Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 21.: a Rákoknak körültekintően kell véleményt alkotniuk, a Szüzeknek ismeretlen feladatból kell eredményt csiholniuk

Napi horoszkóp március 21.: a Rákoknak körültekintően kell véleményt alkotniuk, a Szüzeknek ismeretlen feladatból kell eredményt csiholniuk
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napja is tartogat némi izgalmat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Váratlan helyzetbe kerülsz a hét első napján, ami a legnagyobb bosszúságodra teljesen másféle irányba terel, így nem marad lehetőséged a már megkezdett feladataidat teljesíteni. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgysem tudsz ezen, sokkal inkább érdemes összeszedned minden akaraterődet és kitartásodat, s akkor eljuthatsz végül a helyes megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embert abban, hogy a saját elképzeléseit a saját tervei szerint valósíthassa meg, ám ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmilyen akadály nem létezik, amit ne tudnál megugrani!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján óriási meglepetés ér, hosszú ideje nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek megbeszélni mindazt, amire korábban nem volt lehetőségetek. Most érdemes félretenni az összes nyomasztó problémádat, csak a régi barátodra koncentrálj. Határozottan jót fog tenni neked, ha kikapcsolsz, és ezúttal tényleg csak a régi időkről nosztalgiáztok. A jövőben talán gyakrabban kellene találkoznotok, ha ez a bizonyos barát ilyen jó hatással van a hangulatodra!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan a saját határait feszegeti, teljesen biztosra véve, hogy te majd odaugrasz akár az oroszlán elé is és megvéded mindentől. Ez eleinte nagyon hízelgő is számodra, ám egy idő után be kell látnod, hogy az illető egyfajta eszközként használ valamire, amihez neked egyáltalán nem kell asszisztálnod. Épp ezért eljött a pillanat, amikor -bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy-, el kell engedned a kezét annak érdekében, hogy a saját bőrén tapasztalja, milyen az égő parázson sétálni! Ne legyen miatta lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél érte, innentől csak rajta múlik, mire jut!

RÁK (június 22-július 22)

Egy ismerősöd megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ha ennek kendőzetlenül hangot adsz, az a ti viszonyotoknak sem használ, s közöttetek is elmérgesedhet a helyzet. Mivel azonban az egész nem ér ennyit, épp ezért higgadtan beszéljétek meg a dolgot: udvariasan hallgassátok meg egymás véleményét, s próbáljatok valamilyen közös nevezőt találni. Tulajdonképpen olyan apróságokról van szó, amelyek miatt teljesen felesleges belemászni egy újabb konfliktushelyzetbe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül nagyszabású terveid vannak, amelyeket talán mások ostobaságnak tartanak majd és esetleg megpróbálnak lebeszélni róla, épp ezért egyelőre jobbnak látod titokban tartani. Mielőtt azonban belevágnál egy bizonytalan kimenetelű dologba, mégiscsak érdemes lenne valakitől tanácsot kérni, akinek mindig adsz a véleményére. Megéri, hisz az illető felhívhatja a figyelmedet azokra a kockázatokra, amelyekkel te esetlen eddig nem is számoltál. Ha hasznosnak tűnnek, mindenképpen fogadd meg a tanácsait, nem fogod megbánni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján teljesen ismeretlen feladatban kell az alkalmasságodat bizonyítanod, egyelőre azonban fogalmad sincs arról, egyáltalán hogyan kezdj hozzá. Egy biztos: ne pánikolj, hanem gondold át alaposan a dolgot. Ha pedig arra a következtetésre jutsz, hogy ez neked egyedül valószínűleg nem fog menni, keress valakit a hozzád közelálló személyek körül, akik járatosabban ezen a területen, s tudod róluk, hogy készek önzetlenül segíteni, és nem fognak visszaélni a kiszolgáltatott helyzeteddel. Ügyelj azonban rá, hogy nem mindenki olyan jó szándékú, mint amilyennek mutatja magát. Légy óvatos atekintetben, hogy kihez fordulsz, különben nagy csalódás lehet a vége!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján elég labilis lelkiállapotban vagy, apró dolgokon képes vagy felhúzni magad, akár indokolatlanul is ráförmedsz emberekre, ezáltal akaratlanul is megbántva őket. Mielőtt azonban még kellemetlenebb helyzetbe kerülnél emiatt, igyekezz erőt venni és uralkodni magadon annak érdekében, hogy ne haragítsd magadra kollektíven a környezetedben élőket. Hidd el, nem a Világ esküdött össze ellened, csupán ez egy ilyen nap, amikor nem vagy épp lelki értelemben a top formádban. A legjobb tehát, amit tehetsz, hogy visszavonulsz, s megpróbálod józanul értékelni az embereket és a különböző szituációkat. Amíg helyre nem áll a rend a lelkedben, ne is keresd mások társaságát, mert akaratodon kívül megbánthatsz másokat is! Ezen csak a saját elhatározásod által juthatsz túl!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van valami, ami elől folyamatosan menekülsz, hisz ha utolér, akkor szembe kell nézned vele, ezt pedig a legkevésbé sem akarod. A hét első napján azonban úgy tűnik, pillanatnyi gyengeséged okán mégis utolér, neked pedig nem marad más választásod, mint beleállni a helyzetbe. Szedd tehát össze minden bátorságodat és erődet, s nézz szembe ezzel a bizonyos helyzettel. Hidd el, bárhogy is alakul majd a szituáció, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, ha elmondhatod magadról, hogy mindent megtettél a győzelem érdekében és rajtad nem múlt az eredmény! Az élet attól izgalmas, hogy mindenféle kihívások elé állít, próbára téve a bátorságodat, a képességeidet. Érdemes ebből a szemszögből vizsgálni a dolgokat, s a maximumot nyújtani minden szituációban annak érdekében, hogy a végeredmény ne rajtad múljon!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján fontos döntést kell meghoznod, amit nem lehet csakúgy hűbele Balázs módjára kikiáltani. Sokat segít azonban az, hogy megkapod a jelzést arra, hogy melyik utat válaszd, ez nagyban megkönnyíti a helyzetet. Gondoskodj arról, hogy minden zökkenőmentes legyen, ami rajtad múlik és csak akkor nyiss új ajtót, ha sikerült az előzőt kulcsra zárnod! Már csak némi bátorságra van szükséged ahhoz, hogy belevágj, és meglátod, a végén a te sikeredet ünnepli majd mindenki.

