Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 25.: a Bikák ismeretlen területeket fedeznének fel, a Szüzek a környezetük elismerésére vágynak

Napi horoszkóp március 25.: a Bikák ismeretlen területeket fedeznének fel, a Szüzek a környezetük elismerésére vágynak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

Olvasd el!

Megható gondolatokkal búcsúzik Bruce Willistől Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger visszaemlékezett azokra az időkre, amikor együtt dolgoztak Bruce Wilissel.

június 5

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, a hét első napja lehetőséget ad...

bika 04.20 - 05.20

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál...

rák 06.22 - 07.22

A hét első napján végre elérkezett a pillanat,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy...

szűz 08.23 - 09.22

A hét első napján valaki, aki nem vállalja...

mérleg 09.23 - 10.22

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért,...

skorpió 10.23 - 11.21

Hatalmas projektbe kezdesz a hét első napján, gyorsan...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyobb társaságban hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos üggyel...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés helyzetben vagy a hét első napján, hisz...

vízöntő 01.20 - 02.18

A hét első napján iszonyúan feszült vagy, emiatt...

halak 02.19 - 03.20

Valakiben kellemesen csalódsz a hét első napján, olyasféle...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Szíved szerint a legmagasabb hegycsúcsot is meghódíthatnád, egyetlen dolog tart azonban vissza, mégpedig az, hogy a végletekig ki vagy merülve. Ez a teljesítményeden is meglátszik, gyakorlatilag ímmel-ámmal csinálsz dolgokat, azokból is csupán a legfontosabbakat. Mivel ezt egy jelként kell felfognod, épp ezért igyekezz a kötelezettségeken kívül olyasfajta kikapcsolódási lehetőségeket keresni, amelyek abban segítenek, hogy kicsit feltöltődhess. Nem kell az év 365 napján top teljesítményt nyújtanod, engedd meg magadnak azt a luxust, hogy kicsit kikapcsolsz és hátradőlve, feltett lábbal, a tavaszi napsütésben jeges kávét kortyolgatsz a kertben. Hidd el, sokat segít abban, hogy újult erővel térhess vissza!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, eljött a változások ideje, itt az alkalom, hogy olyan területek felé indulj, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Nem feltétlenül biztos, hogy rosszul fogsz járni és veszteséges lesz a dolog, de amíg bele nem vágsz, nem is fogod megtudni. Most van lehetőséged, és noha tudod, hogy ez némiképp bonyolítja majd az életedet, mindenképp érdemes belevágnod, hisz ahogyan mondani szokás, aki mer, az nyer!

IKREK (május 21-június 21)

