Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 21.: a Kosoknak nagy elismerésben lehet részük, a Bikák végre kiélhetik kalandvágyukat

Napi horoszkóp március 21.: a Kosoknak nagy elismerésben lehet részük, a Bikák végre kiélhetik kalandvágyukat
A nap cikke

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Sokat változtak: így néznek ki a Bűbájos boszorkák sztárjai napjainkban

Hiába telt el 26 év, mai napig szívesen emlékeznek vissza a sorozatra. Mutatjuk, mit csinálnak azóta a Bűbájos boszorkák sztárjai, hogy a legutolsó rész is megérkezett a tévébe.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is izgalmas dolgokat tudhasz meg a horoszkópodból, érdemes tehát megnézni, mit rejt a csillagjegyed!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Mérhetetlen nagy kitartásodnak köszönhetően ma olyasfajta elismerésben lehet részed, amely hatalmas visszaigazolás számodra, hisz bizonyosságot nyertél atekintetben, hogy megérte foglalkozni a dologgal, hogy megérte minden mást háttérbe szorítva csak egyetlen egy dologra koncentrálnod, hisz a mag, amit elvetettél, gyönyörű virágot termett a mai napon. Nem kell szerénykedned, bátran húzd ki magad és büszkén fogadd az elismerő tekinteteket és gratulációkat, hisz ha valaki megérdemli, az bizony te vagy! Koccintsatok este a barátaiddal, hisz ez most csak rólad szól! Holnap aztán ráérsz újra a mókuskereket taposni, de ma még üldögélhetsz nyugodtan a felhők felett!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap alkalmas arra, hogy kiélhesd a benned lévő kalandvágyat, olyasfajta dologban próbálhatod ugyanis ki magad, amely nem minden nap adatik meg az embernek. Igyekezz minden programod áthelyezve lehetőséget teremteni arra, hogy megmérettesd magad, hisz életreszóló kalandban lehet részed! Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy most minden más háttérbe szorul, a feladataid, a programjaid ott lesznek holnap is, ilyen extrém élményszerzési lehetőség azonban nem kopogtat mindig az ajtón! Vágj bele tehát és élvezd ki minden percét!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasvalamit tűzték ki célul magad elé, amely nehézségi foka miatt nagyobb áldozatokat kíván meg tőled, mint amire számítottál. Mielőtt azonban fejjel menve a falnak, mindenféle mérlegelés nélkül belevágnál, érdemes felsorakoztatnod célod mellett és ellen szóló érveket, hisz korántsem biztos, hogy jelen pillanatban érdemes megmásznod a Himaláját, ha nincsen minden feltétel megfelelő módon és minőségben megadva hozzá. Miért okoznál magadnak kudarcélményt, ha nem muszáj? Amennyiben a feltételek nem adottak, tedd talonba a dolgot és majd csak akkor vedd elő, ha teljes mértékben készen állsz!

RÁK (június 22-július 22)

Végre pozítív visszaigazolásokat kapsz valamivel kapcsolatban, amelyek olyannyira felvillanyoznak, hogy szíved szerint azonnal világgá kürtölnéd a boldogságod. Mivel azonban ez a sikertörténet jelen pillanatban igen-igen gyenge lábakon áll, igyekezz egyelőre önuralmat gyakorolni és csak azokkal megosztani a részeredményeket, akik nem kérhetnek számon semmi rajtad abban az esetben, ha mégse lenne világraszóló siker a dologból. Szerényen menj tovább a megkezdett úton, használd azt a tudást és tapasztalatot, ami benned van és meglátod, hamarabb szakíthatod át a célszalagot, mint hitted volna! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minden szálat el szeretnél varrni egy bizonyos ügyben, hisz nem akarod, hogy a jövőben kellemetlen helyzetbe kerülj csak azért, mert nem voltál elég körültekintő. Fontos a precizitás, te pedig minden helyzetben igyekszel úgy gondolkodni, hogy figyelembe veszed a jövőképet is. Rendkívül elismerésre méltó a gondolkodásod, nem véletlenül néznek fel rád olyan sokan, hisz példaértékű vagy az emberek szemében. Ha másért nem, már csak ezért is megéri aprólékosan varrogatni a szálakat, hisz követendő példát látnak benned. Így működnek a profik, büszke lehetsz magadra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, túl régóta nem történt semmi említésreméltó az életedben, emiatt kissé egyhangúnak érzed a mindennapokat. Változatosságra vágysz, arra, hogy kicsit felpezsdüljön az élet körülötted, hisz nem vagy hozzászokva, hogy ilyen lapos legyen a kedved. Amennyiben minden, mára kitűzött feladatot sikerül befejezned időben, fogd kézen egy barátnődet és menjetek el egy olyan helyre, ahol büntetlenűl kitombolhatod magad, ahol olyan extrém dolgokat próbálhatsz ki, amelyekre nem minden nap van lehetőséged. Hidd el, ha kicsit felkavarod magad körül az álló vizet, sokkal nagyobb életkedvvel fogsz ébredni, mint amilyennel most rendelkezel. Igyekezz azért az extremitások terén a józan ész határain belül mozogni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A szokásosnál jóval nehezebb feladattal küzdesz, mely minden energiádat kezdi felemészteni, úgy érzed, nagyon régóta menetelsz és az utad valahogy végeláthatatlannak tűnik. Mielőtt azonban végleg lemerülne az akkumulátorod, keress valakit, aki levesz egy kicsit a terheidből, bizonyára nem te vagy ugyanis az egyetlen személy, aki ezt a feladatot meg tudja oldani. Semmi bajod nem származhat abból, ha kicsit a felelősségérzet-adta nyomás alól is tehermentesíted magad, hisz kezdesz összerogyni és még azelőtt mehet az egészséged rovására a dolog, mielőtt megoldódna. Semmi sem lehet olyan fontos, mint a testi-lelki harmónia, melyek nélkül más dolgok sem működnek, ezt próbáld szem előtt tartani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rettentően aggódsz valami miatt, amire abszolút mértékben nincs ráhatásod, tőled független körülmények azok, amik elrendelik a végeredményt. Amennyiben azonban minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, egyszerűen csak engedd el és ne rimánkodj a sikerért a nap 24 órájában. Kapcsolódj ki, vedd körül magad olyan emberekkel, akikkel érzelmileg biztonságban érzed magad, menjetek el vacsorázni, aztán moziba, foglald el magad és meglátod, pillanatok alatt elszáll a körömrágási mániád. A dolgok pedig egyszerűen maguktól, különösebb aggodalmad nélkül is megtörténnek, pont, ahogy az Univerzumban el lettek rendelve!