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, mostanra szereztél már annyi élettapasztalatot, hogy nem minden helyzetnek és embernek dőlsz be, a csalódásoknak köszönhetően mára megtanultad azt is, hogy nem érdemes olyan emberekbe belelátnod azt, akikből pontosan az hiányzik, amit te szeretnél bennük látni. Mára kinőtted a naivitást is, épp ezért nem rendít meg, ha valaki megpróbál bevezetni a bozótosba, hiszen azonnal látod, hogy egy-egy, ügyesen becsomagolt történetnek nincs semmilyen valóságalapja. Büszke lehetsz magadra, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyesfajta bölcsességgel kezel bizonyos helyzeteket. Igyekezz mindig nyitott szemmel járni, de akkor se ess kétségbe, ha egy-egy szituációban az érzelmeid miatt nem tudsz tisztán látni. Emberből vagy te is, így tehát neked is megengedett a hibázás lehetősége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján akkora lendülettel ugrottál fejest valamibe, amitől az áttörő sikert remélted, hogy majd kitört a nyakad is. Mostanra azonban világossá vált, hogy nem lesz ez olyan egyszerű, mint ahogyan azt az elején vártad vagy eltervezted. Ez érthető módon csorbítja a lelkesedésedet, hisz nehéz úgy motiválnod magad, hogy teljesen összekuszálódtak a szálak és nem megy minden éppen úgy, mint a karikacsapás. Bármit is gondolsz azonban ebben a pillanatban, abszolút nem reménytelen a dolog, ennél viszont jóval több önbizalomra lenne szükséged a siker eléréséhez. Fuss neki újra és újra, hisz csak rajtad múlik, milyen magasra lendíted a lábad az akadály átugrásánál!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül nagy elánnal dolgozol egy bizonyos ügyön, a befektetett energiával egyenesen arányosan pedig legalább ilyen mértékű sikert is vársz a végén. Az általad áhított siker azonban mégsem látszik akkorának, mint amellyel elégedett lennél, csalódottságodban pedig fel is adnád az egészet. Mielőtt azonban olyasmit tennél, amit örökre megbánnál, előtte gondolj bele egy pillanatra, hogy mennyi fáradtságod nyugszik a dologban ahhoz, hogy most egyszerűen megfutamodj, hogy feladd és más irányba indulj. Fogadd inkább el, hogy az életben mindig jöhetnek váratlan akadályok, amelyeket le kell küzdeni ahhoz, hogy elérd a várva várt célodat. Lehet, hogy az eredeti elképzeléseidhez képest nehezebb lesz és tovább is tart az út, de hidd el, a végén annál nagyobb örömödet leled majd benne, ha learathatod a siker gyümölcseit. Tarts ki!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!