Fogalmad sincs, miért, de akad valaki a környezetedben, aki rendkívül segítőkészen fordul feléd, minden áron a rendelkezésedre szeretne ugyanis állni, gyakorlatilag bármiben. Mivel azonban te megérzed a hamisságot a dologban, épp ezért egyáltalán nem biztos, hogy okos dolog elfogadnod, amennyiben nem vagy feltétlenül rászorulva. Légy tehát óvatos, mert vannak, akik csak érdekből segítenek és ezek a személyek később fogják majd a „számlát” benyújtani, amikor nem is számítasz rá! Csak olyasvalakitől fogadj el bárminemű segítséget, akiben 100%-os biztonsággal megbízhatsz!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedhez képest teljesen ellentétes véleményt nyilvánítasz ki, emiatt úgy néznek rád, mintha nem lennél velük egyenrangú személy. Ez kissé felháborít, hisz nem érted, miért ne lehetne ellentétes álláspontod anélkül, hogy konfliktusba kerülnél, pontosan tudod azonban azt is, hogy felesleges a széllel szemben futnod, hisz meggyőzni nem fogod tudni őket. Te csak nyugodtan vállald fel önmagad és azt, amit képviselsz, hisz ez az, ami önazonossá tesz majd. Nem kell lépten-nyomon vitás helyzetbe kerülnöd, ott, ahol nem fogadják el a véleményed, nem kell hosszútávon csendesen, magadban elnyomva a saját álláspontodat, a kispadon üldögélned. Biztosan találsz olyan fórumot, ahol feltételek nélkül elfogadnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akinek a tudásától gyakorlatilag mindenkinek tátva marad a szája. Borzasztóan irigyled az illetőt, hisz hasonló elismerésre vágysz, ezért aztán mindenre hajlandó vagy, hogy átlagon felüli teljesítményt nyújts. Mielőtt azonban egyfajta udvari bolond szerepébe kerülnél, igyekezz valós tudást mutatni, de csakis olyan projektekben, amelyeknek van értelme. Hidd el, senkit nem fog érdekelni, hány tojással tudsz zsonglőrködni, ha semmi köze ahhoz, ami másokból elismerést vált ki. Olyasfajta dolgokban bizonyíts tehát, amelyekért érdemes megtenni a szükséges lépéseket, ellenkező esetben el se indulj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A közvetlen környezeted túlságosan komolytalannak tart, abszolút nem tartják használhatónak semmifajta megnyilvánulásodat, ennek okán gyakorlatilag azonnal letorkollnak, bármit is mondasz. Téged iszonyúan felháborít az, hogy ennyire inkompetensnek tartanak, ennek pedig nyugodtan hangot is adhatsz. Amennyiben ugyanis nem állsz ki magadért, abban az esetben soha nem fogsz tudni tekintélyt szerezni. Arra érdemes ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és kezdj mindenféle rátermettségi versenybe, legyen annyi önbizalmad, hogy hiteles lehess mások szemében. Nem kell mások elvárása szerint élned, nem ettől leszel ugyanis népszerű, csupán csak egy bábu, akit mások kedvükre mozgatnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy izgalommal tölt el az, hogy végre felkavarhatod az álló vizet és olyan dolgokba vághatsz bele, amelyek számos sikerélményt tartogathatnak számodra. Ne fuss azonban fejjel a falnak, hisz könnyen lehet, hogy az, amit te látsz egy-egy kalandban, az csupán illúzió. Épp ezért mérlegelj és kizárólag akkor indulj neki bárminek, ha meggyőződtél róla, hogy az út kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy meg kell hátrálnod minden szituációban, ám amelyről úgy ítéled meg, hogy kockázatos lehet, arról egész nyugodtan dönthetsz úgy, hogy köszönöd, nem kéred. Tanulj, tapasztalj, de mindenképpen okosan járd a saját utadat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján egyfajta kimerültséget érzel, ennek okán hajlamos vagy túlreagálni bizonyos szituációkat, ami azonban könnyen konfliktushelyzetbe sodorhat. Próbálj azonban kompromisszumot kötni magaddal és a környezeteddel, hisz ha egy kis önvizsgálatot tartasz, rájöhetsz, hogy tulajdonképp te vagy az, aki nincs kibékülve önmagával, azoknak a lezáratlan ügyeknek köszönhetően, amelyek folyamatban vannak és szerettél volna már régen pontot tenni valamennyinek a végére. Igyekezz azonban azt is elfogadni, hogy neked is vannak határaid, azaz egyszerűen ha akarsz, sem tudsz többet kifacsarni magadból. Te is halandó ember vagy, ne vállalj tehát többet annál, mint amire képes vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy futsz neki egy feladatnak a hét utolsó munkanapján, mintha a fogadat húznák, olyannyira nem érzel motivációt magadban, hogy szinte minden pillanatban kerülöd. Mivel azonban a lelked mélyén pontosan tudod, hogy nincs más választásod, mint ha fintorogva is, de nekifutni, épp ezért nem nagyon érdemes tovább halogatnod. Megbíztak vele, elvállaltad, így most semmi más dolgod nincs, mint olyan eredményt az asztalra tenni, amelyhez te is szívesen adod a neved, illetve a feletteseid is elismerően bólintanak. Minél hosszabb ideig hezitálsz, annál később szabadulsz, s közben folyton az jár a fejedben, hogy ezzel az üggyel mégiscsak kellene kezdened valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha mielőbb lezárod ezt az ügyet, mert a lelkiismeretedet úgysem hagy nyugodni!

