Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 23.: az Ikrek kiállnak a saját értékrendjük mellett, a Rákok ma elérhetik a hőn áhított sikert

Napi horoszkóp március 23.: az Ikrek kiállnak a saját értékrendjük mellett, a Rákok ma elérhetik a hőn áhított sikert
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Olyan feladattal bíznak meg, ami abszolút távol áll tőled, ám mivel mégsem tudtál nemet mondani, mert nem akartál emiatt semmilyen konfliktushelyzetbe keveredni, épp ezért most a fejedet vakarva állsz az egész kellős közepén. Fogalmad sincs ugyan, mit kellene csinálnod, hiszen korábban nem találkoztál ilyen dologgal, mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, szedd össze minden tudásodat, használd fel azt a sok-sok tapasztalatot, amit az évek során szereztél, s némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Minél előbb végzel, annál hamarabb szabadulsz fel, ezért most elsősorban erre koncentrálj!

BIKA (április 21-május 20)

Igyekszel titkolni mások előtt az aggályaidat valamivel kapcsolatban, mert nem szeretnéd, hogy faggatni kezdjenek róla. Valaki azonban mégis ráérez a nyugtalanságodra és egy alkalmas pillanatban neked is szegezi a kérdést: vajon mi bánt? Mivel ez a dolog meglehetősen nyomaszt, jobb, ha megnyílsz és elmondod, hogy mi az, ami folyton a fejedben jár. Hidd el, ettől megkönnyebbülhetsz, még az is lehet, hogy olyan tanácsot kapsz, ami mindent a helyére tesz benned. Arra vigyázz, hogy nem mindenkinek érdemes megnyílnod!

IKREK (május 21-június 21)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat az orruknál fogva vezetni annak érdekében, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, te pedig értetlenül állsz a helyzet előtt, mert el sem akarod hinni, hogy valaki ilyesmire képes, ráadásul pedig vannak olyan naiv emberek, akik bedőlnek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, mert ha rájönnek a bajkeverők, hogy le szeretnéd leplezni őket, mindenre hajlandó azért, hogy ártsanak neked, és akkor egyszer s mindenkorra megtanulhatod, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod ebbe ügybe, minek nehezítenéd még jobban az egyébként sem túl egyszerű életedet?!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap olyasfajta kihívást tartogat számodra, melynek teljesítésével hatalmas elismerésben lehet részed, azt is tudod azonban, hogy nem adják olyan könnyen a sikert. Kőkeményen meg kell dolgoznod azért, hogy végül valóban megkaphasd azt a fajta elismerést, amire vágysz, épp ezért gondosan ügyelj arra, hogy megfelelő taktikát válassz. Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak a dologba, sokkalinkább arra törekedj, hogy te, magad, a saját erődből és általad meghozott döntésekből juss el a végső célodig. Menni fog, csupán bátorság és önbizalom szükségesek hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly feladattal bíznak meg a hét közepén, a pontos szerepedet azonban nem tisztázzák előtted. Addig azonban, amíg a játékszabályokat és a saját tennivalódat nem látod világosan, neki sem tudsz állni a dolognak, így pedig a határidőt sem tudod majd tartani. Keresd meg tehát az ügyben legkompetensebb személyt és beszéljétek meg az egész taktikát, mert a siker ilyen bizonytalan helyzetben eleve kérdésesnek tűnik. Ne szégyellj kérdezni, hisz néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában abszolút önállóan döntesz a téged illető kérdésekben, hozzá vagy szokva ahhoz a függetlenséghez, amelyben éled az életedet, épp ezért elég nehezen viseled, ha valaki megpróbálja befolyásolni az ügyeidet. Mivel ma valaki -teljesen félreismerve téged- mégis megpróbál valamivel kapcsolatban jobb belátásra bírni, amit hirtelen nem is igen tudsz hova tenni, így a nagyobb konfliktust elkerülendő, igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a te utad, amelyben te döntöd el az útirányt. Tartsd azonban azt is szem előtt, hogy bármikor akadhat olyan szituáció, amikor neked is szükséged van némi támaszra, arra ügyelj inkább, hogy jól válaszd meg, kitől fogadsz el segítséget, és ki az, aki csak félrevinné az életedet. Okos vagy, használd a női megérzéseidet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában szeretsz mindenfajta konfliktust elkerülni, nem szívesen konfrontálódsz senkivel, ma mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki az értékrendedhez képest homlokegyenes másként gondolkodik egy bizonyos üggyel kapcsolatban és úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül. Mielőtt azonban végképp elszabadulnának az indulatok, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülni olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy jobban teszed, ha elengeded a dolgot, továbblépsz és inkább másra koncentrálsz.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan helyzetben várja tőled mindenki a megoldást, ahol bizony hatalmas felelősséget kell magadra vállalnod, ha szeretnéd megmenteni a szituációt. A többiek vakon bíznak benned, teljes meggyőződéssel gondolják ugyanis, hogy te vagy az a személy, aki mindig minden szituációban tudja, mit kell tenni, s rendelkezik többféle alternatívával is ahhoz, hogy megmentsen mindenkit a detonációtól. Mielőtt azonban olasmire vállalkoznál, ami a kompetenciahatáraidon esetleg jóval túlmutat, érdemes belegondolnod, hogy mi a te pontos szereped a dologban. Vajon azért kell a csapat élére állnod, mert bíznak benned vagy csupán szeretnének egyfajta bűnbakot találni, ha nem a terveknek megfelelően sül el a helyzet? Ne akarj mindenáron mártírszerepbe kerülni, helyezd a saját érdekeidet előtérbe!

