Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 25.: a Vízöntők komoly felelősséget vállalnak, a Halak végre elérik a hőn áhított sikert

Napi horoszkóp március 25.: a Vízöntők komoly felelősséget vállalnak, a Halak végre elérik a hőn áhított sikert
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes megnézni, mit ígérnek mára a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívülien felbosszant valaki, aki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amelyhez egyáltalán nincs közöd. Már az első pillanatban önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik nem hisznek neked, azok pedig hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

BIKA (április 21-május 20)

Bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem úgy alakultak, ahogy az elején eltervezted őket, most mégis úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy nem tudsz már a végeredményen alakítani, bár még lenne mit javítani rajta. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy beletörődni a végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz te, magad mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod azt, hogy te is hibázhatsz anélkül, hogy észrevennéd, vagy hogy bármiféle akarat lenne mögötte. Ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben kissé elhanyagoltad a testmozgást, ma azonban lehetőséged adódik arra, hogy beiktass egy kis sportot. A mozgásnak olyasfajta műfaját válaszd, amelyet otthonról is lehet végezni, illetve aktívan el tudod általa tölteni az időt. Ne tántorítson el a tény, hogy szinte biztosan vonszolod majd magad az elején, hisz elszoktál az ilyesfajta aktív tevékenységtől, rövid időn belül mégis bele tudsz majd lendülni és élvezni fogod az egészet. Hidd el, sokkal hatékonyabbnak érzed majd magad ezután és a lelkiismereted is megnyugszik, hogy tettél valamit az egészséges életmód jegyében!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívül bizonytalannak érzed magad egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs ugyanis, hogy mivel járnál jobban, melyik utat válaszd ahhoz, hogy az a számodra lehető legjobban végződjön. Szerencsére nem kell azonban egyedül döntened, keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek nyugodtan, különösebb kockázat nélkül kiöntheted a szíved, miközben nem kell attól tartanod, hogy kihasználja az aktuális gyengeséged és csalódást okozva továbbáll. Ne titkolózz, mindent mondj el, hogy az illető is objektíven láthassa a szituációt és segítségedre lehessen. Nem kell mindent a tanácsai szerint csinálnod, de talán utat mutathat számodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem járnak a cipődben, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Folyamatosan igyekszel mindenen rajta tartani a szemed, igyekszel mindig úgy keverni a kártyákat, hogy te irányíthass. Ez azonban rendkívül fárasztó, hisz képtelenség egyszemélyben mindent, ennyire szoros kontroll alatt tartanod. Ne ragaszkodj görcsösen az elveidhez, próbálj lazítani, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz irányítani. Maradj határozott, igyekezz magabiztosan viselkedni minden szituációban, váratlan helyzetekben viselkedj magabiztosan, mert ha ezeket sikerül megvalósítanod, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell mindig, mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami téged érint!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A teljesítményed tekintve örökké elégedetlen vagy, épp ezért hajlamos vagy az önvádra, ha valami nem sikerül, rendszerint elsőként lendíted magasba a karod, ha felelősség vállalásról van szó. Ez egyfelől nagyon nemes dolog, ám egy idő után hatalmas görcs lesz az életed, folyton arra koncentrálsz majd, nehogy hibázz. Hidd el azonban, földi halandóként Te sem vagy tökéletes, neked is megengedett a hibázás lehetősége! Ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani, de nem kell a kétségbeesett bűntudatba menekülnöd, hisz bármilyen hihetetlen, ez másokkal is ugyanúgy előfordulhat! Élvezd az életet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szokatlan módon valami azt súgja, kígyót melengetsz a kebleden és az a személy, aki a segítőkész arcát mutatja, valójában saját önös érdekeit próbálja érvényesíteni általad. Légy résen, ne engedd kihasználni magad, határozottan tudasd az érintettel, hogy pontosan tudod, mi zajlik a háttérben és még azelőtt hagyd hátra ezt a fajta terhet, mielőtt kibontakozna az illető!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl komolyan veszel valamit, ami miatt egyelőre kár agonizálnod, nincs ugyanis akkora jelentősége, mint amennyire aggódsz miatta. Koncentrálj a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette!

BAK (december 22-január 20)

Mindent tökéletesen kiszámoltál, nagyon gondosan figyelembe vetted a körülményeket, így magabiztosan futottál neki a magasugrásnak. Mivel azonban számtalan olyan befolyásoló tényező van, amit minden igyekezeted ellenére sem tudsz irányítani, így első nekifutásra nem sikerül megugranod ezt az akadályt. Ennek ellenére nincs okod kesergésre, ne gondolkodj azon, mi lett volna, ha másképp csinálod, csak arra fókuszálj, hogy a következő kísérlet sikerüljön! Mert hogy lennie kell egy következőnek is, különben örökké bánni fogod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly felelősséget tesznek a válladra, amire egyáltalán nem számítottál a hétvégére. Az emiatt érzett frusztráció teljesen rányomja a bélyegét hangulatodra és közérzetedre, elég feszültté válsz, ami a környezetednek is feltűnik. Hidd el, attól, mert minden szembe jövőn kitöltöd a benned lévő feszültséget, jobb nem lesz a helyzet, maximum magadra haragítasz számodra fontos embereket. Tekints úgy a problémára, hogy neked ezt most mindenképp meg kell oldanod, zárd ki a külvilágot és csak erre koncentrálj! Hidd el, ha nem pufogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy nincs is olyan megoldhatatlanul nagy teher a válladon. Minden csak hozzáállás kérdése!

HALAK (február 20-március 20)

Egészen eddig a napig nem merted elhinni, hogy a siker megmutatja magát, ma azonban mégis bőséggel megtérül a korábban, általad befektetett energia és fáradozás. Rendívül nagy lendületet ad az, hogy elérted, amiért dolgoztál és annyira szeretted volna. Ragadd meg a lehetőséget, hogy azoknak is megköszönd az eddigi segítséget, akik közreműködtek és hozzásegítettek ahhoz, hogy elérd a célod. Ünnepeld a győzelmet egy hatalmas szelet sütivel, megérdemled!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!