Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 30.: a Bikáknak érdemes kitartaniuk, a Rákoknak lehetőségük adódik egy kis romantikázásra

Napi horoszkóp március 30.: a Bikáknak érdemes kitartaniuk, a Rákoknak lehetőségük adódik egy kis romantikázásra
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Amíg a környezeted mondhatni semmittevéssel tölti a mai napot munka címszó alatt, neked a határidős feladatok jutottak osztályrészül. Emiatt roppant frusztrált vagy, hisz el tudtad volna másképp is képzelni ezt a napot, nem számítottál rá, hogy egyik pillanatról a másikra kell majd eredményt felmutatnod, épp ezért iszonyatos kapkodásba kezdesz. Nem érdemes azonban a hasznos, munkára szánt idődet bosszankodásra pazarolni, szedd össze a gondolataidat, ne hagyd, hogy a kétségbeesés uralja a tetteidet, végy egy nagy levegőt és láss neki a tennivalóknak, mielőtt felelősségre vonnak érte. Nyugtasson a tudat, hogy nem minden nap ilyen őrület, vannak lazábbak is, amikor nem kell sarokbaszorított helyzetben teljesítened!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, a szerencse valamilyen oknál fogva elpártolt mellőled, bármiféle taktikához folyamodsz, egyszerűen lukra futsz. Mielőtt azonban sutba dobnád az összes, folyamatban lévő projektet, érdemes pontról pontra venni azokat a lehetőségeket, amelyekkel kiküszöbölhető az, hogy megakadjanak a fogaskerekek és folyamatosan leálljon a gépezet. Hidd el, nem mindig megy olajozottan a gépezet, ám ez korántsem jelenti azt, hogy nem lehet sikeres a célba érés! Fel ne add, ne hagyd, hogy minden megtett méter kárba vesszen!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben vitát próbál generálni közötted és egy számodra fontos személy között. Ebben a pillanatban fogalmad sincs ugyan, hogy mi az illető szándéka ezzel, ám azzal pontosan tisztában vagy, hogy nem hagyhatod kibontakozni. Ragadd meg tehát az alkalmat, ülj le vele négyszemközt beszélni és kérdezd meg, pontosan mi a célja. Amennyiben felháborítónak találod és csupán ártani akar, igyekezz határozottan megálljt parancsolni neki, egyúttal felhívni a figyelmét arra, hogy komoly következményekre számíthat, ha nem hagyja abba a kisded játékát. Mutasd meg, milyen fából is faragtak!

RÁK (június 22-július 22)

