Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 24.: az Oroszlánok izgalmas kalandokra vágynak, a Mérlegeknek túlzott magabiztosságuk okozhat fejfájást

Napi horoszkóp március 24.: az Oroszlánok izgalmas kalandokra vágynak, a Mérlegeknek túlzott magabiztosságuk okozhat fejfájást
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a közvetlen környezetedben abszolút tesz a körülményekre, egyáltalán nincs tekintettel másokra, semmi nem érdekli, te pedig nem tehetsz mást, mint folyamatosan aggódva figyeled, hogy mikor kerül bajba és mikor igényel segítséget. Rendkívül intelligens hozzáállásra vall a részedről, hogy nem akarod mindenáron megmenteni az illetőt minden helyzettől, hagyod inkább, hogy a saját hibáiból fakadóan szerezzen -akár keserű szájízzel- élettapasztalatot, hiszen másképp sosem fogja megtanulni, hol vannak a határai. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy ilyen barátja van, mint amilyen te vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Szinte biztosra vettél valamit, egy elhibázott lépés azonban azt eredményezi, hogy a szemed láttára dől dugába minden eddig befektetett energiád. Nehezedre esik elfogadni a tényt, hogy ezúttal kudarcot vallottál, azt ugyanis mindig nehezebb feldolgozni, mintha fürdenél a csillogásban. Ne csüggedj azonban, inkább gondold végig, hol hibázhattál és legközelebb mit kell majd másképp csinálnod ahhoz, hogy egy ütősebb taktikával úgy teljesíthess, ahogyan azt magadtól elvárod. Egyelőre még hiányzik belőled a kitartás és az akaraterő ahhoz, hogy gond nélkül a kisujjadból rázd ki a megoldást. De be kell látnod, a siker nem hullik csak úgy az öledbe, mert a tudás és a tapasztalat önmagában kevés ahhoz, hogy dobogó legfelső fokára állhass. Ehhez kemény munkára, kitartásra és igen nagy akaraterőre van szükség!

IKREK (május 21-június 21)

