Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 26.: a Bikák a helyükön kezelik a hirtelen felmerülő problémákat is, az Oroszlánok úgy érzik, a legjobb helyen vannak

Napi horoszkóp március 26.: a Bikák a helyükön kezelik a hirtelen felmerülő problémákat is, az Oroszlánok úgy érzik, a legjobb helyen vannak
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A szombati munkanapon se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, az az energia, amit mostanáig belefektettél egy bizonyos ügybe, most végre beérni látszik, hiszen most látod azt, hogy az eredmények téged igazolnak. Abszolút elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba elérhess. Épp ezért főzz egy finom vacsorát, hívd át őket és ünnepeljétek meg együtt az elért sikereket! Még jó, hogy ilyen összetartó csapatként tudtok sikereket elérni, nem mindenki mondhatja magát ilyen szerencsésnek, mint amilyen te vagy!

BIKA (április 21-május 20)

A szokatlan szombati munkanapon váratlanul komolyra fordul egy elég élesnek mondható helyzet, melyben mindenki leblokkol körülötted, így te maradsz, akinek talpraesetten illene reagálnia. Szedd össze tehát magad, ne engedd, hogy a félelem úrrá legyen rajtad, csak a megoldásra összpontosíts, semmi másra. Hidd el, ha tudsz hideg fejjel gondolkodni, rá fogsz jönni, hogy nem is olyan megugorhatatlan az akadály, amelyet el kell hárítanod. Bízz magadban, fuss neki és mutasd meg mindenkinek, mire is vagy képes. Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Az esetek döntő többségében nem igazán szereted a határaidat átlépni, most mégis jól esik egy kicsit más irányba menni. Természetesen törvényes és normális keretek között próbálsz egy kicsit különbözni a többiektől és ez elégedettséggel tölt el. Büszke vagy arra, hogy ki tudtál lépni az átlagos kategóriából egy időre. Ne legyen emiatt bűntudatod, néha ilyennek is lenni kell! Majd holnap visszaállsz a dominósorba, addig pedig élvezd ki, hogy kicsit más lehetsz, mint a többiek!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan mértékű biztonságban érzed magad, hogy nagyon nehezen veszed tehát rá magad arra, hogy elhagyd azt a zónát, ahol érzésed szerint sem kockázat nincs, sem bántódásod nem eshet. Azt azonban be kell látnod, hogy új élményeket szerezni, új helyeket és embereket megismerni csak és kizárólag úgy lehet, hogyha kellő bátorsággal és önbizalommal felvértezve időnként mersz nagyot álmodni és nagy lendülettel elrugaszkodni, ahelyett, hogy röghöz kötve élnéd a szürke hétköznapokat. Persze, megeshet, hogy az első egy-két próbálkozásnál nagyot esel, de harmadikra már biztosan sikerülni fog! És ha elesel?! Állj fel, porold le magad és próbálkozz újra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, végre a legjobb helyen vagy, megtaláltad azt a közeget, amelyben az életed kiteljesedni látszik. Az sem zavar, ha mások irigységük okán beléd kötnek, próbálnak beleszólni, hogyan kellene élned a mindennapjaid. Ne törődj azzal, hogy miként bírálnak mások, vagy mit mondanak rólad. Csak azon az úton menj, amelyet te, magad jónak találsz és úgy érzed, elég akadálymentesített ahhoz, hogy elérd a céljaid. Nem számít, ki és mit mondd, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csak így tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vannak az életedben olyan ügyek, amelyeket inkább elodázol, mindenféle kifogásokat keresel, csak azért, hogy ne kelljen szembenézni velük. Ugyan mások régóta presszionálnak, egyfolytában kérdőre vonnak, hisz idegesíti őket az egy helyben toporgás, téged ez sem motivál. Pontosan azért, mert tudod, hogy minden rajtad múlik. Finoman próbáld megértetni velük az álláspontod és azt, hogy előbb-utóbb cselekedni fogsz, de nem azért, mert ők kitolnak a szakadék szélére. Amennyiben azonban őszinte vagy magaddal egy pillanatra, végülis igazuk van, kinek jó az, ha tornyot építhetsz a megoldatlan gondjaidból. Igyekezz a felhőtlen életérzésre törekedni, ne akarj mindenáron belefulladni a problémákba.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha erre a szombati munkanapra nem terveztél világmegváltó dolgokba kezdeni, mégis a feletteseid akkora felelősséggel járó feladatot bíztak rád, amely megítélésed szerin abszolút meghaladja a képességeidet. Borzasztóan frusztrálva érzed magad, hisz nem szerettél volna semmibe belekezdeni, olyan megúszós szombati munkanapot képzeltél el magadnak, ehelyett most izzadhatsz egy tonnás felelősség súlya alatt. Mivel ez az önsajnálat sehova nem vezet, így nincs más választásod, mint összeszedni magad és nekiveselkedni a feladatnak, mielőtt bárkinek is feltűnik az, hogy szíved szerint menekülnél előle. Fókuszálj, gondolkodj megoldás centrikusan, a tapasztalt benned van, csak el kell végezni a feladatot, hisz végülis nem 8000 méteres magasságba kell kitűznöd a zászlót!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Időben sikerül elvégezned a szombati munkanapra ütemezett teendőket, így jut arra is, hogy minden más, eddig háttérbe szorult ügyet el tudj intézni és még ki is tudj kapcsolódni. Ez nagyon megnyugtat, mert nem is mertél korábban belegondolni, hogy meddig lehet még halasztani azokat a dolgokat, amelyeknek már régen pontot kellett volna tenni a végére, ám mivel te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, nem sikerült időt és energiát szentelned rájuk. Most, hogy el tudod végezni ezeket is, sokkal nyugodtabb leszel, hisz nincsen már semmilyen nyomasztó adósságod. Este menj el a barátaiddal egy moziba és add át magad a hétvégének!

