Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 25.: a Bikák ismeretlen területeket fedeznének fel, a Szüzek a környezetük elismerésére vágynak

Napi horoszkóp március 25.: a Bikák ismeretlen területeket fedeznének fel, a Szüzek a környezetük elismerésére vágynak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Szíved szerint a legmagasabb hegycsúcsot is meghódíthatnád, egyetlen dolog tart azonban vissza, mégpedig az, hogy a végletekig ki vagy merülve. Ez a teljesítményeden is meglátszik, gyakorlatilag ímmel-ámmal csinálsz dolgokat, azokból is csupán a legfontosabbakat. Mivel ezt egy jelként kell felfognod, épp ezért igyekezz a kötelezettségeken kívül olyasfajta kikapcsolódási lehetőségeket keresni, amelyek abban segítenek, hogy kicsit feltöltődhess. Nem kell az év 365 napján top teljesítményt nyújtanod, engedd meg magadnak azt a luxust, hogy kicsit kikapcsolsz és hátradőlve, feltett lábbal, a tavaszi napsütésben jeges kávét kortyolgatsz a kertben. Hidd el, sokat segít abban, hogy újult erővel térhess vissza!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, eljött a változások ideje, itt az alkalom, hogy olyan területek felé indulj, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Nem feltétlenül biztos, hogy rosszul fogsz járni és veszteséges lesz a dolog, de amíg bele nem vágsz, nem is fogod megtudni. Most van lehetőséged, és noha tudod, hogy ez némiképp bonyolítja majd az életedet, mindenképp érdemes belevágnod, hisz ahogyan mondani szokás, aki mer, az nyer!

IKREK (május 21-június 21)

Fogalmad sincs, miért, de akad valaki a környezetedben, aki rendkívül segítőkészen fordul feléd, minden áron a rendelkezésedre szeretne ugyanis állni, gyakorlatilag bármiben. Mivel azonban te megérzed a hamisságot a dologban, épp ezért egyáltalán nem biztos, hogy okos dolog elfogadnod, amennyiben nem vagy feltétlenül rászorulva. Légy tehát óvatos, mert vannak, akik csak érdekből segítenek és ezek a személyek később fogják majd a „számlát” benyújtani, amikor nem is számítasz rá! Csak olyasvalakitől fogadj el bárminemű segítséget, akiben 100%-os biztonsággal megbízhatsz!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedhez képest teljesen ellentétes véleményt nyilvánítasz ki, emiatt úgy néznek rád, mintha nem lennél velük egyenrangú személy. Ez kissé felháborít, hisz nem érted, miért ne lehetne ellentétes álláspontod anélkül, hogy konfliktusba kerülnél, pontosan tudod azonban azt is, hogy felesleges a széllel szemben futnod, hisz meggyőzni nem fogod tudni őket. Te csak nyugodtan vállald fel önmagad és azt, amit képviselsz, hisz ez az, ami önazonossá tesz majd. Nem kell lépten-nyomon vitás helyzetbe kerülnöd, ott, ahol nem fogadják el a véleményed, nem kell hosszútávon csendesen, magadban elnyomva a saját álláspontodat, a kispadon üldögélned. Biztosan találsz olyan fórumot, ahol feltételek nélkül elfogadnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akinek a tudásától gyakorlatilag mindenkinek tátva marad a szája. Borzasztóan irigyled az illetőt, hisz hasonló elismerésre vágysz, ezért aztán mindenre hajlandó vagy, hogy átlagon felüli teljesítményt nyújts. Mielőtt azonban egyfajta udvari bolond szerepébe kerülnél, igyekezz valós tudást mutatni, de csakis olyan projektekben, amelyeknek van értelme. Hidd el, senkit nem fog érdekelni, hány tojással tudsz zsonglőrködni, ha semmi köze ahhoz, ami másokból elismerést vált ki. Olyasfajta dolgokban bizonyíts tehát, amelyekért érdemes megtenni a szükséges lépéseket, ellenkező esetben el se indulj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A közvetlen környezeted túlságosan komolytalannak tart, abszolút nem tartják használhatónak semmifajta megnyilvánulásodat, ennek okán gyakorlatilag azonnal letorkollnak, bármit is mondasz. Téged iszonyúan felháborít az, hogy ennyire inkompetensnek tartanak, ennek pedig nyugodtan hangot is adhatsz. Amennyiben ugyanis nem állsz ki magadért, abban az esetben soha nem fogsz tudni tekintélyt szerezni. Arra érdemes ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és kezdj mindenféle rátermettségi versenybe, legyen annyi önbizalmad, hogy hiteles lehess mások szemében. Nem kell mások elvárása szerint élned, nem ettől leszel ugyanis népszerű, csupán csak egy bábu, akit mások kedvükre mozgatnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy izgalommal tölt el az, hogy végre felkavarhatod az álló vizet és olyan dolgokba vághatsz bele, amelyek számos sikerélményt tartogathatnak számodra. Ne fuss azonban fejjel a falnak, hisz könnyen lehet, hogy az, amit te látsz egy-egy kalandban, az csupán illúzió. Épp ezért mérlegelj és kizárólag akkor indulj neki bárminek, ha meggyőződtél róla, hogy az út kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy meg kell hátrálnod minden szituációban, ám amelyről úgy ítéled meg, hogy kockázatos lehet, arról egész nyugodtan dönthetsz úgy, hogy köszönöd, nem kéred. Tanulj, tapasztalj, de mindenképpen okosan járd a saját utadat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján egyfajta kimerültséget érzel, ennek okán hajlamos vagy túlreagálni bizonyos szituációkat, ami azonban könnyen konfliktushelyzetbe sodorhat. Próbálj azonban kompromisszumot kötni magaddal és a környezeteddel, hisz ha egy kis önvizsgálatot tartasz, rájöhetsz, hogy tulajdonképp te vagy az, aki nincs kibékülve önmagával, azoknak a lezáratlan ügyeknek köszönhetően, amelyek folyamatban vannak és szerettél volna már régen pontot tenni valamennyinek a végére. Igyekezz azonban azt is elfogadni, hogy neked is vannak határaid, azaz egyszerűen ha akarsz, sem tudsz többet kifacsarni magadból. Te is halandó ember vagy, ne vállalj tehát többet annál, mint amire képes vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy futsz neki egy feladatnak a hét utolsó munkanapján, mintha a fogadat húznák, olyannyira nem érzel motivációt magadban, hogy szinte minden pillanatban kerülöd. Mivel azonban a lelked mélyén pontosan tudod, hogy nincs más választásod, mint ha fintorogva is, de nekifutni, épp ezért nem nagyon érdemes tovább halogatnod. Megbíztak vele, elvállaltad, így most semmi más dolgod nincs, mint olyan eredményt az asztalra tenni, amelyhez te is szívesen adod a neved, illetve a feletteseid is elismerően bólintanak. Minél hosszabb ideig hezitálsz, annál később szabadulsz, s közben folyton az jár a fejedben, hogy ezzel az üggyel mégiscsak kellene kezdened valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha mielőbb lezárod ezt az ügyet, mert a lelkiismeretedet úgysem hagy nyugodni!