NYILAS (november 23-december 21)

Igencsak megoldhatatlannak tűnő feladattal szembesülsz a hét közepén, amellyel kapcsolatban az első pillanatban fogalmad sincs, hogy mit is kellene tenned. Emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted, hiszen egyhelyben toporogsz anélkül, hogy bármi érdemi előre lépés történne. Be kellene tehát látnod ezen a ponton, hogy azzal, ha nem mozdulsz semerre, azzal semmiképpen nem fogsz előbbre jutni. Szedd össze magad, s készíts gyorsan egy használható tervet. Kétségtelen, hogy sokkal egyszerűbb lenne hátat fordítani az egésznek és elkullogni, de a saját önbecsülésed miatt se add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat! Ha nem így cselekszel, nagyon csalódott leszel magadban!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki számodra abszolút kifogásolható hangnemben kommunikál, amit te az esetek döntő hányadában kifejezetten sértőnek találsz. Épp ezért igyekezz mindent megtenni, hogy az illető tudtára hozd, miképp vélekedsz róla, mindezt azonban csakis akkor érdemes, amennyiben szorosabban együtt kell működnöd vele. Mivel senkitől nem kell eltűrnöd az alpári hangnemet, így ezúttal sem vagy rákötelezve arra, hogy olyasmit viselj el, amitől a hideg futkos a hátadon. Annyi értékes ember van a Földön, miért vesztegetnéd olyanokra az idődet, akik nem érnek annyit, hogy két lépést is megtegyél értük?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Eléggé rosszul érzed érzed magad a jelenlegi helyzetedben, ezért könnyen elbizonytalanodhatsz. Rendkívül frusztrál, hogy nem tudod, mi fog történni, s úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, hiszen rajtad is múlik, miként tudod alakítani a szituációt. Éppen ezért igyekezz mindent kihozni ebből az egyelőre vesztesnek tűnő helyzetből, és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy az számondra kedvező legyen! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

HALAK (február 20-március 20)

Váratlan szituáció lesz az, amely ma meghatározza minden más programodat is, hiszen ennek megfelelően kell alakítanod az azokat a feladatokat, amik mára voltak beütemezve. Mivel nagyjából minden fronton helyt kellene állnod, épp ezért érdemes egy prioritási sorrendet felállítanod annak érdekében, hogy mindenre jusson időd és esetleg ne kelljen később szégyenkezned a gyenge teljesítményed miatt. Nem lehet azonban nagy gond, hiszen szereted a kihívásokat, élvezed amikor pezseg az élet, így mihanarabb érdemes a lovak köze csapnod! Meglátod, jobb teljesítményre leszel képes, mint amit elsőre hittél volna magadról!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!