Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 31.: az Ikrek jelentős változást szeretnének, a Szűzek hajlamosak túlreagálni egy bizonyos helyzetet

Napi horoszkóp március 31.: az Ikrek jelentős változást szeretnének, a Szűzek hajlamosak túlreagálni egy bizonyos helyzetet
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét különleges üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Elhatároztad, hogy nem húzod tovább az időt, és lezárod a folyamatba levő ügyeidet. Ennek rendelsz alá most mindent, és helyesen teszed, ha így döntesz. Nem biztos, hogy ez egyetlen nap alatt sikerülhet, de ha megszületett az elhatározás, az már önmagában nagyon fontos lépés ahhoz, hogy rendezd a dolgaidat. Egy ilyen döntés ugyanis önmagában elég lehet ahhoz, hogy megszabadulj egy nagy lelki tehertől, bár még sokat kell dolgoznod azon, hogy ténylegesen is letudd minden problémádat.

BIKA (április 21-május 20)

Olyan hibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, ami az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes eddig befektetett energia. Itt van a megfelelő alkalom arra, hogy lassíts és gondolkodj azon, hogy miként tovább. Annyi tudás és tapasztalat birtokában vagy, amit kevesen mondhatnak el magukról, s ha megoldáscentrikusan gondolkodsz, ebből a helyzetből is jól keveredhetsz ki!

IKREK (május 21-június 21)

Jelentős változást szeretnél az életedben, de úgy látod, hogy erre a környezetedben élők egyelőre nincsenek felkészülve. Ezért az elképzeléseidbe egyelőre ne is avass be senkit, hanem gondosan tervezd meg minden lépésedet, és csak akkor beszélj a szándékaidról, ha már magadban mindent tisztáztál, és jó esélyt látsz arra, hogy a kitűzött célt el is tudod érni. Vigyázz azonban arra, kivel osztod meg a gondolataidat, mert lehetséges, hogy akit a barátodnak véltél, arról kiderülhet, hogy kígyót melengettél a kebleden!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmiről szerzel tudomást, ami kedvező irányban befolyásolhatja az életedet. De ez még nem garantálja a sikert, így nem is érdemes beleélned magad abba, hogy a számodra tényleg jól alakulnak a dolgok. Szóval légy résen, állj készenlétben, hogy bármilyen váratlan helyzetben is adekvát módon tudj cselekedni. Ugyanakkor érdemes nyitottnak lenned arra is, hogy felismerd, ha valamilyen kedvező alkalom kínálkozik. Amennyiben ilyen lehetőség jön szembe veled, ne habozz, hanem azonnal ragadd meg!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly lépésre szántad el magad, amely eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívása. Épp ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő odafigyeléssel nem okozhat gondot, hogy végigvidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem lesz önzőség, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogy az illem és a diplomácia megkívánja. Hirtelen csattansz fel valami miatt, pedig nem annak a hibája, aki mintegy hírmondó adja át a neked szánt üzenetet. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ülj fel minden lóra, ami szembejön veled, nem kell lovagolnod annyi konfliktuson. Hallgasd meg az illetőt és lépj tovább, ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagad fárasztod vele, mást meg úgy sem fog érdekelni a háborgásod és a pillanatnyi dühöd. Csak lazíts és nem fogsz kényelmetlen helyzetbe kerülni, ahol neked kell majd a hirtelen reakcióért elnézést kérni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, végre felcsillan egy kis részeredmény is, mindannak ellenére, hogy az elején meglehetősen szkeptikus voltál, nem igazán hittél abban, hogy bármifajta sikert elérhetsz a későbbiekben. Ez azonban most elegendő bizonyíték arra, hogy érdemes továbbmenned az úton, hogy érdemes küzdened, hisz az most nem csak azért fontos, hogy megbizonyosodj valamiről, de azért is, hogy új élményekkel gazdagodj. Menj tovább, ahogy eddig, ne kapkodj, csak szépen nyugodtan, mindent végiggondolva tedd egyik lábad a másik után, hisz nem hajt a tatár, te pedig nem szeretnél hasra esni. Ha az eddigi taktikát alkalmazod, nem okozhat gondot a győzelem megszerzése sem!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A jelenlegi helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell lemondanod a dologról és hátat fordítani neki, csak próbálj könnyíteni a helyzeten és vagy megoldani a frusztráló tényezőt, vagy fejben teljesen kizárni. Nem lehetetlen, csak ez most lehet, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

NYILAS (november 23-december 21)

A megfelelő pillanatra vársz, hogy egy számodra fontos személynek elmondj egy nagy hírt, amelyet még senki nem tud, te viszont úgy döntesz, ő lesz az első, akit beavatsz. Olyannyira megbízol benne és adsz a véleményére, hogy el sem tudnád képzelni, hogy mással beszélj erről. Ha hasznos és építő jellegű tanácsot ad, igyekezz megfogadni, mert nem akar rosszat neked, sőt! Csak a javadat akarja, te pedig nem is gondolnád, hogy mennyien örülnének egy ilyen megbízható személynek!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet, olyan akadályokat gördítve eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened, csupán csak nem minden megy olyan egyszerűen, mint a karikacsapás. Bár nem így tervezted a hét első napját, igyekezz összeszedni magad és mintegy teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csupán csak tesztelik a tudásod, az akaraterőd és a talpraesettséged.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, az elmúlt hetek megpróbáltatásai nagyon sok energiát vettek ki belőled, hogy egyre kevesebb szusz van benned a tovább menetelhez. Emiatt érthető módon ingerlékeny vagy, előbb és a szokásosnál hevesebben reagálsz bizonyos helyzetekre, amelyeken máskor nem szoktál fennakadni. Lelki és fizikai fáradtságodból adódó vehemenciád a környezetedben is észreveszik, de valahogy nem értik, hová tűnt a türelmed és kedvességed. Épp ezért, mivel aggódnak érted, magyarázd el, mi történik a lelkedben, hogy kezded elveszíteni a kitartásod, hogy most egyszerűen nehezebben bírod el a terheket. Hidd el, meg fogják érteni, hogy időre van szükséged és értékeld a segítőszándékú kezeket. Ez sem tart örökké!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap, noha ki sem teszed a lábad a házból, mégis igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémít ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle, megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Kép

Dobj el mindent: megjelent Azahriah új albuma!

A dalszerző-előadó skatulya I. című lemezén a már jól ismert mariana.árok és a cipoe számok mellett hat új dal is szerepel.

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!