Nem vagy épp az a típusú ember, aki szívesen húz különböző helyzetekben tizenkilencre lapot, általában százszámra szeretsz különböző opciókkal játszani, mielőtt egyet kiválasztasz, ez pedig általában azt eredményezi, hogy komoly lehetőségektől esel el, ami sok esetben visszaveti a lelkesedésed a további próbálkozástól. Eljött tehát a pillanat, amikor mérlegelned kell, hogy miképp tudsz sikerélményekkel gazdagodni, ha sosem kockáztatsz, ha nem vagy elég vakmerő és nem bízol kellőképp magadban ahhoz, hogy nagyobb akadályoknak is nekifuss. Egyszer élsz, nem bújkálhatsz a nagyobb volumenű döntések elől örökké!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében nem igazán tervezted megváltani a Világot, sokkal inkább szerettél volna pontot tenni szép sorjában minden folyamatban lévő ügyed végére, ehelyett azonban akkora volumenű projektet kapsz a nyakadba, amitől az első pilllanatban is roskadozol már, nemhogy végigvidd az egészet a válladon. Bizonyosan nem véletlenül te kaptad ezt a feladatot, nyilvánvalóan a feletteseid pontosan tudják, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezel, épp ezért igyekezz úgy hozzáállni az egészhez, hogy egyfajta kiváltság és nem szivatás. Hidd el, büszke leszel magadra, ha sikerrel abszolválod a dolgot! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta komolyan játszol a gondolattal, hogy valamiféle izgalmas, ismeretlen dologba vágj bele, egészen eddig azonban nem volt merszed ekkora volumenű lépést megtenni. Most azonban eljött a pillanat, amikor nincs min hezitálnod, hisz a körülmények tökéletesen ideálisak ahhoz, hogy maradnadót alkoss. Hagyj hátra tehát mindent, ami visszahúz, ami a félelmeidet táplálja és bátran fuss neki annak, ami ugyan most még ismeretlen, ám ahogy belekóstolsz, pontosan fogod tudni, hogy melyik lábad meg után kell tenned ahhoz, hogy sikeres lehess. Ne késlekedj egyetlen percig sem, hisz ha ez a hajó elúszik, akkor bizony jó eséllyel hosszú ideig nem jön majd másik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valaki körülötted, akit tulajdonképpen egészen idáig, ha nem is levegőnek néztél, de abszolút nem tekintettél rá úgy, mint akivel működőképes párkapcsolatot alakíthatnál ki. Ahogy azonban egyre többet beszélgettek, ahogy egyre közelebb kerültök egymáshoz, te mégis eljátsszol a gondolattal, hogy akár még egy pár is lehetnétek. Mielőtt azonban az érintett személynek kitálalnád az érzelmeidet, igyekezz mérlegelni, hogy vajon te vagy-e az, aki valamivel túlmisztifikálja a helyzetet, avagy valós érzelmeket táplálsz. Amennyiben az utóbbi igaz, abban az esetben szedd össze a gondolataidat és egy romantikus randin mondd el, hogy mit érzel az illető iránt. Ne feledd azonban: két esélyes a reakció, ennek tükrében dönts, hogy ez a szerelem plátói marad-e inkább vagy bevállalod az esetleges csalódást is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A kelleténél magabiztosabb vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, olyannyira, hogy mára teljesen elrugaszkodtál a valóságtól. Abszolút nem tudod elképzelni, hogy bármi is közbeszólhatna, ebből fakadóan a markodban érzed a sikert. Mielőtt azonban teljesen elszállnál, próbálj talajt fogni és mérlegelni, hogy hosszútávon ez a hozzáállás semmi jóra nem vezet majd, s ha próbálod reálisan nézni a dolgokat, látni fogod, hogy korántsem ennyire egyszerű a helyzet. Szóval lenne min változtatni, s fel kellene ismerned, hogy nem teljes a kép, amit kialakítottál magadban, arról már nem is beszélve, hogy bizony vannak, akik emiatt ferde szemmel néznek rád. Ám nem is ez az igazán fontos tényező, mert ennél sokkal lényegesebb, hogy legalább saját magadat ne csapd be!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy hozza a helyzet, hogy a hét második felében csapatban kell bizonyítanod az alkalmazkodóképességed és a rátermettséged, ami szerencsére abszolút nem okoz gondot számodra, hisz magas toleranciaküszöböd, mely lehetővé teszi azt, hogy igazi csapatjátékosként tudj működni. Mindenkinek megvan a helyzetben a szerepe, épp ezért te csakis a saját feladatodra koncentrálhatsz és arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehető legtökéletesebben tedd, hisz minden puzzledarabnak illeszkednie kell egymáshoz, hogy végül egyetlen egészként is tökéletes legyen az eredmény. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy boldogsággal tölt el, hisz végre van egy közösség, ahol jól érzed magad!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második fele csakis neked kedvez! Minden vágyad ugyanis beteljesülni látszik, s minden úgy alakul, hogy kizárólag pozitív energiákat kapsz, melyek olyan sikert hoznak számodra, amelyre nem is számítottál. Épp ezért a munka végeztével ünnepelj a barátaiddal, hívd át őket, bontsatok ki egy üveg bort és fesztelenül kapcsolódjatok ki! Holnap, a hét utolsó napján aztán pontot tehetsz mindennek a végére és bezsebelheted a hőn áhított elismeréseket! A mai nap ékes bizonyíték arra, hogy az erőfeszítéseid nem voltak hiábavalók, s igenis érdemes küzdeni, hiszen akkor a siker sem marad el!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében a legnagyobb bosszúságodra ahelyett, hogy pipálnád ki folyamatosan a tennivalóid listáját, egyre-másra gyűlnek a feladatok a fejed felett. Ahelyett azonban, hogy ezen bosszankodnál, igyekezz összeszedni a gondolataidat annak érdekében, hogy ne temessen az egész katyvasz maga alá. Fuss neki egy nagy lendülettel az elvégzendő teendőknek és ésszel gondolkodva oldd meg egyiket a másik után, de legalábbis valamennyit pipáld ki a listán. Este aztán bonts egy üveg finom bort és koccints a szerelmeddel arra, hogy minden a terveid szerint haladt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében sikerül végre úgy alakítanod a helyzetet, hogy a célegyenesbe fordulhatsz, ami épp jókor jött, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kétségbe is estél. Most azonban szükséged lesz még egy utolsó, nagy lendületre ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkenthessen, hisz pontosan tudod, nincs már sok hátra. Mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felében kissé összekuszálódnak a szálak körülötted, egy pillanatra nem is igazán érted, mi történik pontosan, csak azt tudod, hogy ha ez így marad, abból elég súlyos galiba is keletkezhet. Épp ezért vedd elejét a kalamajkának és igyekezz arra összpontosítani, hogy neked ezt itt és most meg kell oldanod valahogy. Ne engedd, hogy a kétségbeesés legyen úrrá rajtad, hisz az, hogy belefulladj a mélyvízbe, számodra általában ismeretlen fogalom. Vedd fel tehát a hétmérföldes csizmád és indulj el a megoldás felé, amennyiben ugyanis tolod magad előtt folyamatosan az egészet, abban az esetben akkorát fogsz esni, amekkorát a Világ nem látott még! Ugye te sem akarod ezt?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!