Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 3.: az Ikreknek érdemes önmagukat előtérbe helyezniük, a Mérlegek napja a romantika jegyében telik

Napi horoszkóp március 3.: az Ikreknek érdemes önmagukat előtérbe helyezniük, a Mérlegek napja a romantika jegyében telik

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok már is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Annyira biztosra vetted a pozitív végkimenetelt egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami nem a várakozásaidnak megfelelően alakult, hogy most bosszankodva ugyan, de próbálsz a lehető legjobban kijönni ebből a helyzetből. Ahelyett azonban, hogy erre pazarolnád a drága idődet, igyekezz értelmesebb dolgokkal foglalkozni. Ezt engedd el, vedd tudomásul, hogy neked sem minden sikerül. Szánj inkább egy kis időt a szeretteidre, kapcsolódj ki, és semmiképpen ne engedd, hogy a negatív érzelmek hatalmasodjanak el rajtad! Majd holnap nekifutsz újra, de ha nem megy, hagyd a fenébe az egészet, mert semmi szükséged egy újabb kudarcélményre!

BIKA (április 21-május 20)

A második felében frusztráló híreket kapsz, amelyek elég negatívan befolyásolják a hangulatodat és ugyan körül vagy véve barátokkal, nem érzed ma pozitív társaságnak magad. Amennyiben szeretnéd csendesen tölteni az estét, hívd át egy bizalmas barátod és egy pohár bor mellett öntsd ki neki a szíved! Meglátod, sokkal könnyebb lesz a lelked, ha a téged terhelő dolgokat kibeszéled. Könnyen meglehet, hogy együtt megoldást találtok a problémára és holnap még a Nap is szebben süt majd! Ne keseredj el, nincs minden veszve!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben túlságosan sok energiát teszel abba, hogy mások érdekeit szolgáld és megfelelj nekik. Így azonban háttérbe szorulnak a kitűzött céljaid, egy idő után pedig azt veszed majd észre, hogy csak másokért teszel erőfeszítéseket. Érdemes lenne elgondolkodnod tehát azon, hogy lejjebb adj ebből a hatalmas segítőkészségből, amely ugyan rendkívül nemes tulajdonság, hosszútávon azonban a te szempontodból mégsem ajánlott folyton mások szolgálatában állni, hisz azalatt, amíg segítesz és helyettük oldasz meg bizonyos dolgokat, előled fognak elúszni a lehetőségek. Gondold végig, mi az életedben a prioritási sorrend és aszerint cselekedj!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé elgondolkodtató számodra az a szürkeség, amely jelen pillanatban jellemzi az életed, gyakorlatilag semmiféle változás vagy szín nincs a mindennapjaidban, emiatt megfordul a fejedben, hogy teljesen új kalandba vágj bele. Épp jókor kezdődik ez a fajta gondolatmenet, hisz váratlanul olyan lehetőség adódik, amely végre a nagy kiugrás esélyét rejti magában és nem utolsósorban segíthet abban, hogy kitörj az egyhangúságból, az unalomból. Ragadd meg a kínálkozó alkalmat, mert ez lesz az, ami meghozza az élményeket, a kalandot, a színt az életedbe. Ne hagyd elúszni, mert nem mindennap jön ilyen lehetőség!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra sokat jelentő élethelyzet záródik ma le, amelyen nem feltétlenül tudsz könnyen továbblépni, ragaszkodtál ugyanis ahhoz a komfortzónához, amelyet a szituáció jelentett neked. Bármennyire is nehéz most a szíved, igyekezz elfogadni, hogy egyszer minden véget ér, a világ ugyanis folyamatos változásokból áll, melyekhez neked kell alkalmazkodnod, hisz a világ teljes egészében nem tud hozzád idomulni. Vondd le a megfelelő konzekvenciát és lépj tovább, meglátod, ha nyitott szemmel jársz, jönni fognak az újabb és újabb lehetőségek!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége közeledtével olyasféle feladatban kell teljesítened, amelyhez tulajdonképp nem sok közöd van, mások érdektelensége miatt azonban úgy érzed, neked kell megoldanod a helyzetet. Mivel vannak olyan ügyeid, amelyek szintén befejezésre várnak, épp ezért hagynod kellene, hogy azok dolgozzanak ezen a feladaton, akiknek köze van hozzá. Figyelj csak a saját dolgaidra, s örülj, ha azokon túlleszel. Hidd el, mindig is lesznek olyan személyek körülötted, akik felelősségvállalás helyett másokra testálnák a tonnányi terheket, ám ez legyen az ő bajuk!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai nap egy része a romantika jegyében telik majd, a szerelmed ugyanis olyan meglepetésekkel halmoz el, amelyek kifejezetten növelik az önbizalmadat. A lehető legjobbkor jötttek ezek a kedves gesztusok, hisz mostanában úgy érezted, nem vagy már a régi. Használjátok tehát ki az estét, töltsetek minőségi időt együtt, beszélgessetek, bújjatok össze, hisz a hétköznapok rohanása általában kevés alkalmat ad a romantikára, ma pedig mindent pótolhattok. Figyeljetek jobban egymásra, hisz csak így fűzhetitek szorosabbra a kettőtök közötti kapcsolatot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan feladatot sikerül ma teljesítened, ami különösen fontos a számodra és mivel maximalista vagy, ezért igyekeztél a tökéletesre törekedni. Ez nagyjából sikerült is, épp ezért méltóképpen ünnepelheted meg a sikert: hívd meg magadhoz a legközelebbi barátaidat, főzz egy fergeteges vacsorát, bontsatok ki egy üveg bort és koccintsatok arra a nem mindennapi eredményre, amit gyakorlatilag önerőből sikerült elérned! Holnap aztán igyekezz más kihívások után indulni, hisz a Világ tele van olyan lehetőségekkel, amelyek csakis arra várnak, hogy megragadd őket!