Végre ki tudsz lépni egy időre a mókuskerékből, itt az idő tehát, hogy átadd magad a romantikának! Ma lehetőséged adódik arra, hogy viszonylag hosszabb időt tölts kettesben a szerelmeddel, ezáltal szintet lépjetek a kapcsolatotokban. Főzzetek együtt egy finom vacsoráf, társasjátékozzatok, bújjatok össze egy izgalmas film közben, beszélgessetek nagyokat, kerüljetek közelebb egymáshoz. Hálás lehetsz ezekért az együtt töltött pillanatokért, hisz manapság ritkán adódik belőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki, aki fontos számodra, ezúttal nagy hibát követ el és hozzád fordul segítségért, mintegy automatikusan elvárva azt, hogy kirántsd a slamasztikából. Mivel azonban neked is vannak határaid, elvrendszered, értékrended, ebből következően számodra is van egy vonal, amit nem lépsz át semmi esetre sem. Épp ezért világosan hozd az illető tudtára, miközben nem bántod meg őt -hisz könnyen lehet, hogy te vagy az egyetlen szalmaszál, amibe kapaszkodhat-, hogy ez bizony most az a gödör, amelyből egyedül kell kimásznia. Lelkileg mindenképp mellette állsz és támogatod, de fizikailag nem tudsz beleavatkozni. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz mindenki önmagáért és az általa elkövetett tettekért felel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl sok teendőt ütemeztél be a mai napra, amelyekből ha nem húzol ki néhányat, bizony hamarosan káoszba fullad az egész. Abszolút tiszteletreméltó hozzáállás az, hogy sokmindent szeretnél elvégezni, ezáltal több időt a szeretteiddel tölteni, ám sokkal okosabban teszed, ha kevesebb terhet teszel a válladra, ezáltal a kudarc is elkerülhető. Hidd el, kisebb csomaggal sokkal könnyebben járható az út!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem igazán vagy a “pillanatnak élő”-típus, sokkal inkább preferálod azt, ha minden pillanatot ki tudsz számolni, ezáltal nem érhet meglepetés sem. Mindennek ellenére azonban ma hasznos leckét kapsz azt illetően, hogy az Élet bizony nem egy matekpélda. Váratlan helyzet ránt ugyanis ki az általad vizionált tökéletességből, mely miatt hirtelen válsz egyfelől dühössé, másfelől kétségbeesetté. Mielőtt azonban felhúznád a nyúlcipőt, érdemes belemerülnöd a dolgok mélyébe és kideríteni, mi az, amit ebből a helyzetből elsajátíthatsz és mintegy haszonnal kamatoztathatod a jövőben. Igen, nem mindent lehet kimatekozni és sokszor nem is érdemes!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasféle dolgok miatt aggódsz, amelyeket nem tudsz befolyásolni, nem vagy képes ugyanis más emberek gondolatait egy irányba terelni. Mielőtt tehát túlságosan magadra veszel egy-egy szituációt, igyekezz mantrázni magadban azt, hogy neked a saját utadat kell figyelned, nem másokét egyengetned. Mindenki magának tapossa ugyanis az utat, neked nem kell rálépni az övékre. Igyekezz anélkül boldog lenni, hogy felesleges terheket cipelnél, hidd el, sokkal felszabadultabb életet élhetsz majd!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasféle szokás rabja lettél az elmúlt időszakban, ami másoknak kissé bizarr lehet, neked azonban mégis a kényelmedet szolgálja. Semmi baj nincs azzal, ha olyan rigolyáid vannak, amelyek nem akadályozzák mások életét és tulajdonképp téged sem hátráltatnak a haladásban. Épp ezért ne foglalkozz azokkal, akik emiatt mint egy földönkívülire, úgy tekintenek rád, neked arra kell összpontosítanod, hogy boldog legyél és amennyiben ezt úgy tudod elérni, hogy közben van néhány furcsa szokásod, ám legyen! Hidd el, mindenkinek van valamiféle hóbortja!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan örülsz annak, hogy végre van egy kis szabadidőd, hogy nem fojtogatnak a határidők, alig vártad, hogy letudd a kötelező tennivalóidat és végre azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekre más napokon szinte biztosan nem jut időd. Nyugodtan add tehát át magad a hobbidnak, olyasféle elfoglaltságokba merülj bele, amelyek feltöltenek, így újult erővel térhetsz majd vissza dolgos kötelező feladatokhoz. Ne hagyd, hogy bárki elcsábítson, ez a nap csak rólad szól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Magad sem érted az okát, de ma valahogy mégis a szokásosnál ingerlékenyebb vagy, nem igazán tudsz felülkerekedni apró-cseprő dolgokon, amelyek valahogy ma jobban felértékelődnek a kelletténél. Mivel rendkívül zavaró számodra, hogy nem férsz a saját bőrödben, ezért érdemes még azelőtt fedezékbe vonulnod, mielőtt másokon töltöd ki a benned uralkodó feszültséget. Próbálj elmélyülni a gondolataidban, igyekezz megtalálni az okát annak, ami a frusztrációidat okozza, s amennyiben lehetséges, próbáld megoldani őket. Amíg nem teszel ugyanis mindennek pontot a végére, nem fogsz tudni felszabadulni, így jobb, ha mielőbb nekilátsz!

HALAK (február 20-március 20)

Van valami, ami roppant módon zavar, legszívesebben szóvá is tennéd, ám egyelőre nem a legmegfelelőbb az időpont arra, hogy véleményt nyilváníts. Érdemes tehát ebben a pillanatban a józan eszed szerint csendben maradnod és kivárnod azt a szituációt, amely lehetővé teszi az állásfoglalást. Épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz önuralmat gyakorolni, fogd fel ezt az időszakot úgy, hogy amennyiben egy tanulási folyamatként tekintesz a helyzetre, még tapasztalatokat is szerezhetsz, miközben összeszedheted a gondolataidat! Hidd el, eljön a te időd is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!