Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 18.: a Bikákra fontos ügyet bíznak, az Ikrektől mindenki a megoldást várja

Napi horoszkóp március 18.: a Bikákra fontos ügyet bíznak, az Ikrektől mindenki a megoldást várja
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes ma is elolvasnod a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tartogatnak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Annyira vágysz valamire, hogy egyszerűen semmi más nem létezik számodra. Épp ezért görcsösen kapaszkodsz minden szembejövő emberbe, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy álljon melléd, támogasson és segítsen a célod elérésében. Légy azonban óvatos, túlzott elvakultságod miatt ugyanis nem biztos, hogy racionálisan látsz minden helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg olyanokkal veszed magad körbe, akik valójában csak hátráltatni fognak. Nyisd ki a szemed, ne csak a délibábot lásd!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád, amelyet a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással, eddig megszerzett tudásod bizonyításával kell megoldanod. Noha a felelősség súlya egy pillanatra eltántorít, azt is pontosan tudod, hogy nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor nincs helye a félelemnek, mert a lehető legtökéletesebben el kell végezned. Ne akard összecsapni az egészet, ülj le, gondolkodj, készíts tervet és csak akkor vágj bele, ha már minden összeállt a fejedben és nem a sűrű bozótosban kell bolyonganod. Ne húzd azonban sokáig az időt, mert a végtelenségig nem csiszolgathatod a tervrajzot!

IKREK (május 21-június 21)

Te vagy az a személy, akitől egy bizonyos helyzetben mindenki a megoldást várja, akinek a kezébe adják az irányítást, hisz a többieknek halvány fogalmuk sincs arról, hogyan és merre is kellene továbbmenniük. Megtisztelőnek érzed ugyan a feladatot, mégis megrémít az a felelősség, amit ezzel rád hárítanak, épp ezért eleinte elkezdesz finoman kihátrálni a helyzetből. Mielőtt azonban végleg megfutamodsz, nézz magadba, azután a szituációra és hidd el, ha te nem vállalod az ügyet, nemcsak a dolog fog majd dugába dőlni, hanem nagy csalódást is okozhatsz másoknak. Tisztázd a szereped, próbálj egyfajta kihívásként tekinteni az ügyre és tedd meg a tőled telhető legtöbbet azért, hogy végül együtt ünnepelhessetek!

RÁK (június 22-július 22)

Végre minden a terveid szerint alakul, nem kell görcsösen hajtanod a lovat, pontosan annyi idő alatt sikerül megoldanod a rád bízott feladatokat, mint amennyit terveztél, így nem kell kétségbeesned, hogy mi lesz, ha nem végzel a határidő lejárta előtt. Épp ezért a mai napon olyan dolgokra is jut majd időd, amelyekre más zsúfoltabb napokon nem, így tehát használd ki a helyzetet és szánj magadra is egy kis időt, olyasmivel foglalkozz, amire nagyon ritkán van lehetőséged. Menj el egy szépségszalonba vagy kapcsolódj ki a szerelmeddel, esetleg hívd el egy barátnődet shoppingolni! Ez jót tesz a lelkednek és nagy lendületet adhat a következő feladatok teljesítéséhez!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos döntés előtt állsz, ami a jövőben meghatározhatja az életedet, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez a végtelenségig ragaszkodsz, még akkor is, amikor az már nemhogy hasznot hozna, hanem még veszítesz is rajta. Higgy abban, hogy a döntésed nyomán valami olyasmi vár rád, amihez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál. Adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat láss, próbálj minél többet tanulni bizonyos dolgokról, hisz minél több témában vagy tájékozott, annál könnyebben érvényesülsz majd. Ne félj, nem harap semmi és senki, nyugodtan közelebb mehetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég gyorsan sodródsz az árral, hatalmas sebességgel mész előre, ami kissé megrémít, hisz attól félsz, váratlan helyzetben nem lesz elég rövid a reakcióidőd ahhoz, hogy adekvátan tudj majd reagálni. Nem élhetsz azonban örökös félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás, tapasztalat és talpraesettség, hogy nem okoz gondot felismerni azt, amikor letérsz az útról és ennek köszönhetően másféle irányt vesznek a történések. Kezdd el félelem helyett élvezni a szituációt és gyönyörködj a tájban ahelyett, hogy folyamatosan az jár a fejedben, hogy tengeribeteg vagy! Ha kicsit levetkőzöd a görcsöd, meglátod, hogy nagyon jól lehet szórakozni és új élményeket gyűjteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, hogy meginogjon a komfortérzeted. Rendkívülien frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik ugyanis a dolog, hogy hogyan tudod alakítani a szituációt. Épp ezért, mivel frusztrál a dolog, kompetencia határaidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, amelyek kedvezőek számodra! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje hatalmas teherként nehezedett rád egy bizonyos dolog, s ez minden másról elvonta a figyelmedet, gyakorlatilag szinte kizárólag ezzel foglalkoztál. Most azonban lehetőséget kapsz arra, hogy végleg lezárhasd az ügyet, felszabadulhass és új utakon indulhass el új élmények felé. Ragadd meg az alkalmat és élj a lehetőséggel, hisz ezúttal minden hiánytalanul áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy végre megízleld a szabadság örömét. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elvonják a figyelmedet, csak magadra kell koncentrálnod, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!

