Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 20.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, az Oroszlánok túlvállalják magukat

Napi horoszkóp március 20.: az Ikrek rátermettségüket bizonyíthatják, az Oroszlánok túlvállalják magukat
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Nagy lépésre szántad el magad, most jött el ugyanis a pillanat, hogy kitörj a hétköznapok szürkeségéből és egy olyan útra lépj, amely elvezet a boldogságodhoz, a teljesség és elégedettség érzéséhez. Ennek érdekében egyes hátráltató tényezőket le kell ráznod magadról és csak arra érdemes fókuszálnod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a célod eléréséhez. Az első lépések garantáltan nem lesznek könnyűek, de ha hiszel magadban és valóban meg szeretnéd szerezni azt, amit megálmodtál, nem lesznek majd olyan akadályok, amiket ne tudnál legyőzni!

BIKA (április 21-május 20)

Azt hitted, végeztél már egy feladattal, rá kell azonban jönnöd, hogy akad még tennivalód bőven. Ahelyett, hogy hátradőlnél tehát, szedd össze magad és minden figyelmeddel összpontosíts, mert most nem hibázhatsz. Meglátod, ha időben sikerül minden elvégezned, sokkal nyugodtabban zárhatod a napot. Az este aztán a lazításé a főszerep, bonts ki egy finom bort és nézz egy romantikus filmet. Akkor már megteheted, hisz nem zavarja majd semmi a lelkiismereted!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, hogy olyasfajta dolgokkal kell most megbirkóznod, amely jócskán meghaladja a képességeidet. Ha azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, lehetséges, hogy csupán te magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésed. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettséged és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje dolgozol már valamin, ami fontos számodra, minden időd és energiád ennek szenteled és most végre úgy tűnik, sikerre viheted a dolgot. Büszke lehetsz magadra, hisz másokkal ellentétben volt benned elegendő kitartás és akaraterő, nem adtad fel, amikor a többiek már régen ott hagytak volna csapot-papot, mivel azonban neked nagyon fontos volt, a szíved vitt előre. Most már egész nyugodtan kifújhatod magad, ünnepelj a hétvégén, kapcsolódj ki és gyűjtsd az energiát a következő nagy kihívásra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Senkinek nem tudsz nemet mondani semmire, akármilyen nagy volumenű dologgal bíznak meg, ettől azonban annyira túlzsúfolod a napod, hogy a saját dolgaidra egyáltalán nem marad időd. Ettől, érthető módon rendkívül frusztrálttá válsz, magadra haragszol elsősorban, de a környezetre is meglehetősen neheztelsz, hisz a megvan neked a magad dolga ezekben a napokban. Segíteni jó, segíteni kell, hisz ez visz előre, ettől fejlődsz emberileg, ám azért igyekezz meghúzni egy határvonalat annak érdekében, hogy ne te legyél az ügyeletes balek, akit kontroll nélkül rángathatnak úgy, hogy csendben tűröd. Tanulj meg nemet mondani, hidd el, ettől nem fognak máglyára vetni, maximum nagyobb lesz a tekintélyed! Nehogy már téged húzgáljanak, nem vagy te zsinór!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hisz megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed, időt áldozol rá és mihamarabb abszolválod. Ha a végtelenségig nyújtod a dolgot, annál később szabadulsz, ám az a bizonyos bogár folyamatosan ott ül addig is a füledben, hogy nem odázhatod el. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha befejezed és lezárhatod az ügyet, mert így csak egyfolytában frusztrál a dolog, ennek pedig semmi értelme! Nyugtasd meg a lelkiismereted, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje foglalkoztat a gondolat, hogy valami újat kellene kipróbálnod, túl szürkének érzed a mindennapokat, kezdesz belefásulni a monotonitásba. Senki nem mondta azonban, hogy így kell leélned az életed, légy kreatív és találj olyan otthoni elfoglaltságot, melynek során olyasmit alkothatsz, amivel meglepheted a szeretteidet, ami eltereli a gondolataidat, amely új lendületet ad a mostani akadálypálya teljesítéséhez. Hidd el, ez az időszak sem tart örökké, az pedig rajtad múlik, hogy hogyan töltöd el!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindig az volt az életedben az elsődleges és legfontosabb szempont, hogy a környezetedben élők elégedettek legyenek veled, hogy ne okozz senkinek csalódást és ne hagyj semmiféle űrt magad után. Mindeközben lemaradtál számtalan élményről, amely tálcán kínálkozott, ám mivel Te attól tartva, mit gondolnak majd rólad, nem ragadtad meg ezeket a lehetőségeket. Most már ne bánd a dolgot, de ébredj fel, nyisd ki a szemed és kezd el a saját életed úgy élni, ahogy neked jó, helyezd önmagad mások fölé és Te legyél a hab a tortád tetején! Elvégre úgy nem lehet egy egész életet leélni, hogy attól tartasz, ki és mit fog szólni ehhez, vagy ahhoz a tettedhez! Légy ön azonos és valósítsd meg az álmaid!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly feladatot bíztak rád, amelynek teljesítéséhez szükséged lesz minden koncentrációdra és tudásodra. Első pillanatban nem repesel az örömtől, inkább veled történő kiszúrásként éled meg a szituációt, de ha kicsit fejjel lefelé tekintesz a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem véletlenül választottak ki rá. Megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel abszolváld a feladatot. Zárj ki minden befolyásoló tényezőt, mert nincs más választásod, mint nekirugaszkodni és mindent bevetni. Bízz magadban és akkor nem lehet baj!

