Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 9.: a Bikák végre látják a fényt az alagút végén, az Ikrek csábító ajánlatot kapnak

Napi horoszkóp március 9.: a Bikák végre látják a fényt az alagút végén, az Ikrek csábító ajánlatot kapnak
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is tartogatnak némi izgalmat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében szarvashibát vétesz, amely nem csak téged ejt kétségbe, hanem azokat a munkatársaidat is, akik hozzád szorosan kapcsolódnak. Kétségbeesett kapkodás helyett állj meg azonban egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabban megmenteni a szituációt. Nem lehetetlen, de bizonyosan minden idegszáladra szükséged lesz hozzá. Vond be a kollégáidat is, anélkül persze, hogy bármiféle felelősséget a nyakukba varrnál, hisz ez most, akármilyen nehéz is elfogadnod, egyedül téged terhel!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében végre láthatod a fényt az alagút végén, a folyamatban lévő ügyeid ugyanis a végükhöz közelednek, amely nagy megkönnyebbülést hoz, hisz nem kell reggeltől estig azon görcsölnöd, hogy fogsz-e tudni végezni a hétvége előtt, illetve hogy az eredmény milyen kinek hogy “ízlik” majd. Most már kifújhatod magad, nyugodtan dőlj hátra, mert minden úgy alakult, ahogy eltervezted és sikerült is véghezvinni mindent. A hét további felében ne vállalj semmiképp új kihívást, apróbb feladatok teljesítésével bírd ki a hét végéig, amikor végre átadhatod magad a pihenésnek!

IKREK (május 21-június 21)

Csábító ajánlattal keres meg valaki a hét második felében, amelyre nagyon nehezen tudsz nemet mondani, szíved szerint azonnal fejest ugranál a dologba. Mielőtt azonban forró fejjel nekimennél, érdemes első körben leülni és minden részletet aprólékosan megvizsgálni, sorakoztasd fel azokat a pro és kontra érveket, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy jó döntést hozhass. Amennyiben több az ellene, mint a mellette szóló érv, abban az esetben jobban teszed, ha inkább más utakat keresel és nem engedsz a csábításnak! Ne aggódj, új lehetőség szinte minden lépésnél adódik, csupán nyitott szemmel kell járnod!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében valaki kellemetlen helyzetbe sodor, ami borzasztóan frusztráló számodra, hiszen abszolút nem kívántál volna részesévé válni az ügynek, most mégis a saját nevedet kell tisztára mosnod. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi düh eluralkodjon rajtad, igyekezz hideg fejjel gondolkodva helyre tenni a dolgokat, diplomatikusan, kellő intelligenciával kezelve a helyzetet. Amennyiben a hirtelen haragodra hallgatsz, abban az esetben talán úgy tűnhet a környezeted számára, hogy mégis vétkes vagy és csak a bizonyítványodat magyarázod. Hidd el, ha sikerül nyugodtan reagálnod, annál hitelesebb leszel a többiek előtt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Közeleg ugyan a hétvége, a hét második felében tehát szíved szerint lassan elkezdenéd lezárni a folyamatban lévő ügyeidet, a feletteseid azonban újabb kihívás elé állítanak, amelynek teljesítéséhez szükséged lesz minden akaraterődre és tudásodra. Első pillanatban abszolút nem titkoltan borzasztóan frusztrált leszel, inkább egyfajta kiszúrásként éled meg a dolgot. Ám ha lapozol egyet, rájöhetsz, hogy nem véletlenül lettél te a kiválasztott. Megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel oldd meg a feladatot. Zárj tehát ki minden külső befolyásoló tényezőt, nincs más választásod, mint nekirugaszkodni és mindent bevetni. Bízz magadban és akkor nem lehet baj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második fele nem alakul nagyon kiszámíthatóan, tulajdonképp csupán sodródsz az árral, ami nem épp a legmegnyugtatóbb számodra, hisz folyamatos rettegésben vagy, attól félsz, hogy ha jön egy nagyobb akadály, akkor nem fogod tudni kikerülni, de megugrani sem. Nem élhetsz azonban folytonos félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás és tapasztalat, amelynek révén képes leszel megoldani a helyzetet. Ne félj, inkább próbáld élvezni a kihívást, amennyiben pedig megszabadulsz a görcseidtől, abban az esetben meglátod, nagyon jól fogsz szórakozni és új élményeket gyűjteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra fontos emberek kapcsolata kerül gödörbe, mely a hét második felére válik előtted is nyilvánvalóvá. Habozás nélkül határozod el, hogy mindenképpen teszel valamit, hogy mentsd a menthetőt, hiszen azt kevésbé viselnéd lelkiismeret-furdalás nélkül, ha tétlenül néznéd végig, ahogyan zátonyra futna a hozzád legközelebb állók kapcsolata. Légy azonban óvatos, hiszen ez esetben csupán kívülállóként tudsz gondolkodni, épp ezért nem biztos, hogy bölcs dolog az, ha kéretlenül olyan tanácsokat adsz, amelyeknek nem te viseled a következményét. Ebben az esetben bármilyen nehéz, talán okosabban teszed, ha hátrébb lépsz és hagyod, hogy maguk oldják meg a problémáikat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második felében minden a terviednek megfelelően alakul, minden eltervezett programoddal és a kötelezettségeiddel is időben tudsz végezni, így marad időd arra, hogy egy kis én-időt csempéssz az életedbe. Használd ki a kínálkozó alkalmat és csak olyasmit csinálj, ami kifejezetten a testi és lelki épülésedet szolgálja. Menj el egy szépségszalonba, utána jöhet a shopping, találkozz a barátnőiddel és igyatok meg egy finom kávét! Időnként szüksége van az embernek a feltöltődésre és mivel neked ritkán adatik meg a lehetőség, ezért most élj vele, mert holnap ismét vár a mókuskerék!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében ugyan nem alakul minden az előzetes terveid szerint, mégsem tiltakozol, hisz pontosan tudod, hogy nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok előrehaladását. Ugyan alapvetően a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent, ha csak sodródsz az eseményekkel, abban bízva, hogy magától jön a megoldás. Lehet, hogy nem így lesz, ezúttal mégis élj a pillanatnak, a jövő pedig majd alakul magától!

