Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 31.: a Kosok végre belekóstolhatnak a sikerbe, a Szüzek a tökéletességre törekszenek

Napi horoszkóp március 31.: a Kosok végre belekóstolhatnak a sikerbe, a Szüzek a tökéletességre törekszenek
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, most vagy a csúcson, sikerült elérned mindent, amit előre elterveztél. Bár nagyon sok időt és energiát kellett feláldoznod érte, de megérte! Nem volt hiába a fáradozásod, hisz most eljött a Te időd. Harapj egy nagyot a sikerbe, mert ezt egyedül magadnak köszönheted. Hogy kitartottál minden nehézség ellenére és nem adtad fel akkor sem, amikor mások már régen nem hittek sem benned, sem az egész dologban. Méltán lehetsz most büszke magadra!

BIKA (április 21-május 21)

Bizonytalan helyzetedben olyan szituációt hoz az sors, amely megoldást nyújthat és kisegíthet belőle. Ragadd meg a lehetőséget, hiszen nem minden pillanatban adódik ilyesmi. Ezzel kiváltságos helyzetbe kerülsz, amit persze a szerencsének is köszönhetsz. Ha sikerült pontot tenned az ügy végére, ha nem muszáj, akkor ne vállalj a mai napon nagyobb feladatot, hisz ez már eleve rengeteg energiát kivett belőled. Pihend ki magad és gyűjts erőt a következő kihívásokra!

IKREK (május 22-június 21)

Apró botlás zavarja össze az egész napodat, s azt gondolod, lehetetlen helyrehozni a hibát, amit elkövettél. Ez ma rányomja a bélyegét a teljesítményedre, ám ha időben feleszmélsz, helyén az eszed és korrigálni tudsz, nem kell komolyabb következményekkel számolnod. Ne hagyd, hogy a kétségbeesés eluralkodjon rajtad, mert az semmi jóra nem vezet! Legyél talpraesett, használd a benned rejlő tudást, most ugyanis rajtad a világ szeme! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmi miatt aggódsz, amire abszolút nincs ráhatásod, így nem is tudod befolyásolni, épp ezért be kell látnod, hogy nincs értelme valamiért a tíz körmöd lerágni, ami már az elején eleve el van rendelve. Próbálj más dolgok felé nyitni és csak akkor áldozz erre a bizonyos dologra bármennyi időt és energiát, ha látsz egy halvány reményt arra, hogy felmutatható és fogyasztható eredményt tudsz majd a végén produkálni. Amennyiben azonban nincs esélyed arra, hogy sikerélményt szerezz, jobban megéri továbblépned és nem vesztegetned az időd felesleges dolgokra. Vedd észre az utadba kerülő lehetőségeket és ne félj élni velük!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, hiába teljesítesz a maximumon, annak ellenére, hogy a te szemszögedből nézve profin dolgozol, valaki mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá ennek okára, gyakorlatilag az idők végezetéig főhetsz a levedben, semmiféle változás nem fog bekövetkezni. Helyesebben teszed, ha leülsz az illetővel és megpróbálod megtudni, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy tökéletesebbet alkoss.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót az életeden, folyton azon jár az agyad, hogy lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled és azt gondolod, hogy csalódást okoznál neki, ha csak megbotlanál, vagy valami nem úgy sikerülne, ahogy azt eltervezted, vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad valójában a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindenki elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed és nem másoké!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól láthatóan is feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene, vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan zárd le és lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szinte már magadénak tekinted az eredményt, épp ezért, kicsit lazábbra engeded a gyeplőt is. Légy azonban óvatos, hiszen a lovad bármikor megbokrosodhat, akkor viszont minden erődre, tudásodra és magabiztosságodra szükséged lesz annak érdekében, hogy ne történjen óriási baj belőle! Akkor dőlj hátra ilyen nyugodtan, ha valóban bent vagy már a célban és minden úgy van elvégezve, ahogy azt elvárják tőled! Még jó, hogy veszélyhelyzetben is meg tudod őrizni a hideg véred!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmivel próbálnak befolyásolni, ami rendkívül távol áll tőled, épp ezért, bár nem a temperamentumodról vagy híres, a helyzet kikényszeríti belőled, hogy a sarkadra állj és szembemenj mások elvárásaival és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbálnak rád. Most elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért! Legyél erős és vedd át az irányítást, mert máskor nem biztos, hogy lesz rá lehetőséged!

BAK (december 22-január 20)

Amikor már kezdtél feladni valamit, olyan személy érkezik, aki szinte derült égből, villámcsapásként hozza el a megoldást egy olyan dologgal kapcsolatban, amiben szinte már egyáltalán nem hittél és kezdtél beletörődni, hogy ennek vége. Hihetetlen számodra, hogy hogyan történhetett az egész, ám most mégsem érdemes beleragadnod ebbe, gyorsan kell cselekedned, hisz ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy megoldj egy olyan problémát, amely már-már kezdett a fejedre nőni és nem igen tudtad uralni. Ez a bizonyos személy azonban elhozta a megoldókulcsot és az ő segítségével sikerül lezárnod. Légy hálás érte és biztosítsd róla, hogy ő is számíthat rád, ha úgy hozza az élete!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon szeretnél elérni valamit, ami egyelőre igen távolinak tűnik. Elég sok akadályt kell ugyanis legyőznöd ahhoz, hogy megkaparinthasd. Mivel azonban nem ismersz lehetetlent, fel kell húznod a kesztyűt és ringbe kell szállnod, ellenkező esetben lecsúszhatsz a dobogóról. Eleget edzettél, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat, így tehát semmi sem tart vissza attól, hogy benevezz. Higgy magadban, a sikerben és abban, te is képes vagy arra, hogy győzedelmeskedj! Csak kitartás és akaraterő szükséges hozzá! Kelj fel és indulj, mert ma még megteheted!

HALAK (február 20-március 20)

Bizonytalan helyzetbe kerülsz, mert egy alapjáraton is kényelmetlen szituációban választás elé állítanak. Mivel azonban te a legkevésbé sem vagy a kényszerhelyzetek híve, most is meglehetős frusztrációval fogadod a kialakult viszonyokat. Mutasd meg, hogy neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amit egyáltalán nem szeretnél megtenni, nem kell ugyanis vállalnod semmi olyasmiért a kockázatot, ami veszélyhelyzetbe sodorhat! Legyél határozott!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!