BAK (december 22-január 20)

A benned lévő, kezdeti bizonytalanság után kezdesz ráérezni egy bizonyos szituációban arra, hogyan is kellene megoldanod a helyzetet, mely egyre magabiztosabbá tesz, ezáltal sokkal gyorsabban tudsz dolgozni. Akadnak majd olyanok, akik megpróbálják a helyzetet befolyásolni azzal, hogy minden lehetséges pillanatban beleszólnak, mit és hogyan csinálj, ám neked abszolút nem kell foglalkoznod velük. Diplomatikusan, de cseppet sem arrogánsan értesd meg velük, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, nem kértél segítséget és nem szorulsz arra, hogy kézen fogva vezessenek, hisz pontosan tudod, merre menj az ösvényen! Csak így tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben kissé összegabalyodtak a szálak, te magad is nehezen tudod követni, ki kivel van illetve mi a helyes sorrend. Épp ezért, hogy ne húzd már tovább a szálat, ülj le, rendezd a gondolataid és állíts fel valamiféle logikai sorrendet, ami alapján kibogozod a gordiuszi csomót, hisz téged is zavar a kialakult helyzet. Hozzá vagy ugyanis szokva a rendhez, de most valahogy mégis kezd követhetetlenné válni minden. Amennyiben azonban határozott lépésekkel és kellő talpraesettséggel sikerül megoldani a helyzetet, neked is nagy kő esik majd le a szívedről. Épp ezért ne késlekedj!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok stressz ért az utóbbi időben, olyan, számodra lelkileg jelentősen megterhelő dolgokkal is foglalkoznod kellett, amely nem csak mentálisan, de fizikailag is nagyon lefárasztott, érzed, hogy nem sokáig bírod már, cérnavékony kötélen egyensúlyozol. Épp ezért most eljött a pillanat, hogy lehetőséget adj magadnak a pihenésre, arra, hogy egy napra elvonulj a világ elől és mindent a helyére tegyél, végiggondolj és lezárhass. Másképp nem nagyon fogsz tudni úgy továbblépni, hogy nem hagy nyomot sem a lelki, sem az egészségi állapotodon ez a sok minden, ami még két embernek is sok, nemhogy egynek. Hidd el, ha sikerül tisztáznod és megkeresned az okokat, sokkal nyugodtabb leszel te is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!