BAK (december 22-január 20)

Olyan társaságba keveredsz a hét második felében, ahol általad kevésbé ismert emberek vesznek körül, abszolút nem vagy tehát a biztonsági zónádon belül. Ne légy azonban frusztrált emiatt, hisz az új emberek új barátságokat, új kapcsolati tőkét is jelenthetnek számodra, érdemes tehát mindenképp elővenned a mosolyodat és érdeklődéssel fordulni feléjük. Hidd el, minél nyitottabb vagy, annál megnyerőbb lehetsz mások szemében. Kérdezz, kommunikálj, mesélj magadról, ám épp csupán annyit, amennyit a helyzet megkíván, se többet, se kevesebbet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan frusztrál egy bizonyos dolog, nem is nagyon tudsz másra koncentrálni, illetve az álmod is elég nyugtalan emiatt. Mindeközben persze minden idegszáladdal igyekszel másra koncentrálni, gyakorlatilag magad előtt tolva a dolgot annak ellenére, hogy pontosan tudod, hamarosan bizony fájdalmas döntést kell meghoznod. Minél hosszabbra írod azonban a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne húzd azonban a dolgot tovább, merj bátran szembenézni vele, igyekezz megoldást találni valamilyen formában annak érdekében, hogy a továbbiakban ne zavarhassa az életedet!

HALAK (február 20-március 20)

Derült égből toppan be valaki az életedbe a hét második felében, aki iránt mindenképp érdemes nyitottnak lenned, hiszen olyan ismeretségre tehetsz szert, amely hosszútávon kellemes lehet neked is. Légy nyitott, barátkozz, s akkor előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell elsőre felfednek minden lapodat, okosan keverd a kártyáidat, amennyiben ugyanis nagyon rámenős és túl őszinte vagy, abban az esetben elijesztheted az illetőt mindjárt az első pillanatban és akkor a kapcsolat eleve kudarcra lesz ítélve. Ne kapkodj, lassan járj, tovább érsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!