Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 31.: a Kosok új kihívásokban szeretnék kipróbálni magukat, az Oroszlánoknak több türelemre van szükségük

Napi horoszkóp március 31.: a Kosok új kihívásokban szeretnék kipróbálni magukat, az Oroszlánoknak több türelemre van szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetben kiaknáztál minden lehetőséget, épp ezért másfelé vennéd az irányt, azt azonban beláthatod, hogy igen nagy kockázatot vállalsz. Mielőtt tehát fejest ugranál a semmi közepébe, érdemes egy olyan személy tanácsát kérned, aki nálad több élettapasztalattal rendelkezik, megjárt egy, s más útvonalat, így hiteles véleménnyel szolgálhat. Hidd el, időnként jobban teszed, ha nem rontasz ajtóstól a házba, sokkal inkább végigzongorázod azt, hogy mit is vállalsz pontosan, hol vannak az akadályok és mit veszíthetsz. Nem mindegy!

BIKA (április 21-május 20)

Nem gondoltad volna, de a mai napon olyasfajta tapasztalattal szerezhetsz, ami kifejezetten pozitív hatással lesz a későbbi életedre. Hálás vagy azért, hogy az Élet jótékonyan próbál terelgetni az úton, ám ahhoz te is elengedhetetlenül szükséges vagy, hogy észleld a jeleket. A mai nap is azt bizonyítja, hogy érdemes nyitott szemmel járnod, hisz másképp nem megy a tapasztalatszerzés sem. Használd ki ezt a különleges helyzetet és tanulj, okulj, sajátíts el mindent, amivel sikeresebbé válhatsz!

IKREK (május 21-június 21)

Egyoldalú kapcsolatban élsz valakivel, aki természetes jelenségként éli meg azt, hogy te mindent megteszel azért, hogy a szerelem lángja megállás nélkül égjen, ő pedig hátradőlve, teljes nyugalomban szemléli a folyamatot. Mivel ez neked rendkívül nagy teher, hisz nem érzed a viszonzást semmilyen szempontból, épp ezért eljött a pillanat, hogy leüljetek és őszintén beszéljetek a közös jövőről, hisz te is pontosan tudod, hogy ez így nem mehet tovább. Amennyiben fontos vagy a párodnak, abban az esetben eljut hozzá a mondanivalód, mellyel lekerül egyfajta teher a válladról, ám ha falakba ütközöl, mindenképp mérlegeld, hogy érdemes-e az idődet vesztegetned!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében szeretted volna utolérni magad, lezárni a folyamatban lévő ügyeket, amelyekből úgy érzed, mindent kihoztál már, a felettesed azonban fittyet hányva a tervben lévő programokra olyasmivel bíz meg, ami nem várhat. Elég érzékenyen érint a nyakadba zúdított feladatsor, ám be kell látnod, hogy bármennyire is tiltakozol, nincs választási lehetőséged, hisz nem egy eldöntendő kérdést tettek fel, hanem egy elvégzendő küldetést kaptál. Végy tehát egy nagy levegőt, hagyd hátra a negatív gondolatokat és egy hatalmas lendülettel indulj neki a dolognak. Ha elég hatékonyan dolgozol, még az is lehet, hogy a pihenésre is jut majd időd! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezdesz türelmetlenné válni egy bizonyos ügyben, egyszerűen unod azt, hogy apró lépésekben haladsz csupán előre, épp ezért legszívesebben nagyobb lendületet vennél és ugranál egyet a célvonal felé. Mielőtt azonban elhamarkodott döntést hoznál, érdemes mindenképp megvizsgálnod a dolgot kicsit alaposabban, vajon mi az oka annak, hogy gyakorlatilag egyhelyben vesztegelsz. Könnyen lehet, hogy megvan a miértje a lassabb tempónak, amelyet ha sürgetni próbálsz, visszájára fordulhat. Légy tehát türelmesebb, ne akard egyetlen nap alatt teljesíteni a távot, hidd el, fogod te még a győzelmet ünnepelni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki azzal keres fel a hét második felében, hogy segítséget kérjen tőled, mégpedig a kissé kellemetlen fajtából. Mivel azonban neked már az első pillanatban nagyon nincs ínyedre a dolog, épp ezért ne akard egy másodpercig sem áltatni az illetőt azzal, hogy szívesen állsz a rendelkezésére. Ne árulj zsákbamacskát, egyszerűen mondd, hogy ez nem a te szakterületed, mégpedig azelőtt, mielőtt az illető beleéli magát a dologba, hogy végre valaki kihúzza a slamasztikából. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz szinte senki nem vállalna el olyasmit, ami miatt ő, maga is bajba kerülhet! Kizárólag addig takarózz, amíg a paplanod ér!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában a szabálykövetés híve vagy, még arra is kínosan ügyelsz, hogy a legapróbb részletekig megrágj egy dolgot annak érdekében, nehogy bajba kerülj miatta. Ennek köszönhetően a kockázatvállalás nem igazán a te profilod, jobb’ szeretsz a biztonsági zónában láthatatlanul ellavírozni. Mivel azonban titkon mégis vágysz az izgalomra, épp ezért érdemes kisebb kalandokra vállalkozni, nem kell rögtön az évszázad expedíciójára elindulni. Hidd el, az adrenalin az, ami előrébb tud lökni a rögösebb utakon! Legyél bevállalósabb a pozitív élmények érdekében!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A közeli hozzátartozóid közül valaki bajba kerül, te pedig lehetetlent nem ismerve rohansz a segítségére. Nemes dolog az, hogy kiállsz a számodra fontos emberekért, a józan ész használata azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy visszahúzd a szakadékból. Gondold tehát végig azt, hogy miként tudnál a leghatékonyabban segíteni, hisz egyelőre egyetlen fakarddal a kezedben rohannál le egy egész várost. Érdemes mindenképp segítséget toboroznod és olyasfajta mankót nyújtani, amellyel egyszer, s mindenkorra megoldhatod az illető problémáját! Ne rohanj fejjel a falnak!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második fele olyan randit tartogat számodra, amellyel végre szintet léphettek a kapcsolatotokban a szerelmeddel. Rendkívül boldoggá tesz az, hogy jól alakulnak a dolgaid, ám mielőtt elrepülnél a szerelemjárattal, érdemes tisztáznod a kettőtök kapcsolatát annak érdekében, hogy később ne érhessen meglepetés. Részedről ugyan nincsenek kérdések, ám azt nem tudhatod, hogy a másik fél is hasonlókeppen érez-e irántad. Az esetleges csalódást megelőzendő, játsszatok tehát nyílt lapokkal!

