Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 4.: a Szüzek a teljes önállóságra törekednének, a Mérlegek abszolút céltudatosan mennek előre

Napi horoszkóp március 4.: a Szüzek a teljes önállóságra törekednének, a Mérlegek abszolút céltudatosan mennek előre
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napja is izgalmakat ígér az egyes csilagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 4.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján végre sikerül elérned valamit, amely sikernek elég kicsi volt a valószínűsége. Épp ezért tölt el akkora büszkeség, hisz ez most csak és kizárólag a te kezed munkáját dicséri. Engedj tehát teret annak, hogy megünnepled a kreativitásodat, mégse szállj túl magasra, mert később annál nehezebb lesz majd biztonságban talajt fogni. Ne várd meg, amíg az Élet nevű játék ránt vissza, mert abban az esetben nagyon fájdalmas lehet a földet érés! Csak csínján bánj a büszkeséggel és duzzadó önbizalmaddal!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok mindent terveztél a hét utolsó munkanapján elvégezni, abszolút figyelmen kívül hagyva a fizikai korlátaidat és az időt, mint el nem hanyagolható tényezőt. Ennek meg is lesz a böjtje, hisz előbb-utóbb összekuszálódnak a szálak, te pedig azt sem tudod majd, hová kapj ahhoz, hogy valamiképp megoldd a helyzetet. Legközelebb semmiképp nem érdemes ennyi tennivalót beütemezned egyetlen napra, minden ugyanis szervezés kérdése! Ha sikerül egyfajta logika mentén elkészítened a tervrajzot, akkor nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani, amennyiben azonban forró fejjel rohansz a teendők után, annak bizonyosan nagy elhasalás lehet a vége!

IKREK (május 21-június 21)

Általában úgy gondolod, hogy egyedül nagyobb sikereket érhetsz el, amennyiben ugyanis társad van, vagy csapatban dolgozol, abban az esetben érdekellentétek alakulhatnak ki, amelyekkel nem-igen tudsz mit kezdeni, épp ezért nem is annyira szorgalmazod a közös vállalásokat. Időnként azonban te is azt érzed, hogy bizony jól esne, ha valaki megfogná a kezed, ha valaki ott állna mögötted és bíztatna, ez viszont csakis akkor lehetséges, ha nyitottabb gondolkodással bírsz. Hidd el, nem mindig hátrányos az, ha nem vagy egyedül! Sőt!

RÁK (június 22-július 22)

A környezeted számára különös ismertetőjeled az önzetlen segítőkészség, mely a hét utolsó munkanapján is bebizonyosodik, hisz olyasfajta segítséget nyújtasz valakinek, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett nem feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké! Abszolút példaértékű vagy mások számára!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Vakmerően fejest ugranál valamibe, amelyben ebben a pillanatban nincs akkora rutinod, ám mivel direkt keresed a kihívásokat, épp ezért általában könnyen beadod a derekad. Mivel azonban a rutintalanságnak nagy bukás lehet a vége, így érdemes olyan személyek véleményét és tapasztalatát kikérni, akik jártak már előtted ilyen helyzetben. Ne szégyelld bevallani, ha valamely tekintetben tapasztalatlan vagy, hisz mindenki a nulláról indult! Lehet, hogy az elején ingoványos lesz a talaj, ám ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A környezeted azt gondolja, mindenképp fogniuk kell a kezeidet ahhoz, hogy boldogulj az életben, egyetlen önálló döntés meghozatalára sem tartanak alkalmasnak, téged pedig borzasztóan bosszant az, ahogy kezelnek. Épp ezért most eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy te is szuverén ember vagy, aki rendelkezik annyi öntudattal és logikával, hogy átlátja a dolgokat, illetve észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezed szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, de erről szól az Élet! Jó pap is holtig tanul!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút céltudatosan mész előre, senki nem állíthat meg az utadon, se jobbra, se balra nem nézel, nehogy kizökkentsen valami. Ez azonban előbb-utóbb azt eredményezi, hogy orra fogsz bukni, hisz ha ész nélkül rohansz a célvonal felé, könnyen megeshet, hogy nem látod a körülötted zajló eseményeket és a befolyásoló tényezőket. Jobban teszed tehát ha lassítasz, ha végiggondolod lépésről lépésre azt, hogy miképp érdemes megválasztanod a taktikát és úgy menj előre, hogy látsz is, nemcsak nézel. Hidd el, nagyobb eséllyel leszel sikeres ha használod a józan eszed!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A sok bizonytalanság után, a hét utolsó munkanapján végre adott minden lehetőség arra, hogy lezárj egy olyan helyzetet, amelyben kifejezetten rosszul érezted magad. Mostanra úgy érzed, kialakult egy szituáció, amelyből neked kellett felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhettél volna a két tűz között. Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra azt, hogy pontot tegyél a dolgok végére, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is te vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapján megosztod a nagy, világmegváltó terveidet a környezeteddel, akik azonnal aggodalmaiknak adnak hangot. Első hallásra ugyanis nem tűnik épp a legbiztonságosabb manővernek az, amire készülsz, annak ellenére sem, hogy te sziklaszilárdan meg vagy győződve arról, hogy semmi bántódásod nem eshet, épp ezért kész vagy kiállni magadért másokkal szembemenve. Mielőtt azonban feleslegesen konfliktusba kerülnél, érdemes inkább türelemmel meghallgatnod azt, amit mondanak, az ugyanis biztosan nem áll szándékukban, hogy féltékenységük okán lebeszéljenek bármiről. Ők a szeretteid, a barátaid, akik féltenek a nagy csalódástól, a kalamajkáktól, te pedig légy hálás a támogatásukért. Mérlegelj tehát, mielőtt megpróbálnád megvalósítani a nagy terveidet!

BAK (december 22-január 20)

Olyasféle helyzetbe kerülsz a hét utolsó munkanapján, ahol gyorsan kell döntened, merre mész tovább annak érdekében, hogy a legkevesebb buktatóval eljuss a célodig. Mindenképp gondold át alaposan azt, hogy jobbra vagy balra indulsz, hisz ez most nem csak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, tonnás terhektől szabadulsz meg ezzel a döntéssel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, olyan labirintusban bolyongsz, amelyből jelenleg képtelen vagy kijutni, épp ennek okán a dolgok állása szerint határozottan kedvezőtlen irányba tartanak az ügyeid. Nem kell azonban emiatt olyan nagyon elkeseredned, hisz ez az út is jó lehet valamire, ha másra nem, hát arra mindenképpen, hogy új tapasztalatokkal gazdagodj. Egyébként sem valamilyen tragikus, jóvátehetetlen helyzetről van szó, csupáncsak a szokásosnál nagyobb az útvesztő. Hát nézz szembe az előtted álló akadályokkal, fuss neki, ugord meg és vond le a megfelelő konzekvenciát! Csak pozitív gondolkodással tudsz győzni!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján úgy érzed, tenned kell valamit, ami felgyorsítja az eseményeket, az tétlenség ugyanis mostanra már rendkívüli módon frusztrál. Mihamarabb szedd tehát össze a gondolataidat, összpontosíts, hisz most különösen fontos, hogy úgy hozz döntéseket, hogy teljesen tudatában vagy annak, miképp cselekszel. Amennyiben sikerül elérned a mai napra kitűzött célokat, abban az esetben nyugodt lélekkel add át magad a hétvégi "ereszd el a hajam" életérzésnek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!