Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 22.: a Skorpiók tele vannak új tervekkel, a Nyilasokat a környezetük támogatja

Napi horoszkóp március 22.: a Skorpiók tele vannak új tervekkel, a Nyilasokat a környezetük támogatja
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Facebook
Twitter
Pinterest

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában téged traktál az őt nyomasztó dolgokkal, amellyel akaratán kívül sikerül a te életkedvedet is negatívan befolyásolnia. Nyilván nem ez volt az illető szándéka, mégis az lett az eredmény, hogy nincs kedved semmihez, hogy abszolút nem látod a kiutat a jelenlegi helyzetedből. Mielőtt azonban végleg elveszítenéd a motivációdat, itt az ideje, hogy megrázd magad, lerázd a negatív gondolatokat és elkezdj építkezni, hisz a bizonytalan állapotnak hamarosan vége és akkor bármit el tudsz majd érni egy kis önbizalommal és akaraterővel. Igyekezz a másiknak is röviden és lényegre törően utat mutatni, hisz az élet tele van csupa szépséggel!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján megszállt az ihlet, kibontakoztathatod a kreativitásod, olyasféle dolgot alkothatsz, amely mind a gondolataidat lefoglalja, mind pedig a világnak jelent valami pluszt. Válaszd ki, hogy mi a legnagyobb erősséged és kezdj neki annak érdekében, hogy mihamarabb megmutathasd, milyen szuperképességeid vannak. Hidd el, a környezeted rendkívülien értékelni fogja, hogy próbálsz így is adni valamit másoknak, hogy fontos számodra az örömszerzés, legyen szó egy finom ételről, egy szép festményről vagy bármi másról. Különleges ember vagy, különleges képességekkel, a nagyvilág igen hasznos részecskéje!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta ajánlattal keres meg valaki, amely rendkívülien csábító, ugyanakkor rengeteg a buktató is benne. Épp ezért, mielőtt azonnal igent mondanál rá, kérj egy kis gondolkodási időt, hogy reálisan elgondolkodhass, hogy mindent számításba vehess pont azért, hogy utólag meg ne bánd a döntésed, ám akkor már késő legyen. Ne engedd magad sürgetni, ne hagyd, hogy körülugráljon az illető és neked nyomás alatt kelljen döntened, egyszerűen zárj ki mindent és aszerint hozd meg a döntésed, hogy neked mi a legjobb. Ebben az ügyben ugyanis nem másokra kell tekintettel lenned, csakis saját magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívülien aggódsz magad, a szeretteid és a téged körülvevő emberek miatt, az pedig különösen dühít, hogy te magad nem tudod a jelenlegi helyzetedet befolyásolni, hisz úgy tűnik, a szokásos segíteni akarásodat nem tudod a saját igényeid szerint kibontakoztatni. Ahelyett azonban, hogy non-stop azon kattognál, hogy hogyan tudod mégis az irgalmas Terézanya köpenyét felvenni, gondolkodj egyszerűbben. Lehet, hogy most két kedves szó is elegendő szoknak, akik épp nincsenek lelkileg kifogástalanul. Küldj motivációs üzeneteket, közvetíts pozitív dolgokat, tartsd a lelket azokban, akiknek épp nem annyira megy a szekér. Hidd el, néha elég, ha virtuálisan kopogtatsz valakinél, hogy érezze, nincs egyedül. Értékes ember vagy, most tudod igazán kamatoztatni ezen tulajdonságod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Iszonyú dilemmában vagy mostmár jó ideje, fogalmad sincs hogyan dönts egy számodra fontos kérdést illetően, az pedig rendkívülien frusztrál, hogy nem tudod, hogyan alakul a jövőd, hisz eszerint döntenél. Mivel azonban a jelenlegi nem egy atombiztos állapot, épp ezért teljesen felesleges frusztrálnod magad azon, hogy alakul a jövő, hisz a helyzetet befolyásolni úgysem tudod. Igyekezz megérteni azt a tézist, mely szerint amin változtatni nem tudsz, jobb ha elfogadod. Ez most nem a világ megváltás időszaka, te se próbálj hegycsúcsokat elérni. Tanulj magadról, igyekezz feljebb tolni a toleranciaküszöböd és jobb híján egyelőre csupán felsorakoztatni a pro és kontra érveket, nem kell most rögtön döntened. Hagyd, hogy kiforrja magát a dolog benned, emészd, közben pedig készülj arra, hogy milyen jó lesz visszatérni a régi kerékvágásba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A barátaid épp akkor érkeznek a segítségedre, amikor valami nagyon nem a terveid szerint alakul és az alapállapotod már-már súrolja a kétségbeesés határát. Ők azonban jókor jönnek, kezet nyújtanak és kirántanak a sárból, amely ebben a helyzetben életmentő számodra. Légy hálás azért, hogy vannak még önzetlen emberek, azért pedig főleg, hogy neked nem is egy jutott belőle! Rögtön másképp látod az életet, hisz nem nyom agyon a kétségbeesés terhe, a helyzet megoldódott, te pedig igyekezz a jövőben B-tervvel nekiindulni mindennek, hisz soha nem tudhatod, akaratlanul is hol van a gödör megbújva a bozótosban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezdesz begubózni az otthonléttől, kezded elveszíteni a motivációd, kezdesz lemerülni lelkileg. Mielőtt azonban a sebeid nyalogatásától izomlázat kapnál, gondolj csak bele, mennyi ideje szeretted volna rendszerezni a könyveket? Mennyi ideje szerettél volna naplót írni? Hogy mennyi időd van most saját magadra, az otthoni mozgásra, új receptek kipróbálására? Hogy ez az idő csak rólad szól és azokról, akik körülötted élnek! Több időt tölthettek együtt, hisz nem ragad el a hétköznapok rohanása, lelassult a világ és előtérbe kerültek az emberi kapcsolatok, amikor tanulhatunk egymásról, egymástól. Nem is olyan szörnyű a semmittevős otthonlét, csak a szépséget kell benne megtalálni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Új ötleteid vannak a jövőre nézve, tele vagy motivációval, mindenképp meg szeretnéd valósítani az álmaidat, fejben már felépítetted az egészet A-tól Z-ig. Arra azonban ügyelj, hogy ne táplálj magadban hamis illúziókat, hogy ne építs légvárat, hisz álmodozni nagyon jó és a nehezebb időkben életmentő is lehet, ám ha nagyon elrugaszkodsz a valóságtól, iszonyúan megütheted magad, ha földet érsz. Készíts vázlatokat, merülj el a dologban, de húzz meg egy határvonalat, hisz akármilyen nehéz, muszáj a realitásban maradnod. Eljön majd az az idő is, hidd el, amikor elindulhatsz végre és ténylegesen tehetsz valamit az álmaidért. Addig is fel ne add!

