Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 20.: a Mérlegek a kiszámíthatóság hívei, a Nyilasok fajsúlyos kérdésben foglalnak állást

Napi horoszkóp március 20.: a Mérlegek a kiszámíthatóság hívei, a Nyilasok fajsúlyos kérdésben foglalnak állást
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján gyorsan elfajul egy bagatell vita közted és a közvetlen munkatársad között, melynek során mindkettőtöket elragadnak az érzelmek és súlyos sértéseket vágtok egymás fejéhez. Emiatt elég rosszul érzed magad, hiszen lelkiismeret-furdalásod van, nem akartad ugyanis megbántani az illetőt. Próbálj azonban most higgadtan gondolkodni, valamiféle utat találni arra, hogy együtt tudjatok működni, hiszen a kölcsönös sértegetés nem vezet sehova. Ha azonban nem sikerül kompromisszumos megoldást találni, lépjetek túl a dolgon. Nem éri meg egy teljesen jelentéktelen ügy kapcsán a jóviszonyt kockáztatni!

BIKA (április 21-május 20)

Maximalizmusod nem ismer határokat, minden feladatban igyekszel a legjobbat igyekszel kihozni magadból, nem nagyon tudod elviselni a kudarc tényét. Amennyiben esetleg belefutsz egy veszteségbe, az rendkívül nagy csalódással tölt el és ahelyett, hogy a legjobbat próbálnád kihozni magadból, sértődött kisgyermekek módjára hátat fordítasz az egésznek. Mivel azonban nem élheted úgy az életet, hogy egy búra alá szorult fejjel mész előre, így érdemes lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és lazábban kezelni bizonyos helyzeteket. Egy próbát mindenképp megér, hogy megnézd, mi történik akkor, ha megszabadulsz a görcseidtől!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján gőzerővel mész előre, semmi mást nem látsz magad előtt, mint a kitűzött célodat, ennek rendelsz ma alá mindent. Úgy tűnik, elég jól taktikázol, hisz már a táv elején megnyugtató az előny, amelyre szert tettél, nyugodtan foglakozhatsz tehát más dolgokkal is. Érdemes ma találkoznod régi barátokkal, akikkel zsúfoltabb hétköznapokon nincs lehetőséged mélyebb beszélgetést folytatni. Hidd el, a te lelkednek is jót tesz majd, ha a kötelező körök helyett olyasmikre tudsz összpontosítani, amik pihentetnek és feltöltenek. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor topon kell lenned és gyorsan közbe kell avatkoznod!

RÁK (június 22-július 22)

Abszolút büszkeséggel tölt el a tudat, mely szerint jó úton haladsz a siker felé és ugyan rengeteg akadályt kell még legyőznöd a célig, mégis lelkesít a tudat, hogy egyfelől magabiztos vagy, másfelől reálisnak tűnő, kivételes eredményeket is elérhetsz. Ennek érdekében tégy meg minden tőled telhetőt, hiszen csakis így fogod tudni elmondani a nap végén, hogy nem rajtad múlt a siker. Kitartásod és az akaraterőd valószínűleg meghozza a maga gyümölcsét, előbb vagy utóbb ugyani nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán. Addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napja a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, amivel egyelőre elég nagy hátrányban vagy. Mivel azonban semmi pénzért nem szeretnéd az egész napodat ezzel a bizonyos feladattal tölteni, épp ezért próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére és végre másfelé is elindulhass. Légy azonban óvatos, mert a nagy sietség, a kapkodás csakis bonyodalmakat szülhet, alaposan gondold tehát át, mit és miért teszel, nehogy orra bukj a nagy sietségben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján borzasztóan rágörcsölsz egy bizonyos helyzetre, teljesítménykényszered tehát viszonylag gyorsan kezd úrrá lenni rajtad. Emiatt hajlamossá válsz arra, hogy elveszítsd a józan ítélőképességedet és olyan meggondolatlan döntéseket hozz, amelyek abszolút nem válnak majd semmilyen szinten hasznodra. Vedd azonban komolyan a jeleket, amelyeket az Univerzum küld folyamatosan, lazíts, ne görcsölj egyetlen pillanatig sem, inkább élvezd az életet és higgy abban, hogy minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, ezt jobb, ha elfogadod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretnéd kiszámíthatóan végezni a feladataidat, nagy csalódással veszed azonban tudomásul, hogy az élet nem matekpéldák sorozata. Egyszerűen nem tudsz tehát semmilyen szinten előre kikalkulálni, hiszen szinte minden kanyarban jöhet egy váratlan fordulat, amely megváltoztatja az addigi útirányt. Ne akarj tehát mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életed. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, mégsem mindig megvalósítható!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem tudsz megálljt parancsolni magadnak, gyakorlatilag megállás nélkül hajtod az általad kitűzött célokat, semmi másnak nem engedsz teret, amíg hibátlanul be nem fejeztél egy feladatsort. Ez bizonyos mértékig rendkívül dícséretes, tudnod kell azonban megtalálni a határaidat és ha sikerült, igyekezz azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod magad a végsőkig, időnként próbálj lazítani és átadni magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz lehetőséget találni a kikapcsolódásra is.

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján rendkívül fajsúlyos kérdésben kell véleményt nyilvánítanod, ami elég kellemetlenül érint, abszolút nem akartál ugyanis beleavatkozni a szóban forgó ügybe. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle választ mégiscsak adnod kell, hisz így maradhatsz hiteles mások szemében, épp ezért igyekezz diplomatikusan fogalmazni annak érdekében, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy az ügyhöz neked semmi közöd, mi több, az értékrendeddel is ellentétes mindaz, ami történik. Ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak, hallgass az eszedre!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívüli módon szeretnél elérni valamit ennek érdekében indulsz útnak a hét első napján, ám azzal nem számolsz, hogy abszolút nincs még kitaposva az ösvény, ennek okán helyenként megeshet az is, hogy hasra esel. Te azonban elég bátor ember vagy és ugyan nem biztos, hogy deficitek nélkül megúszod a nagy utat, de legalább egyfajta elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amelyre nem biztos, hogy sokan mertek volna. Nem is indulhatna jobban a heted!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján érdemes már a startvonalnál mérlegelned, hogy milyen terheket veszel a válladra, számtalan feladat várja ugyanis, hogy megoldást találj rájuk. Mielőtt Hűbele Balázs módjára rohannál neki mindennek, előtte érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami fontos és elsőbbséget élvez az életedben, amit a lehető leghamarabb szeretnél lezárni, s eredményt elérni. Ha túl vagy a legfontosabb küldetésen és hoztad a várt szintidőt, akkor majd ráérsz más ügyekkel is foglalkozni, addig azonban egyetlen dologra koncentrálj, különben elmaradhat a remélt siker! Ne tarts több vasat egyszerre a tűzbe, hisz csúnyán megégetheted magad!

HALAK (február 20-március 20)

Problémamegoldásból jelesre vizsgázol a hét első napján, valaki ugyanis hozzád fordul egy igen-igen kényes üggyel kapcsolatban. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten a dolgot, illetve igyekezz megtalálni a lehető leggyorsabb és hatékonyabb megoldást. Ugyanakkor arra is érdemes figyelned, hogy az arany középúton maradj, ne vegyél feleslegesen olyan terhet a nyakadba, ami később fejfájást okozhat. Amennyiben sikerül megoldanotok az ügyet, rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy hasznossá ne tetted volna magad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!