NYILAS (november 23-december 21)

Borzasztóan feldühít az, hogy valaki minden igyekezetével rád akarná húzni a vizes lepedőt csak azért, hogy önmagáról elterelje a figyelmet, illetve ne kerüljön felelősségre vonás alá. Neked azonban abszolút nem kell hagynod, hogy magával rántson a szakadékba, ne is hezitálj egyetlen percig sem, mindenki előtt önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, mindeközben elnyomva magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad olyan megdönthetetlen érvekkel, amelyek hatására elismerik, hogy ártatlan vagy. Akik jól ismernek, azok egyébként is pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik pedig nem hisznek neked, azok hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

BAK (december 22-január 20)

Általában százegyszer is végiggondolsz minden döntést, a legkisebb volumenű dolgokon is napokig rágódsz, nem vagy az a hirtelen állást foglaló típusú ember. Most azonban mégis olyan szituáció adódik, ahol nincs lehetőséged hezitálni, végigpörgetni napokig az okokat és okozatokat. Ne is rágódj rajta, vannak olyan élethelyzetek, amelyekben jobb, ha nem görcsölsz, csak egyszerűen tizenkilencre lapot kérsz. Merj bátor lenni, tegyél meg olyan lépéseket, de vigyázz, ki ne sodródj az útról, hisz onnan nehezebb újra irányba kerülni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap nem indul épp pozitívan, hisz valahogy semmi sem úgy sikerül, ahogy azt előzetesen eltervezted, ennek okán nem tudsz túllendülni apróbb kudarcokon sem, elfogyott belőled a motiváció. Mivel azonban azt is pontosan tudod, hogy ez a szituáció sokáig így semmiképp nem tartható, épp ezért itt az ideje annak, hogy a legégetőbb feladatokat letudva kizárd a külvilágot és csakis arra koncentrálj, hogy összeszedd magad úgy, hogy mindet alárendelj a lelki épülésednek, így ugyanis nem nagyon lesz feljebb. Szentelj magadra egy kis időt, de ne agyalj túl hosszan egyetlen csomócskán, hisz örök igazság, hogy amin változtatni nem tudsz, azt kénytelen leszel elfogadni!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé felgyorsulnak az események körülötted, szinte már-már követhetetlenné válik minden, ami történik, te pedig igyekszel valamiféle kapaszkodót találni, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Nem biztos azonban, hogy hosszú távon jót tesz neked, ha ennyire rohansz, épp ezért amennyiben lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani, hisz ennek nagy esés lehet a vége. Vedd sorjában azokat a dolgokat, amelyekkel feltétlenül végezned kell és azokra koncentrálj elsősorban. Fogadd el, hogy egyetlen nap alatt úgysem fogod tudni megváltani a világot, ha okosan osztod be az időd és az energiád, így is bőven jut majd időd a pihenésre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!