Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ha Kamilla túléli Károlyt, furcsa forgatókönyv lép életbe: ez lesz a sorsa

A királyi család protokollja minden eshetőségre kiterjed, így már azt is tudni lehet, hogy mi történik abban az esetben, ha Károly király hamarabb hal meg, mint Kamilla királyné.

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

június 1

kos 03.21 - 04.19

Fontos számodra, hogy mindig minden történéssel kapcsolatban képben...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló hónapban végre lehetőséged adódik arra,...

ikrek 05.21 - 06.21

Noha szeretsz jó előre kigondolni mindent és mindig...

rák 06.22 - 07.22

Nem sikerül megfelelően elvarrnod egy bizonyos szálat a...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nagy tervekkel indulsz neki az előtted álló hónapban, egy...

szűz 08.23 - 09.22

Konfliktusba keveredsz valakivel az előtted álló hónapban, tévesen...

mérleg 09.23 - 10.22

Valami, amin hosszú ideje dolgozol, ennek okán nagy...

skorpió 10.23 - 11.21

Abszolút maximalista vagy, mindent szeretsz irányítani, illetve a...

nyilas 11.22 - 12.21

Kissé kishitűen indulsz általában neki az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló hónapban végre learathatod a babérokat,...

vízöntő 01.20 - 02.18

A nyár első hónapjára úgy érzed, hogy kissé...

halak 02.19 - 03.20

Úgy tűnik, az előtted álló hónapban végre sikerülhet...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Mások folyton befolyásolni szeretnék egy-egy adott döntésedben, nem néznek ugyanis annyit ki belőled, hogy képes vagy önálló elhatározásra jutni. Épp ezért a hét utolsó napján eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy te is szuverén ember vagy, aki átlátja a dolgokat és észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezedet szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, erről szól az élet!

BIKA (április 21-május 20)

Egy vitás kérdésben mindenáron szeretnél meggyőzni valkit az igazadról, az illető azonban semmiképp nem hajlandó belátni és engedni. Nem biztos tehát, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén te lengethesd a győzelmi zászlót. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, hisz ha benne ragadsz, akkor bizony nem fogsz tudni más, sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasféle projektet vállalsz a hét utolsó napján, amelyben nincs akkora rutinod, mint a környezetednek, ám mivel szereted a kihívásokat, így kissé könnyelműen igent mondasz. Annak érdekében tehát, hogy ne vallj kudarcot, fordulj azokhoz az emberekhez, akik nálad tapasztaltabbak, ne aggódj, csak az indulásnál kell nagy levegőt venni, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

RÁK (június 22-július 22)

Az élet olyan szituációba kever a hét utolsó napján, ahol komoly döntést kell hoznod, egyenlőre azonban fogalmad sincs, hogy mitévő legyél. Nem számítottál arra, hogy bármelyik ujjadat is harapod, mindenképp fájdalmas lesz, s bármit lépsz, az most nemcsak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelked maradjon sértetlen, így másokon se gázolj át. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Felelősségteljes feladattal küzdesz, amely még a hét utolsó napján is megterhel, sehogy sem találod azonban a fényt az alagút végén és ez borzasztóan frusztráló számodra. Mivel azonban nincs más választásod, minthogy végigküzdd magad az Ismeretlenen, így jobb, ha elfogadod a tényt, veszel egy nagy levegőt és lenyeled a békát, hogy míg mások pihennek, addig neked olyasmivel kell foglalkoznod, amit a hátad közepére se kívánnál. Ne aggódj, nem minden nap ilyen megterhelő, a következő napokban próbálj munka után kikapcsolódni és valamennyire feltöltődni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. A hét utolsó napján nemes jellemed ékes bizonyítékaként jókor leszel jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amit nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, ennek okán mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Miközben te gőzerővel a céljaidért küzdesz és időt, energiát nem sajnálva mászol felfelé a meredek sziklákon, valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan azon dolgozik, hogy elbizonytalanítson, hogy visszarántson, borzasztóan féltékeny ugyanis az általad elért eredményekre. Te azonban roppant céltudatos vagy és csak az lebeg a szemed előtt, hogy méterekkel a hegycsúcs előtt senki nem fog tudni visszarángatni, feladásra bírni. Ne is hagyd magad kizökkenteni, a negatív és féltékeny embereket egyszerűen hagyd hátra, mert ők csak a hátrányodra válnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyszerre túl sok dolgot ütemeztél be a hét utolsó napjára, teljesen figyelmen kívül hagyva a fizikai korlátaidat. Ennek meg is lesz a böjtje, este ugyanis szinte ájultan dőlsz majd az ágyadba. Ne vállalj egyszerre ennyi programot, tanulj meg nemet mondani, mert így előbb vagy utóbb teljesen ki fogsz merülni. Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, annál tovább semmiképp, mert a szervezeted bármennyire is szeretnéd, úgysem tudod becsapni! Igyekezz úgy szervezni az életed, hogy jusson időd a pihenésre is, ennek érdekében a már eltervezett feladatokba vonj be másokat is!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján éppen akkor toppan be egy rég nem látott ismerősöd, amikor nem számítottál rá. Az igazat önmagadnak megvallva azonban nem épp a legjobbkor érkezett, számtalan bizonytalansággal küzdesz ugyanis jelen pillanatban, nem igazán vágysz tehát arra, hogy a helyzetedtől teljesen független beszélgetéseken vegyél részt. Zsörtölődés helyett érdemes azonban egyfajta jelként felfognod az illető érkezését, hiszen talán éppen ő lehet az a személy, aki a megoldást hozza, a megválaszolatlan kérdéseidre egzakt választ tud adni, egyszóval kisegít a kátyúból. Légy tehát nyitott és őszinte anélkül, hogy ráterhelné minden felelősséget, igyekezz azonban megfogadni a tanácsait!

