhatsz magadból. Jól gondold meg tehát, hogy milyen veszélynek teszed ki magad, s hogy érdemes-e mások kedveéért vásárra vinni a bőrödet! Ne feledd, senki és semmi nem lehet annyira fontos, hogy bajba sodord magad. Légy önző és törödj csak a saját dolgaiddal, mert ha folyton bizonyítani szeretnél, hogy bevegyenek a nagyok a grundon a csapatba, úgy járhatsz, mint a kis Nemecsek Ernő!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindenképp szeretnél hosszútávra szóló megoldást egy bizonyos helyzetben, épp ezért több opciót vázolsz fel magad előtt, ám nem igazán tudod eldönteni, hogy melyik lehetőség lenne a legcélravezetőbb. Keress a környezetedben valakit, aki használható tanáccsal tud majd szolgálni, vázold fel neki, hogy mik azok az érvek és ellenérvek, amelyek mentén döntésre kell jutnod, hátha ketten ki tudtok valamit találni, amely hosszabb távon megoldást jelentene. Hidd el, ott lesz a végén a megoldás, csupán csak gondolkodnotok kell!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút kimatekoztad az előtted álló útvonalat annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, ám valamilyen oknál fogva mégis a vártnál lassabb a tempó. Mielőtt azonban kétségbeesnél, hogy az egészet deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már eddig is. Annyi munka, energia és számolgatás van benne, hogy ez abszolút nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben átlép egy bizonyos határt azzal, hogy óriási szívességet kér tőled, te pedig szíved szerint azonnal nemet mondanál neki. Nem azért, mert a segítőkészség hiányzik belőled, sokkal inkább az az oka, hogy túl nagy áldozatokkal járna az, ha valakiért úgy tennél valamit, hogy abból te gyere ki rosszul. Épp ezért próbáld finoman, de logikusan elmagyarázni, hogy ezt most miért nem vállalhatod. Csak addig a pontig menj el, amíg nem kockáztatod, hogy más miatt a szakadékba zuhansz, de vigyázz arra is, hogy a másik se essen bele. Találjátok meg az arany középutat, s akkor mindenki számára elfogadható megoldás születhet.

NYILAS (november 23-december 21)

A fejedbe vetted, hogy mindenképp segítesz valakinek, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire a jelenlegi helyzetében a legnagyobb szüksége van. Mielőtt tehát mindenféle magánakcióba kezdenél, kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz-e egyáltalán érte bármit. Légy azonban óvatos! Csakis addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, s a határaid ne lépd túl egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott küzdelmedet, és semmi szükség arra, hogy az áldozati bárány szerepét játszd el. Maradj mindig ilyen segítőkész és az egekbe emelkedhetsz!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében előfordulhat, hogy túlreagálva egy bizonyos helyzetet, nem úgy reagálsz, ahogyan illene vagy elfogadható lenne, ez pedig kellemetlen helyzetbe sodorhat. Jobban teszed, ha legközelebb nem csattansz fel ilyen hirtelen, hisz nem a korántsem biztos, hogy a rossz hír hozója a hibás egy adott helyzetben. Épp ezért a jövőben próbálj önuralmat gyakorolni, ne lovagolj feleslegesen minden apró-cseprő dolgon. Hidd el csakis önmagadat fárasztod vele, mást meg ugyanis a legkevésbé sem fog érdekelni a háborgásod. Lazíts és akkor nem fogsz olyan kényelmetlen helyzetbe kerülni, amikor neked kell majd magyarázkodni, elnézést kérni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, elég felkészült vagy ahhoz, hogy egy régi célodat véghez vidd, a környezeted azonban nem tűnik olyan felkészültnek, hogy mindenféle fenntartás nélkül lépést tartson veled. Épp ezért érdemes megvárnod, amíg mindenki csatasorba tud állni, hisz pontosan tudod, hogy amennyiben eldördül az a bizonyos startpisztoly, akkor együtt kell, hogy küzdjetek az immáron közös célotokért. Hidd el, csapatban sokkal hatékonyabban tudtok majd működni es jó eséllyel előbb zsebelhetitek majd be a győzelmet is. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, hisz ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítő szándékkal megfogja a kezed!

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút nem vagy az a kockáztató, minden helyzetben mindent egy lapra feltevő ember, ebből fakadóan mindig igyekszel minimalizálni a kockázatokat. Alapelveid ellenére ma mégis olyan szituációt hoz az élet, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint tizenkilencre lapot húzni, hiszen pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz nyerni sem. Az első pillanatban rendkívül frusztrál a tudat, hogy ezúttal benne van a pakliban a bukás lehetősége is, ám ha inkább csak kihívásként tekintesz a helyzetre, és próbálsz kívülállóként tekinteni az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, ami talán elfeledteti veled, hogy mekkora a tét. Bízz magadban, hiszen nincs az egész dolog kudarcra ítélve, mert minden csak rajtad múlik!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!