Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 22.: a Bikák váratlan helyzettel szembesülnek, az Oroszlánok új célok elérését tűzik ki maguk elé

Napi horoszkóp március 22.: a Bikák váratlan helyzettel szembesülnek, az Oroszlánok új célok elérését tűzik ki maguk elé
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok szerint a hét közepén sem fogsz unatkozni, érdemes tehát elolvasni, hogy mit tartogat a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepe tűnik a legalkalmasabbnak arra, hogy végre pontot tehess egy hosszú ideje húzódó ügy végére. Gondold tehát végig, hogyan tudod a legegyszerűbb úton lezárni a dolgot annak érdekében, hogy aztán nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül élhesd tovább az életed. Olyasfajta tehertől szabadulhatsz meg ezzel, amely eddig nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul majd. Mivel elég nagy nyomásként nehezedett rád, most végre fellélegezhetsz!

BIKA (április 21-május 20)

A végső célod elérése előtt olyan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben hatalmasat kellett csalódnod, hisz most nagyon is úgy tűnik, hogy ezen fog múlni a jelenlegi folyamat eredménye. Épp ezért igyekezz lezárni ezt az ügyet, és úgy próbáld elérni a célodat, hogy később se kelljen folyton attól tartanod, vajon mikor köszönnek vissza ismételten a régi, szőnyeg alá sepert dolgok. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nem kell folyamatosan ezen rágódnod!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül bonyolultnak tűnő ügyben siet valaki a segítségedre a hét közepén, akiről nem is feltételezted, hogy akár egy pocsolyát is átlépne érter. Ma azonban olyasfajta, használható tanáccsal lát el, ami hozzásegît ahhoz, hogy pozitívan jöhess ki a dologból. Nyugodtan hallgass az illető szavára és igyekezz megfogadni a tanácsait, hisz miért akarna rosszat neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, saját magad erejéből ugyanis, megfelelő eszközök híján képtelen lennél lépni. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta helyzetben találod magad a hét közepén, amely az első pillanatban kissé bonyolultnak tűnik, ám ahogyan elmerülsz a részletekben, pontosan látod, hol van az a bizonyos kutya elásva. Nem kell megijedned attól, ami rád vár, sokkal inkább tekints egyfajta kihívásként a szituációra. Lesznek persze olyan vészmadarak körülötted, akik megállás nélkül kárognak, ám neked senki véleményével nem kell törődnöd, ráéreztél a megoldásra, így tehát pontosan tudod, melyik ösvény mentén kell haladnod ahhoz, hogy végül a lehető legpozitívabb eredményt érhesd el! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerült új célokat megfogalmaznod magadnak, amelyek elérésével egy boldogabb, teljesebb életet élhetsz. Ezen az úton elindulva ugyanis számtalan élménnyel gazdagodhatsz, ezenkívül pedig sokkal nagyobb sikereket érhetsz el. Igyekezz tehát minden jelenlegi ügyednek pontot tenni a végére annak érdekében, hogy később ne okozhasson egyik sem felesleges bonyodalmakat, majd mindenfajta habozás nélkül, előzetes tervrajz készítését követően indulj el az új kalandok felé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől, amikor a hét közepén hirtelen elbizonytalanodsz, nem is igen tudod, mi történik, egyszerűen azt érzed, hogy nem fog menni a táv fennmaradó részének teljesítése. Ne hagyd azonban, hogy a kishitűség legyőzhessen, csakis az általad kitűzött célra koncentrálj és abban az esetben nincs az az erő, ami elvehetné tőled a győzelmet. Lebegjen az a szemed előtt, hogy ha már eindultál, akkor végig is kell menned, ellenkező esetben borzasztóan csalódott leszel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen a mai napig nem hittél abban, hogy egy bizonyos feladatban megvan benned a sikerhez szükséges tudás, illetve kitartás, amellyel komoly eredményt érhetsz el. A hét közepén azonban lehetőséged adódik arra, hogy bebizonyítsd elsősorban saját magadnak, hogy igenis megvan bennd a siker receptje, csupán felszínre kell hoznod, s ez az? ami hozzásegít majd ahhoz, hogy végre te is büszke lehess magadra. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat, tedd oda magad és mutasd meg a Világnak, hogy milyen fából faragtak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén váratlan anyagi kiadások bonyolíthatják az életedet, amelyekre te, magad sem számítottál, épp ezért idegesít a dolog. Általában nem sajnálod a pénzt olyasmire, amire érdemesnek látod költeni, ezúttal azonban rajtad kívülálló okok miatt kell a tartalékaidhoz nyúlni, ráadásul nem is igen tudod befolyásolni a helyzetet, az anyagi része azonban mégis téged terhel. Oké, megtörtént, fizess és lépj tovább, ne rontsd el a napodat azzal, hogy ezen frusztrálod magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé nagyképűen eddig úgy gondoltad, hogy bizonyos helyzetekre csakis a te tudásodra és tapasztalatodra alapozva lehet megoldást találni, más nem is létezik, aki felér hozzád. A hét közepén azonban számodra is megdöbbentő módon komoly leckét kapsz az élettől, hiszen túlzott magabiztosságodnak nem csupán te fizeted meg az árát. Ma tehát hosszú időre az emlékezetedbe vésheted azt, hogy miképp érdemes szerényebben hozzáállni bizonyos helyzetekhez, bizonyos feladatokhoz. Ne szégyelld belátni, ha tévedtél és egy életre igyekezz memorizálni azt, hogy érdemes némi alázattal nekifutni az eléd kerülő akadályoknak!

BAK (december 22-január 20)

Kissé túl magabiztos vagy, ami a pozitív eredményeket illeti, azt gondolod, egy kis részsiker már automatikusan azt jelenti, hogy tiéd lehet a világ összes aranya, ezért hajlamos vagy idő előtt elbízni magad. A hét közepén azonban kissé fájdalmas tapasztalás lesz számodra az, ami rádöbbent arra, hogy a táv elejétől a végéig érdemed kitartanod, beosztanod az energiáidat, másképp előtted úszik el a dobogós helyezés. Tanulj az esetből, vondd le a megfelelő konzekvenciákat és igyekezz legközelebb összeszedettebben taktikázni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve szereted hibátlanul elvégezni a rád bízott feladatokat és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a feletteseid elismerését. Vigyázz azonban, csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem haladja meg a képességeidet, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog. Ne akarj mindenáron udvari bolondot csinálni magadból mások előtt azért, hogy tapsoljon a közönség.Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe azt, hogy te is halandó ember vagy, akinek bizony vannak határai!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, a környezeted túl sokat vár el tőled bizonyos helyzetekben, te pedig nem tudod, de ha tudnád, akkor sem akarnád megugrani a veled szemben támasztott elvárásokat. Többen is akadnak azonban, akik a végletekig ki szeretnének használni, az a nem titkolt szándék vezérli ugyanis őket, hogy te menj a sor elején és ha úgy hozza az élet, akkor te legyél az, aki először a gödörbe lép. Egész nyugodtan adj tehát hangot az ellenvéleményednek, ne engedd, hogy mások maguk előtt toljanak, egyszerűen csak arra gondolj, hogy amennyiben most nem állsz ki magadért, abban az esetben örökké te leszel mások fegyverhordozója, akit eszközként használnak az általuk kitűzött célok elérésére!

Olvastad már?

Galéria / 4 kép

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!