NYILAS (november 23-december 21)

Embert próbáló feladatot sikerül ma teljesítened, ami ugyan felemésztette minden energiádat, mégis rendkívül büszke lehetsz az eredményre. Mivel teljesen lemerültek a belső tartalékaid és úgy érzed, hogy most képtelen vagy bármit csinálni, épp ezért nyugodt szívvel pihend ki magad a nap hátralevő részében, hiszen most valóban azt csinálhatsz, amihez épp kedved van. Ne erőltess semmit, ami meghaldja az energiaszintedet, éppen eleget dolgoztál eddig, nyugodtan vond tehát ki magad a forgalomból! Pihenj, töltődj, menj moziba vagy otthon nézz meg egy filmet, olvass, egyél valami finomat, találd meg a hozzád legközelebb álló kikapcsolódást!

BAK (december 22-január 20)

Egy bizonyos személy elismerésére vágysz, azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben legalább akkora eredményt tudsz felmutatni, mint az illető, abban az esetben egyenrangú partnereként fog téged is kezelni. Ahelyett azonban, hogy még a harangöntésbe is belefognál csak azért, hogy valaki elismerően veregesse meg a vállad, sokkal okosabban tennéd, ha beletörődnél abba, hogy bizony senki sem egyforma, épp ezért nem rendelkezik ugyanazokkal a képességekkel. Lehetséges, hogy az illető meg abban nem tud jeleskedni, amit te könnyedén teljesítesz. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy mások miben és mennyivel jobbak, inkább az, hogy neked is vannak kivételes tulajdonságaid. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Meggondolatlanul vállaltál magadra valamit, amit mostanra abszolút megbántál, hiszen annyi idődet és energiádat emészt fel, hogy maradéktalanul megfelelj és olyan teljesítményt nyújts, amit mindenki megszokott tőled, hogy gyakorlatilag semmi szabadidőd nem marad. Most már azonban késő bánat, nem tudsz kihátrálni, muszáj lesz végigcsinálnod azt, amibe belekezdtél. Annak érdekében, hogy mihamarabb végezhess és felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellően tapasztalt is vagy, így nagyjából tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, nincs más teendőd tehát, mint nekiveselkedni és végigzongorázni az egészet! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Megrekedtél egy bizonyos folyamatban, amit nap végére be kellene fejezned és a főnököd asztalára letenned, mégsem szeretnél senkitől segítséget kérni, hisz attól tartasz, hogy ebben az esetben csalódást okoznál a felettesednek. Amennyiben hosszasan egy helyben toporogsz, abban az esetben egyre kevesebb lesz az esélye, hogy a határidő lejárta előtt be tudod majd fejezni és vállalható eredményt produkálni. Nincs miért késlekedned tehát, kérj segítséget egy számodra megbízhatónak vélt személytől ahhoz, hogy előrébb tudj lépni és végül be tudd fejezni a dolgot. Hidd el, az, hogy megragadod valakinek a kezét, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy kiszolgáltatottá válsz másoknak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!