Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 8.: az Ikrek lelkileg töltődhetnek a mai nap folyamán, a Szüzek céltudatosan mennek előre

Napi horoszkóp március 8.: az Ikrek lelkileg töltődhetnek a mai nap folyamán, a Szüzek céltudatosan mennek előre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nőnapon se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok izgalmasabbnál izgalmasabb üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Kivételes tehetséggel áldott meg a sors, amibe belekezdesz, az gyakorlatilag arannyá válik a kezedben. A környezeted csak ámul azon, hogy mire vagy képes, ami téged felbátorít és ösztönöz, hisz ezzel bebizonyosodik az, hogy érdemes valamibe annyi energiát fektetni, érdemes olyan sok időt áldoznod a gyakorlására, hisz a befektetett munka ma is bőséges és zamatos gyümölcsöt terem majd. Légy azonban óvatos, el ne bízd magad, hisz a szerénység csak jobbá és értékesebbé tesz!

BIKA (április 21-május 20)

Teljesen ismeretlen dologban próbálhatod ma ki magad, melyben abszolút kezdőnek számítasz. Szerencsére azonban akadnak a környezetedben olyanok, akik minden eszközükkel igyekeznek segíteni, meggyorsítani és megkönnyíteni számodra a folyamatot, amiért nagyon hálás vagy nekik. Ám érdemes óvatosnak lennek: akadnak olyan személyek is, akik ferde szemmel tekintenek törekvéseidre és minden lépésed bírálva próbálnak kioktatni. Mivel ez a fajta lekezelő stílus teljesen idegen számodra, ezért finoman és diplomatikusan igyekezz velük megértetni, hogy attól, mert jelen pillanatban nem értesz még valamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy.

IKREK (május 21-június 21)

Elégedett lehetsz a mai teljesítményeddel, hisz gyakorlatilag majdnem minden feladatot sikerülhet befejezned, amit mára elterveztél. Ezáltal végre juthat időd arra, hogy egy kicsit magaddal is foglalkozz, használd ki ezt az égből pottyant szabadságot és keress olyan programot, amely mind lelkileg, mind pedig fizikailag is gatyába tud rázni egy kicsit. Ha nincs kedved egyedül tölteni a délutánt, keress egy jó barátnőt, akivel beültök egy hangulatos helyre, ám előtte érdemes benéznetek a boltokba is a legújabb tavaszi kollekciókért, meglátod egy kis shopping, egy finom kávé és egy nagy beszélgetés, képesek csodát tenni a lelkeddel!

RÁK (június 22-július 22)

