Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 10.: a Rákokat valaki elbizonytalaníthatja, az Oroszlánok a racionalitásukról híresek

Napi horoszkóp november 10.: a Rákokat valaki elbizonytalaníthatja, az Oroszlánok a racionalitásukról híresek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 10.

KOS (március 21–április 20)

Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy végre pontot tehess egy régóta húzódó ügy végére. Éppen ezért gondold végig, hogyan tudod a legegyszerűbb úton lezárni a dolgot, hogy aztán nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül élhesd tovább az életed. Olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul. Ha elszánod magad, végre fellélegezhetsz, s mostantól egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid!

BIKA (április 21–május 20)

Bár nem szoktad a fogadhoz verni a garast, most váratlan anyagi kiadások bonyolítják az életedet, s miután nem számítottál erre, ezért nagyon idegesít a dolog. Általában nem sajnálod a pénzt semmire, amit hasznosnak találsz, ezúttal azonban rajtad kívülálló okok miatt kell a tartalékaidhoz nyúlni. Különösen bosszant, hogy a dologhoz semmi közöd, de a terheket neked kell állnod. Oké, megtörtént, fizess és lépj tovább, ne rontsd el a hangulatodat azzal, hogy túl sokáig emészted magad!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül szövevényes ügyben siet valaki a segítségedre, hogy olyan hasznos tanáccsal lásson el, amely hozzásegít ahhoz, hogy jól jöhess ki ebből a dologból. Éppen ezért hallgass a szavára, fogadd el a javaslatait, hiszen az illető biztosan nem akar rosszat neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, hiszen a magad erejéből ezúttal nemigen tudsz kimászni ebből a helyzetből. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

RÁK (június 22–július 22)

Ugyan elég biztosan álltál egy bizonyos helyzetben, most mégis hirtelen bizonytalanság fog el, bár meg voltál győződve róla, hogy nem érhet váratlan meglepetés. A megingásod oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar győzni arról, hogy rossz nyomon jársz. Az illető egyfolytában azon dolgozik, hogy feladd és végül ne legyen riválisa ezen a bizonyos útvonalon. Neked azonban semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál, hisz ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

OROSZLÁN (július 23–augusztus 23)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozottan és gyorsan hozol döntéseket, ezért sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet saját erőből nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át. Kívülállóként könnyű okosakat mondani, csakhogy a következményekkel nem neked kell számolnod. Kizárólag olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy az illető hasznára fog válni. Ha a következményeket illetően bizonytalan vagy, próbáld inkább elhárítani a kérést!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amikor már azt hinnéd, soha nem lesz vége a tennivalóidnak, olyan segítséget kapsz, amelynek révén mindent időben be tudsz fejezni. Büszke vagy magadra, hiszen te sem hitted volna, hogy még ma pont kerülhet a folyamatban lévő ügyek végére és egy kicsit magadra is jut időd. Azért köszönd meg az illetőnek, hogy kihúzott a csávából, s utána csak azzal foglalkozz, ami kikapcsol. Menj el fodrászhoz, vegyél egy szép ruhát magadnak, hívd el egy barátnődet, akivel egy bögre forró csoki mellett értekezhetsz a világ dolgairól. Néha szüksége van a embernek a kikapcsolódásra, hogy új lendülettel vágjon neki a holnapnak!

MÉRLEG (szeptember 24–október 23)

Úgy tűnik, eléggé ingoványos talajra tévedtél, rengeteg az akadály és az olyan külső hatás, amire nincs számottevő befolyásod. Igyekezz azonban kizárni mindent és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, mert ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Így könnyen összetörheted magad, s egyre messzebb kerülsz a kitűzött célodtól. Semmi mással ne törődj, csak azzal, hogy legyél végre túl a dolgon. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak kell hozzá egy kis vakmerőség és akaraterő.

SKORPIÓ (október 24–november 22)

Mindent mértani pontossággal elterveztél annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, de a vártnál lassabb a tempó. Mielőtt azonban kétségbeesnél, hogy az egészet deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már eddig is. Annyi munka, energia és matekozás van benne, hogy ez nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban!

NYILAS (november 23–december 21)

Valami azt súgja, hogy nem a megfelelő irányba tartasz a karriered szempontjából. Kedvetlen vagy, nem motivál semmi, így nem nagyon tud már lázba hozni egy új projekt sem. Lassan jön azonban az év vége, könnyen lehet, hogy ez az, ami a fáradtságod és a motiválatlanságod oka lehet, hisz egész évben egyik feladat érte a másikat, te pedig nem győztél különböző nyomások alatt teljesíteni. Ne fordíts tehát hátat mindennek és mindenkinek, adj időt magadnak arra, hogy kiforrjon, ez egy pillanatnyi fáradtság vagy valóban kiégtél! Majd akkor ráérsz a váltáson gondolkodni, ha a végső következtetés az, hogy lépned kell!

BAK (december 22–január 20)

Valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, ő azonban nem tud róla, így tehát érdemes a legalkalmasabb pillanatra várnod és tudatnod vele, hogy a személye bizony nem közömbös számodra. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, jól fogadja majd a kezdeményezést és ha mindketten úgy érzitek, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Persze nem kell ajtóstól rontani a házba, mert ha túl rámenős vagy, csak elkergetheted akaratlanul is az illetőt. Ezért csak óvatosan nyomulj annak érdekében, hogy ne forduljon visszájára a dolog. Légy türelmes és meglátod, a várakozás meghozhatja a gyümölcsét!

VÍZÖNTŐ (január 21–február 19)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz attól, mivel jár majd az egész, épp ezért tolod magad előtt az egészet. Mivel azonban örökké nem halogathatod a dolgot, hisz csak hátráltatja az életedet, épp ezért szánd el magad, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy kemény szavak lesznek ezek, de hidd el, minden érted történik és hosszú távon a te érdekeidet szolgálja. Csupáncsak tudnod kell bánni bizonyos helyzetekkel!

HALAK (február 20–március 20)

Nagyon kezdesz elfáradni a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy elérd a célodat. Most kell tehát leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával elérd, amit olyan nagyon szeretnél. Amennyiben szükségét érzed, pihenj egy keveset, tedd félre a problémáidat és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek legalább egy időre elvonják a figyelmedet.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!