Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 29.: a Mérlegeknek váratlan lehetőség kínálkozik, a Vízöntők fontos döntés előtt állnak

Napi horoszkóp március 29.: a Mérlegeknek váratlan lehetőség kínálkozik, a Vízöntők fontos döntés előtt állnak
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ismét zgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

A környezeted kivételesen nagy tehetséget lát benned egy bizonyos dologgal kapcsolatban, épp ezért mindenki tőled kér segítséget. Ami téged illet, eleinte furának gondolod, hogy egy számodra teljesen természetes dologban állsz rendelkezésre, de szívesen segítesz. A többiek nagyon hálásak érte és az egekig magasztalnak, ennek ellenére igyekezz szerényen tenni tovább a dolgodat, ne szállj el túl messzire, mert annál nehezebb lesz újra talajt fognod! Nyilvánvalóan szükséged van egy egészséges büszkeségre, hisz ebből táplálkozol és ez ad lendületet, hogy tovább kell menetelj az úton, de húzz meg egy határvonalat magadnak is! Munkádnak meglesz a gyümölcse, segítőkészséged ugyanis busásan megtérül majd!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki teljes meggyőződéssel áll a hátad mögött, hogy bármi adódik, ott lehessen, eltántoríthatatlan segíteni akarással. Nagyon jólesik neked ez a törődés, ám időnként kissé tehernek érzed azt, hogy mindenről tudni szeretne, nagyon sokszor súrolva az indiszkréció határát. Jön, nyomul, mondja a magáét, helyetted próbál kimondani bizonyos dolgokat, mintha azért bérelted volna fel, hogy helyetted élje az életed. Noha nagyon hálás vagy ezért, finoman és szofisztikáltan igyekezz a tudtára hozni, hogy ez most nem az a játszótér, ahol nincsenek határok, a saját sorsodat szeretnéd Te magad kovácsolni, ha pedig bármiféle akadálynál szükséged lesz segítségre, ő lesz az első, akit megkeresel! Ha tényleg fontos vagy a számára, meg fogja érteni!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan személyek várnak tőled magyarázatot egy bizonyos dologgal kapcsolatban, akik más esetben arra sem méltatnak, hogy emberszámba vegyenek. Fontos tudnod, hogy csak azért, mert valaki számon kér rajtad valamit, még egyáltalán nem biztos, hogy neked szolgálatkész kis katonaként kell tisztelegned és beszámolnod a legapróbb részletekről is csupán azért, hogy valakiben erősödjön a vezér szerepe. Járd a saját utad, ne foglalkozz olyan emberekkel, akik bort isznak és vizet prédikálnak, egyáltalán nem mérvadó ugyanis számodra, hogy mit gondolnak az emberek rólad. A farkasnak sincsenek rémálmai csak azért, mert a nyáj nem szereti őt!

RÁK (június 22-július 22)

Elég fárasztó a mókuskerékben futni, az az érzésed, hogy egyszerűen bárhogyan próbálkozol, nem tudsz kiszállni, emiatt kezdesz megfásulni és kiégni. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, érdemes elgondolkodnod azon, mit is szeretnél valójában: inspirációt gyűjteni és továbbmenni, vagy jobbnak látod, ha megpróbálsz kilépni ebből az élethelyzetből és új dolgok felé indulni. A döntés csak a tiéd, senki nem fogja kimondani helyetted a végső szót. Érdemes mihamarabb pontot tenned a bizonytalanság végére és elhatároznod magad. Amennyiben ez megtörtént, hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni! Csak rajtad áll vagy bukik minden!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon szeretnél egy bizonyos, számodra kényelmetlen dolgon mihamarabb túlesni, emiatt sürgeted az előrehaladást minden egyes pillanatban. Ha azonban azt szeretnéd, hogy végül minden apró részlet hibátlanul legyen elvégezve, le kellene lassítanod, érdemes lenne összeszedned magad és eldönteni, mi is a célod pontosan: az, hogy pontot tegyél az ügy végére – bármi legyen is a végkimenetele –, vagy az, hogy végleg letudd az egészet, és ne keserítse meg olyannyira a mindennapjaidat. Ha sikerült a mérlegelést követően eldöntheted, merre szeretnél menni, aszerint cselekedj! Csak rajtad múlik, melyik utat választod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem igazán találod a helyed egy új helyzetben, abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad, emiatt kis frusztrációt és motiválatlanságot érzel. Semmi baj nincs ezekkel a szituációkkal, igyekezz megtalálni benne azokat a kockákat, amelyekből építkezni tudsz – és amelyek segítségével valami maradandót alkothatsz. Ne add fel a legelején csak azért, mert nem megy elsőre, ha van benned kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, amelyek lendületet tudnak adni a továbblépéshez! Fel ne add az első utáni pillanatban, mert örökké bánni fogod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár a hét utolsó munkanapjára mindent precízen elterveztél, nem annyira férnek tehát bele váratlan programok, most mégis olyan lehetőség akad, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hisz minden nap nem botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálja magát. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad az élvezeteknek és a kihívásnak, mert csak így tudsz majd új élményeket szerezni. Majd később ráérsz pihenni, tekints úgy a helyzetre, hogy ez is a kikapcsolódásnak egy fajtája! Végre van valami, ami felráz a monoton szürkeségből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossz néven veszi majd az őszinteséged, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette, mielőtt esetleg a szakadékba zuhan. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a Te ügyed, a lelkiismereted megnyugtattad, figyelmeztetted, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed elakadtál egy bizonyos folyamatban, sehogy sem látod a kiutat, ám eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeséged legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasmikért vállalsz ugyanis felelősséget, amikről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, Te is halandó ember vagy, aki időnként nagy megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy megengedett számára a tévedés lehetősége.

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas megnyugvással veszed tudomásul, hogy minden, amibe korábban belekezdtél, szinte kifogástalanul alakul, hogy a sok zivatar után végre kezd kisütni a Nap. Nem merted elhinni, hogy van benned ennyi kitartás, hogy megtalálod azt a kapaszkodót, amit meg tudsz ragadni ahhoz, hogy bele ne fulladj a nagy sodrásba. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, de érdemes rajta tartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos döntés előtt állsz, amely nem kis kockázatokkal jár és a jövőre nézve is elég komoly következményei lehetnek. Épp ezért a mai napot arra szánd, hogy mindent helyre teszel magadban, hogy számot vetsz az eddigi dolgaiddal és mérlegeled azt, ami rád vár. Ne hallgass senkire ez ügyben, hisz a saját életedben csakis Te vagy a kompetens személy, senki nem mondhatja meg neked, melyik úton indulj el. Ne akard másra testálni a döntés terhét, fogadd el, hogy vannak az Életben olyan helyzetek amikor a lábadon magabiztosan állva, felelősségteljesen kell helyt állnod. Nem olyan nagy tragédia, csupán eggyel bonyolultabb nyitott mondatot kell ezúttal megoldanod!

HALAK (február 20-március 20)

Kezd minden puzzle-darab a helyére kerülni, úgy érzed, végre sínen vannak a folyamatban lévő dolgaid. Épp ezért megengedhetsz magadnak egy kis pihenést, keress olyan elfoglaltságot, amelyhez nem kell túl nagy energiákat megmozgatnod, hisz nem az a cél, hogy leadd őket, sokkal inkább az, hogy feltöltődj. Menj el vásárolni a barátnőiddel, olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg a szerelmeddel egy romantikus filmet a moziban! Időnként szükséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi feladatoktól és kicsit más dolgokkal is foglalkozz, mert ezek adnak lendületet a továbbiakban!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!