Végre karnyújtásnyi távolságba kerülsz a célod elérésétől és ez roppant nagy boldogsággal tölt el. Rengeteg energiát és időt áldoztál ugyanis a dologra, nem kevés verejtéket hullajtottál érte, így joggal arathatod le most a sikert jelentő babérokat. Koccintanod azonban csak akkor ajánlott, ha már átszakítottad a célszalagot, hisz addig bármi történhet akár az utolsó centimétereken is, amikor kicsúszhat a lábad és akkorát eshetsz, hogy a végén elmarad a diadal. Éberen, nyitott szemmel járj és ne lassíts a tempóból, mert ezen most sok múlhat. Ha beértél, fújd ki magad, lazíts és nyugodtan dőlj hátra, hisz ezt a győzelmet már senki nem veheti el tőled! Szép munka!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy abszolút bagatell vitából komoly konfliktushelyzet adódik közötted és egy kollégád között, a vita hevében pedig bántó dolgokat vághattok egymás fejéhez. Mivel azonban ebben a helyzetben te legalább annyira vagy ludas mint a másik fél, így ne akarj áldozatként kikerülni az egészből, mindenki sajnálatát kivívva ezzel, inkább vállald fel, hogy időnként elragad a hév és hajlamos vagy olyasmit kimondani, amit más esetben nem mondanál. Nem szégyen a bocsánatkérés, sőt! Ez az intelligenciád egyfajta bizonyítéka, mely azt is jelenti, hogy képes vagy felülemelkedni egy-egy szituáción és elismerni, ha hibáztál. Hidd el, ettől csak jobb emberré válsz majd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta célt tűztél ki magad elé, amelyhez elég hepe-hupás talajon vezet az út, ez pedig eléggé megnehezíti az elindulást. Mivel azonban tisztában vagy azzal is, hogy amennyiben sikerül elérned a kitűzött célodat, abban az esetben olyasfajta pozitív élményet szerezhetsz, amely hosszú ideig szívesen emlékszel majd vissza, épp ezért érdemes egy kis önbizalmat magadra aggatnod és mihamarabb nekivágnod a nagy kalandnak. Hidd el, minél tovább húzod az időt, annál ingoványosabb lesz majd a talaj! Indulj ma, mert ki tudja, mit hoz a holnap!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki képes mindenkin átgázolni, nem létezik számára semmiféle emberség, így te is az illető potenciális áldozatává válhatsz a céljai eléréséhez. Még mielőtt azonban ezt megtehetné, igyekezz egyértelműen tudatni vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbál érvényesülni és ugyan lehet, hogy a célját eléri, de ezzel rengeteg álmatlan éjszakát okozhat később magának. Határozottan tedd világossá számára, hogy te bizony nem fogod hagyni, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni. Többen vagytok egy ellen, fogjatok össze, hogy mindenképp megtanulja a leckét! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy számodra fontos projekt nem a terveidnek megfelelően alakul, ami egyszerre ejt kétségbe és keserít el. Őszintén szólva fogalmad sincs, hol rontottad el, hogy vajon lehet-e még változtatni és jobb irányba terelni a dolgot, mégsem érdemes feladnod, hisz rengeteget dolgoztál azért, hogy ma ott tarts, ahol vagy. Vond le a megfelelő konzekvenciát, adj hálát a sorsnak, hogy újabb leckét adott, megtanítva arra, hogyan kell legközelebb ehhez hasonló szituációban cselekedni, hibátlan eredményt produkálva. Próbálj még egy kísérletet tenni arra, hogy visszahozd a győzelmet, amennyiben azonban nem látsz esélyt rá, abban az esetben keress inkább új kihívásokat, olyasmibe vágj bele, aminek teljesítéséhez megvan benned a megfelelő tapasztalat, mindezt annak érdekében, hogy ezen negatív élmény után egy pozitívabbal gazdagodhass!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmit próbál a környezetedből valaki rád kenni, amelyhez semmi közöd, mitöbb abszolút nem vagy érintett a dologban, épp ezért borzasztóan felháborít az, hogy megpróbál belerántani az egészbe. Ne hagyd tehát magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki jobbnak látja másra kenni az általa elkövetett hibát. Mielőbb tudatosítsd bennük, hogy te bizony nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a te dolgod!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a közvetlen környezetedben rendkívül irritálóan hat rád, egyszerűen minden megmozdulásával az agyadra megy. Ennek okán gyakorlatilag bármit mond, te azonnal felbosszantod magad még akkor is, ha nem valami oltári nagy blődséget mond éppen. Mielőtt azonban az ellenszenv vezérelne egy-egy helyzetben, inkább kerüld ki, ha pedig úgy érzed, hogy ez nem megy, akkor inkább intelligens emberek módjára nyeld le a békát és ne ugorj minden megszólalására. Hidd el, jobb a békesség!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második napján akaratodon kívül, mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami magyarázkodásra kényszerít, úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Szedd össze a gondolataid, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ne legyél nagyon indulatos emiatt, hisz az életben előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ezek csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhatsz!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül zsúfolt napnak nézel elébe, egyelőre azt sem tudod, miképp fogod rendszerbe foglalni a rád váró teendőket, ez pedig borzasztóan kétségbe ejt. Mielőtt azonban hagynád, hogy úrrá legyen rajtad ez az érzés és gyakorlatilag kontrollálhatatlanul sodródj a vízesés felé, előtte azért érdemes három mélyebb légvétellel megnyugodnod és belátnod, hogy ez bizony nem vezet sehova. Akármi is lesz a dolgok kimenetele, egy biztos: nem az fog majd megoldani mindent, hogy te forró fejjel szaladgálsz körbe. Igyekezz tehát rendszerbe foglalni a rád váró teendőket és annak alapján előrehaladni. Hidd el, sokkal jobban megéri!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!