NYILAS (november 23-december 21)

A sok tennivalód közül fogalmad sincs, melyikhez fogj hozzá először, nem állt még össze a fejedben a prioritási sorrend, épp ezért egyikhez a másik után nyúlsz azt gondolván, hogy ha mindenbe belekezdesz, abból baj nem lehet. Így azonban semmit nem is fogsz tudni lezárni és olyan eredményt produkálni, amellyel Te is elégedett lehetsz és nem kell szégyenkezned miatta. Ne rémítsen meg a sok-sok feladat, képes leszel megcsinálni, amennyiben megfelelőképp megszervezed a munkafolyamatot. Állítsd fel a fontossági listát és annak mentén haladj végig úgy, hogy semmit ne hagyj félbe! Menni fog, csak bízz magadban!

BAK (december 22-január 20)

Minden tudásod és tapasztalatod bevetve dolgoztál valamin, amitől hatalmas eredményt vársz. Emiatt kissé feszült vagy a környezetedben élőkkel, nincs türelmed az emberekhez, ami előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodor. Mielőtt azonban bárkit akaratodon kívül megbántanál, igyekezz kicsit elvonatkoztatni és akár némi testmozgással levezetni a benned lévő feszültséget. Persze, nem lehetsz mindig ZEN állapotban, de mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy mások abszolút nem lehetnek áldozatai jelen állapotodnak. Ne okozz magadnak kellemetlen perceket csak azért, mert ma az átlagosnál könnyebben pattan el a húr.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben annyira domináns szerepet tölt be, ami akarva-akaratlanul arra kényszerít, hogy folyamatosan a különböző helyzetekben történő helytálláshoz bizonyítsd rátermettséged. Nem biztos azonban, hogy mindenképp arra szorulsz, hogy non-stop azon járjon az eszed, vajon miféle csodát tudsz mutatni, amely lenyűgözhetné az illetőt. Próbálj óvatosan bánni ezzel és mérlegeld, van-e olyan mérvű referencia személy az életedben, aki miatt érdemes mindenféle, helyenként veszélyes, de tőled mindenképp távol álló manőverekkel észrevétetned magad. Egyszerűen csak érd be azzal, hogy számodra fontos emberek elismernek azért, amilyen valójában vagy. A többiek pedig hidd el, nem is annyira fontosak.

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta feladatot dobott mára a gép, amivel úgy gondolod, képtelen leszel egyedül megküzdeni, teljesen biztos vagy benne, hogy ez az a hegy, ami számodra a "megmászhatatlan" kategória. Nem mindegy azonban, hogy hiszel-e magadban, mielőtt bárminek is nekikezdesz, épp ezért igyekezz magabiztosan állni a dologhoz, hisz úgy még senki nem hódította meg ugyanis a Mount Everest-et, hogy közben remegett a lába és attól rettegett, mi lesz, ha leesik. Húzd fel a bakancsod és irány a feladat! Persze egyik lábad csak a másik után tedd, nehogy meggondolatlanságod miatt kerülj bajba!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hogy mi? Selena Gomez szerint rosszul csókol Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse

A sztárok nem félnek kimondani: nagyon durva történetek osztottak meg legrosszabb filmes csókjaikról!

Kép

A csillagjegy, akinek varázslatos utazást jósolnak 2024-ben

Nincs ötleted a nyárra? Esetleg valami újat próbálnál ki? Csillagjegyed azt is elárulja, hogy milyen utazás illik hozzád a legjobban!

Kép

A francia nők már viselik: ez a lapos talpú cipő a szezon egyik legnagyobb trendje

A szandál szezonja előtt ez a cipő kerül elő a legtöbbször a stílusos nők gardróbjából.

Kép

Teszt: Az arcának egy kis részletéből kitalálod, melyik sztár van a képen?

A hírességek mindenhol ott vannak: a tévében, a magazinokban, az óriásplakátokon és a közösségi oldalakon is.

Kép

6 sorozat, ami elképesztő marketinget kapott, a nézők szerint viszont nem érdemes megnézni

Van, amikor egy alkotásnak nagyobb a füstje, mint a lángja. A netezők szerint erre a listára mind igaz a leírása.

Kép

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!