Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 6.: a Bikák segítőkészségüknek köszönhetik népszerűségüket, az Oroszlánoknak végre sikerélményük lesz

Napi horoszkóp március 6.: a Bikák segítőkészségüknek köszönhetik népszerűségüket, az Oroszlánoknak végre sikerélményük lesz
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, de még mennyire!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulat bizonytalanít el, ami erőteljesen befolyásolhatja az események alakulását. Még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, esetleg kérd ki mások véleményét is, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól mérted fel a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha egészen biztos vagy a dolgodban!

BIKA (április 21-május 20)

Az esetek döntő többségében bármiben állsz a környezeted rendelkezésére, mindenki tisztában van vele, hogy ha segítségre szorulnak, Te vagy az a személy, akire bármikor bármiben számíthatnak. Emiatt rendkívül népszerű vagy, hisz teljes joggal érdemelted ki azt, hogy ennyien szeressenek. Légy azonban óvatos, mert akadnak olyanok is, akik csak azért legyeskednek körülötted, hogy ki tudjanak használni, azt gondolják ugyanis, hogy önzetlen segítőkészséged egyfajta naivitással párosul. Mindent elkövetnek azért, hogy mosolyogva, a kisujjadtól a fejed búbjáig kihasználjanak, hogy az ő problémájuk legyen számodra az első és legfontosabb a sorrendben, miközben őket egyáltalán nem érdekled, Te, magad, mint ember. Ezeket a személyeket minél inkább tartsd távol, ha kell, határozottan, a hangodat hallatva. Szerencsére azonban jóindulatú társaiknál jóval kevesebb akad belőlük.

IKREK (május 21-június 21)

Megérett benned az elhatározás, kész vagy továbblépni, úgy érzed ez a talaj már túl száraz ahhoz, hogy bármit elvess bele, a végtelenségig várva, hogy majdcsak kinő belőle egyszer valami. Amennyiben így látod a helyzetet, felesleges az idődet vesztegetned, indulj el egy új irányba, amely ma még lehet, hogy ismeretlen, de meglátod, ha megveted a lábad és magabiztosan, egy bizonyos célt kitűzve lépkedsz előre, hamarosan el is fogod érni a célodat. Csupán meg kell mozdulnod és tenned kell azért, hogy valami történjen és az állóvíz végre megmozduljon.

RÁK (június 22-július 22)

Elérkezett az a pont az életedben, amikor le kell ülnöd, végig kell gondolnod, honnan indultál, merre tartasz, hol van a cél és milyen messze vagy még tőle. Túl régóta nem történt ugyanis semmi említésre méltó dolog, ami előremozdítaná az ügyeidet. Amennyiben tudsz változtatni a dolgokon és meg tudod tolni a sárba ragadt szekeret, ne tétovázz. Ha pedig elakadtál és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Nem szégyen az és nem von le semmit az értékeidből. Egyszerűen néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hatalmas sikerélményt okoz valami, amiért korábban egy lyukas garast nem adtál volna, már-már az is megfordult a fejedben, hogy feladod az egészet. Most azonban rendkívüli büszkeséggel tölt el az, ahogy mások elismerik a munkád, hogy mindenki veled van elfoglalva. Használd ki a sikerrel járó, öt perc hírnevet, hisz neked is jár az, hogy megmártózz a csillogásban, de ne tölts azzal túl sok időt, hogy magadat ünnepelteted, mert holnap már új kihívások várnak. Ezúttal arról is kiváló bizonyítékot kaptál, hogy mindig érdemes kitartani és hinni magadban, amennyiben ugyanis rendelkezel elegendő tapasztalattal, nem létezhet az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta ember vagy, aki mindent szeret a tervek szerint alakítani, nem szereted a váratlan helyzeteket, amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod az illetőt, hisz nem akarsz semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz Te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, mert bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem az lesz majd a célravezető útvonal!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Annyi mindent vállaltál mára magadra, hogy még Te sem mered elhinni, hogy mindent sikerülhet nap végére abszolválnod. Most nincs vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, vagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, elúszhat minden és akkor szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, vagy hátráltasson, Te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és amivel -önmagad ismerve- pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakivel parázs vitába keveredsz, egy számodra fontos kérdésben ugyanis teljesen különbözik a véleményetek, amely téged kifejezetten kiakaszt. Igyekszel egy darabig csendesen hallgatni az illető álláspontját, eljön azonban az a pont, amikor nálad is elszakad a cérna és nem tudsz tovább uralkodni magadon. Bármennyire is nehéz azonban, sokkal bölcsebben teszed, ha megpróbálsz okosan vitázni, ha nem hagyod, hogy az érzelmeid domináljanak, hanem higgadtan tálalod a saját álláspontod és nem hagyod, hogy mások ellenvéleménye ennyire felidegesítsen. Sokkal több energiát spórolsz vele magadnak is, ha nem folytatsz meddő vitát valakivel, aki úgysem hajlandó megérteni!