BAK (december 22-január 20)

Ismeretlen terepen próbálsz ellavírozni, amelyben egyáltalán nincs tapasztalatod, ez az, ami kissé bizonytalanná tesz, ennek okán fogalmad sincs, hogyan fogod a küldetést teljesíteni. A bizonytalankodás és egyhelyben toporgás helyett azonban jelöld ki az útirányt, mert különben soha nem jutsz semmire. Hidd el, ha elegendő önbizalmad van és bízol a képességeidben, az első buktatók után pontosan tudni fogod, hova nem szabad lépned ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat. Így kell a hét utolsó napján is bombaformában maradni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A vártnál jobban sikerül valami a hét utolsó napján, amiért az elején nem sokat adtál volna. Abszolút felvillanyoz a siker, legszívesebben világgá kürtölnéd azt, hogy tehetséged az egekig tört. Légy büszke magadra, engedj teret annak, hogy megünnepled a kreativitásod, ne szállj azonban túl magasra, mert később annál nehezebb lesz majd biztonságban talajt fogni. Ne várd meg, amíg az első kudarc ránt vissza, hiszen abban az esetben nagyon fájdalmas lehet a földet érés! Egyszóval csak csínján a büszkeséggel és duzzadó önbizalmaddal!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján igazán szerencsés módon minden porcikáddal a pihenésre koncentrálhatsz, az előre eltervezett feladataidat ugyanis sikerül időben befejezned, így teljes nyugalomban dőlhetsz hátra a kanapén. Keresd meg a videó megosztón a kedvenc filmjeidet, pattogtass egy nagy tál kukoricát, rendelj egy nagy adag pizzát és semmi mással ne foglalkozz, csakis a pihenéssel. Ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod, hiszen mindenkinek alanyi jogon jár a kikapcsolódás és az én-idő, amikor senki és semmi nem számít, csakis az, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

június 2

kos 03.21 - 04.19

Fontos számodra, hogy mindig minden történéssel kapcsolatban képben...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló hónapban végre lehetőséged adódik arra,...

ikrek 05.21 - 06.21

Noha szeretsz jó előre kigondolni mindent és mindig...

rák 06.22 - 07.22

Nem sikerül megfelelően elvarrnod egy bizonyos szálat a...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nagy tervekkel indulsz neki az előtted álló hónapban, egy...

szűz 08.23 - 09.22

Konfliktusba keveredsz valakivel az előtted álló hónapban, tévesen...

mérleg 09.23 - 10.22

Valami, amin hosszú ideje dolgozol, ennek okán nagy...

skorpió 10.23 - 11.21

Abszolút maximalista vagy, mindent szeretsz irányítani, illetve a...

nyilas 11.22 - 12.21

Kissé kishitűen indulsz általában neki az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló hónapban végre learathatod a babérokat,...

vízöntő 01.20 - 02.18

A nyár első hónapjára úgy érzed, hogy kissé...

halak 02.19 - 03.20

Úgy tűnik, az előtted álló hónapban végre sikerülhet...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

3 tipp, amivel te is felkészülhetsz a Balaton-átúszásra

Rendszeres úszol? Szuper! És arra gondoltál már, hogy próbára tedd magad a Balaton átúszáson? Tippjeink segítségével könnyedén felkészülhetsz a nyár egyik legszórakoztatóbb sporteseményére!

Kép

Egy szett a hét minden napjára: Avagy 30 szuper júniusi outfitötlet, amit megéri lemásolnod

Júniusban már az időjárás sem gördíthet akadályokat eléd, így mutatjuk a legszuperebb nyári outfitölteteket!

Kép

Ritka, mint a fehér holló: híres férfiak, akiknek az exe és a mostani párja jó barátnők

Kevesen vannak, akik hosszú együtt töltött és szerelemmel teli kapcsolat után, teljesen túl tudják magukat tenni egy szakításon.

Kép

Van jobb Margot Robbie-nál? Híres nők, akiket el tudtunk volna képzelni Barbie-ként

Kevesebb, mint két hónap múlva érkezik a mozikban a várva várt élőszereplős Barbie film, méghozzá a csodaszép Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!