BAK (december 22-január 20)

Kissé bizonytalan vagy, nem igazán tudod eldönteni, hogy melyik utat válaszd, hiszen előre nem látod, hol van több buktató. Érzed azonban, hogy egyre közelebb a döntés ideje, szíved szerint mernél nagyot lépni és vállalni azokat a lehetséges kockázatokat, amelyek adódhatnak, mégis elmondhatnád magadról, hogy bátrabb vagy az átlagnál, ugyanakkor van benned egy zsáknyi félelem attól, hogy ni lesz, ha nem sikerül megugranod az akadályokat. Igyekezz tehát egy arany középutat választani, arra ügyelve, hogy feleslegesen ne játssz semmiféle hazárdőr játékot, a szakadéknak csakis azon az oldalán lavírozz, amely nem jelent azonnali zuhanást! Nem kell feltétlenül feliratkoznod az újságok címlapjára, ha igen, akkor csakis pozitív hírekkel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindennél jobban vágysz egy bizonyos dologra, eddig a pillanatig azonban nem mertél fizikai lépéseket tenni érte attól tartva, mi lesz, ha kudarcba fullad az egész. Mivel azonban ez így nem feltétlenül a legjobb taktika, épp ezért ideje elgondolkodnod azon, hogy bátran nekifutva, okosan taktikázva vajon van-e benned annyi tudás, hogy elérd azt, amire vágysz. Amennyiben a válasz igenlő, abban az esetben mindenképp próbálj belevágni, hisz azzal, hogy valóra váltasz valamit a bakancslistádról, azzal az életed csak teljesebb és boldogabb lesz! Ne félj az álmaidtól, még ha azok merészebbek is az átlagnál!

HALAK (február 20-március 20)

Valakitől jóval többet reméltél annál, mint amit eredményként az asztalra tett, az illető azonban a vártnál rosszabbul abszolválta a feladatot, ami bizony megingatja belé vetett bizalmadat is. Mielőtt azonban ráhúznád a vizes lepedőt és skatulyába zárnád, igyekezz minden benned lévő tudást átadni neki annak érdekében, hogy legközelebb az általad elvárt teljesítményt nyújthassa. Légy türelmes, hisz senki nem születik úgy, hogy kiráz mindent a kisujjából! Neked hatalmas erényed az önzetlen segítségnyújtás, ő pedig szerencsés, mert te mutatsz utat neki!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Promóciók

Justin Bieber stábja és a Scooter nem tévedhet – újranyit a főváros kedvenc nyári szórakozóhelye!

június 5

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, a hét első napja lehetőséget ad...

bika 04.20 - 05.20

Nem nagyon vagy a kockázatos helyzetek híve, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Abszolút nem így tervezted a mai napot, a vártnál...

rák 06.22 - 07.22

A hét első napján végre elérkezett a pillanat,...

oroszlán 07.23 - 08.22

Egy hozzád közelálló személynek mindenképp segíteni szeretnél egy...

szűz 08.23 - 09.22

A hét első napján valaki, aki nem vállalja...

mérleg 09.23 - 10.22

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért,...

skorpió 10.23 - 11.21

Hatalmas projektbe kezdesz a hét első napján, gyorsan...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyobb társaságban hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos üggyel...

bak 12.22 - 01.19

Szerencsés helyzetben vagy a hét első napján, hisz...

vízöntő 01.20 - 02.18

A hét első napján iszonyúan feszült vagy, emiatt...

halak 02.19 - 03.20

Valakiben kellemesen csalódsz a hét első napján, olyasféle...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Napi horoszkóp június 5.: a Szüzek kiállnak magukért, a Skorpiók nagy projektbe kezdenek

A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A nagy bikinikalauz: 10 fürdőruhatrend, ami 2023 nyarán tarol a strandokon

A fürdőruhatrendek idén is tökéletesen igazodnak a nők egyre növekvő és egyre nagyobb kínálatra szomjazó igényeihez.

Kép

Négy komoly tabusértés, ha először kerültök ágyba

Izgatottan várjuk a harmadik (első? tizedik?) randit követő pillanatokat. Milyen szép is kéz a kézben felosonni egyikünk lakására, szép poharakba tölteni a vörösbort, meggyújtani a gyertyákat, romantikus zenére tenni tűt a lemezjátszón… pardon, youtube-on belőni azt, hogy When you say nothing at all. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Heti horoszkóp június 5-11.: a Bikáknak érdemes a pihenésre is időt szánniuk, a Rákok a szervezettség hívei

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőven izgalmakat, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Christina Aguilera egy új körömtrendet indított útjára: hódít a női szeméremtest manikűr

Kíváncsiak vagyunk, hogy Christina Aguilera új kedvenc körömtrendje, a vagina manikűr mennyi időn belül pörög ki a köztudatból...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!