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a környezetedben, aki sorozatosan rossz döntéseket hoz, majd hozzád rohan segítségért, azt remélve, hogy elsimítod a kalamajkát, amit okozott. Téged roppant módon zavar ez a fajta kihasználás, emiatt minden alkalommal elhatározod, hogy elengeded az illetőt és többet nem veszed a hátadra. Ám akárhányszor megjelenik, te mindig megsajnálod és kirántod a gödörből, majd azon rágódsz, hogy már megint nem tudtál nemet mondani. Érdemes tehát elgondolkodnod ezen, hisz ez mégiscsak egyfajta kizsákmányolás, amelynek te vagy az áldozata. Amennyiben nem szeretnéd a továbbiakban ezeket a terheket magaddal cipelni, mondj nemet. Ha megsértődik bárki? Már az sem a te gondod lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki jótékony gondoskodással óvja minden lépésed, melynek köszönhetően egyetlen önálló lépést sem enged megtenni anélkül, hogy ne írná felül azt. Rendkívül kellemetlen számodra, hogy miként parancsolj megálljt anélkül, hogy megbántanád az illetőt, így azonban egyfajta béklyóban érzed magad. Amennyiben tehát meg szeretnéd őrizni a szuverenitásodat, őszintén el kell mondanod, hogy ugyan nagyra értékeled ezt a fajta törődést, ám a túlféltés megakadályoz abban, hogy viszonylag önálló életet élj. Ha valóban ennyire fontos vagy az illető számára, meg fogja érteni a mondanivalódat, te pedig végre felszabadulhatsz!

HALAK (február 20-március 20)

Fontos döntést kell ma meghoznod, amelyet ajánlott alaposan átrágnod, mielőtt állást foglalsz. A barátaid csábítanak ugyan egy közös programra, amelyben szíved szerint részt is vennél, ám valahol ott duruzsol a bogár a füledben, hogy neked ma a józan eszedre kell hallgatnod. Mihamarabb fuss neki a dolognak, sorakoztass fel minden ellene- és mellette szóló érvet, majd mondd ki, amit már régen kikellett volna és zárd be ezt az ajtót. Csak előre nézz, hisz ha folyton visszafelé tekintesz, előbb-utóbb orra fogsz esni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!