NYILAS (november 23-december 21)

A pénzügyi helyzeted megingani látszik, egyre nehezebben viseled a bezártságot, hisz ha nem tudsz dolgozni, egyre inkább elkezdenek majd megcsappanni a tartalékaid is. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, nyugodtan számíthatsz a családodra és a barátaidra, ilyenkor érdemes beléjük kapaszkodni és egyfolytában nem azon kattogni, milyen helyzetbe kerültél. Hidd el, semmi sem tart örökké és ez egy remek lehetőség lesz majd számodra is az újrakezdéshez, addig pedig ne aggódj non-stop a kialakult helyzet miatt, hisz a körülményeken jelenleg változtatni nem tudsz. Eddig te fogtad mások kezét, most fogadd el azon segítő kezeket, amelyeknek te jelentetted egykor a Mindent a Semmi közepén!

BAK (december 22-január 20)

A rohanós, zsúfolt hétköznapokban abszolút megfeledkeztél a saját egészségedről, noha a tested küldött jelzéseket neked, de valahogy sosem tudtál megállni egyetlen stop táblánál sem. Ez a helyzet azonban kiválóan alkalmas arra, hogy egy kicsit megpihenj, hogy összeszedd magad, hogy az agyonhajszolt életed most egy rövid időre parkoló pályára kerüljön. Éldd meg ezt az időszakot egyfajta figyelmeztetésnek, fordítsd a saját javadra, hogy majd aztán újult erővel indulhass az akadálypályán! Addig pedig jógázz, olvass, hallgass zenét, tanulj új dolgokat és gyűjts erőt bőséggel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napja abszolút alkalmas arra, hogy azokat a kapcsolatokat felmelegítsd, amelyek már kihűlő félben vannak. Hívd fel kedves ismerőseidet, írj nekik szívhez szóló levelet, érdeklődj, rendezd a sorokat velük. Hidd el, értékelni fogják, hogy nyitottál feléjük, amikor pedig lehetőség lesz arra, hogy nagy traccspartikat folytassatok egy üveg bor mellett, triplán fogod a kedvességet visszakapni tőlük! Hol tartson össze az ember másokkal, ha nem a sűrű, sötét erdőben, nem igaz?

HALAK (február 20-március 20)

Komoly vitát folytatsz valakivel, aki egyszerűen nem hajlandó engedni a saját álláspontjából, te pedig mindent megteszel, hogy meggyőzd annak ellenkezőjéről. Amennyiben azonban nem sikerül a dolgot közös nevezőre juttatni, nem biztos, hogy érdemes heroikusan küzdened az igazadért, egyszerűen el kell engedni a dolgot és továbblépni. Nem éri meg pazarolni az energiákat arra, hogy utat mutass a zsákutcában, hisz onnan nem nagyon van kiút, maximum visszafelé tolatni. Légy elegáns és ne kerülj kellemetlen helyzetbe azért, mert a másik kiprovokálja belőled a vehemeciádat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!