BAK (december 22-január 20)

Kissé bizonytalan vagy, nem igazán tudod eldönteni, hogy melyik utat válaszd, hiszen előre nem látod, hol van több buktató. Érzed azonban, hogy egyre közelebb a döntés ideje, szíved szerint mernél nagyot lépni és vállalni azokat a lehetséges kockázatokat, amelyek adódhatnak, mégis elmondhatnád magadról, hogy bátrabb vagy az átlagnál, ugyanakkor van benned egy zsáknyi félelem attól, hogy ni lesz, ha nem sikerül megugranod az akadályokat. Igyekezz tehát egy arany középutat választani, arra ügyelve, hogy feleslegesen ne játssz semmiféle hazárdőr játékot, a szakadéknak csakis azon az oldalán lavírozz, amely nem jelent azonnali zuhanást! Nem kell feltétlenül feliratkoznod az újságok címlapjára, ha igen, akkor csakis pozitív hírekkel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindennél jobban vágysz egy bizonyos dologra, eddig a pillanatig azonban nem mertél fizikai lépéseket tenni érte attól tartva, mi lesz, ha kudarcba fullad az egész. Mivel azonban ez így nem feltétlenül a legjobb taktika, épp ezért ideje elgondolkodnod azon, hogy bátran nekifutva, okosan taktikázva vajon van-e benned annyi tudás, hogy elérd azt, amire vágysz. Amennyiben a válasz igenlő, abban az esetben mindenképp próbálj belevágni, hisz azzal, hogy valóra váltasz valamit a bakancslistádról, azzal az életed csak teljesebb és boldogabb lesz! Ne félj az álmaidtól, még ha azok merészebbek is az átlagnál!

HALAK (február 20-március 20)

Valakitől jóval többet reméltél annál, mint amit eredményként az asztalra tett, az illető azonban a vártnál rosszabbul abszolválta a feladatot, ami bizony megingatja belé vetett bizalmadat is. Mielőtt azonban ráhúznád a vizes lepedőt és skatulyába zárnád, igyekezz minden benned lévő tudást átadni neki annak érdekében, hogy legközelebb az általad elvárt teljesítményt nyújthassa. Légy türelmes, hisz senki nem születik úgy, hogy kiráz mindent a kisujjából! Neked hatalmas erényed az önzetlen segítségnyújtás, ő pedig szerencsés, mert te mutatsz utat neki!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!