NYILAS (november 23-december 21)

Van valaki a környezetedben, aki nyüzsög, szaladgál körülötted, mint egy mérgezett egér, egyfolytában az eredmény után lohol, egy pillanatra meg nem áll, s ez nagyon zavar téged. Amennyiben ez elviselhetetlenné válik a számodra, igyekezz megállítani, segíts neki, amiben csak tudsz, és próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Az illető hálás lesz neked az útmutatásért, miközben te is megnyugodhatsz, hisz mindezt úgy érted el, hogy közben nem bántottad meg őt. Most már nem kell tovább idegesítened magad miatta, oda tudsz figyelni azokra a dolgokra, amelyekre eddig nem tudtál emiatt koncentrálni.

BAK (december 22-január 20)

Azaz érzésed, hogy valami, amit régóta nagyon szeretnél elérni, egyre távolabb kerül tőled, szinte már hitevesztetten mész az úton, nem nagyon látod a végét és azt, hogy lesz majd egy olyan pillanat, amikor a célvonalban ujjongva ünnepelhetsz. Jóllehet, most megingott a magabiztosságod, feladnod semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy elérd az álmaid és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj egy kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, de hidd el, nem mindig lesz majd ennyire lassú és monoton a folyamat, csak győzd kitartással!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé monotonnak találod a jelenleg végzett tevékenységed, abszolút nem érzed magadénak a dolgot, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb lezárd és végre olyasmivel foglalkozhass, amely érdekel és rejt némi izgalmat magában. Ne akard azonban minden eszközzel, két kézzel tolni a dolgot, mert így csak azt fogod elérni, hogy nemhogy előre haladnál, inkább hibát hibára halmozol majd, ez pedig kifejezetten hosszúra nyújtja majd a feladatot. Sokkal inkább érdemes végiggondolnod, hogyan tudsz a leghatékonyabban működni úgy, hogy az hasznos és lehetőleg hibátlan legyen, az lebegjen a szemed előtt, hogy végleg le kell zárnod a dolgot annak érdekében, hogy később ne köszönjön vissza egy váratlan helyzetben! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Régóta várod a megfelelő pillanatot arra, hogy egy régi, eléggé elmérgesedett konfliktust rendezz valakivel, aki azelőtt nagyon fontos szerepet töltött be az életedben, egy vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben elég erősnek érzed magad hozzá, szedd össze minden gondolatod és mondanivalód, keresd meg és próbáld rendezni a dolgokat annak érdekében, hogy mostantól nyugodtabban alhass és ne ez járjon örökké a fejedben. Vedd figyelembe az illető érzéseit is, higgadtan hallgasd végig az ő sérelmeit is és igyekezzetek egy közös nevezőt találni. Mindketten tudjátok, hogy ez már nem lesz az a régi, felhőtlen kapcsolat, de sokkal nyugodtabb lesz mindkettőtök lelkiismerete, ha legalább kísérletet tesztek arra, hogy rendezzétek a dolgot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!