NYILAS (november 23-december 21)

Te sem mertél hinni benne, de sikerült elérned valamit, melyhez -így utólag visszatekintve is- rengeteg akadályt kellett átugranod, mégis beértél a célba. Mivel azonban nagyon sok energiát kivett belőled a dolog és idegileg is teljesen felőrölt, ezért most mindenképp legyen a pihenésé a főszerep, hisz neked is szükséged van egy lélegzetvételnyi szünetre. Igyekezz kihasználni az időt és valóban fizikailag és lelkileg is feltöltődni, mert most van erre lehetőséged. Holnaptól ismét új kihívások, ismeretlen pályák várnak új akadályokkal!

BAK (december 22-január 20)

Nagyon sürgetsz valamit, mert kezded unni tétlenséget, az az érzésed ugyanis, hogy ebben a szituációban nem tudod már hasznossá tenni magad. Mivel azonban semmiféle ráhatásod nincs az események kimenetelére, ezért kitartást és önuralmat kell gyakorolnod, hisz fogalmad sincs, hol a vége, de biztos, hogy nem te leszel az, aki az eseményeket irányítja, hisz a mókuskerékben ugyanúgy csak futsz körbe, mint a többiek. Hidd el, tudni fogod, ha a célegyenesbe érsz, ne siettesd annyira! Próbáld meg élvezni és a legtöbbet kihozni a helyzetből!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a környezetedben túl sok mindenki próbálja diktálni neked a tempót, túl sokan hiszik azt, hogy tökéletesen tudnak mindent és azt, hogy feltétlenül rászorulsz az életvezetési tanácsaikra. Mivel ez téged rendkívüli módon frusztrál, nyugodtan állj a sarkadra és mutasd meg, hogy szuverén személy vagy, akinek megvan a saját életútja, véleménye, elvei, értékrendje. Miért kellene azt csinálod és olyan módon, ahogy elvárják?! Járd a magad útját és ne foglalkozz ezekkel a személyekkel.

HALAK (február 20-március 20)

A sok nehézség és akadály ellenére sikerül befejezned valamit úgy, hogy senki nem kerül ki a helyzetből rosszul. Egészen eddig a pillanatig nem merted elhinni, hogy menthető a szituáció, ám mivel a csapatból Te rendelkezel a legtöbb tapasztalattal, így magadra vállaltad a terhet és ebben a tudatban tettél meg mindent az eredmény érdekében. Most mindenki elismerését sikerült kivívnod, amely igencsak simogatja a hiúságod. Légy azonban óvatos, el ne szállj a büszkeségtől, mert ha egyszer túl magasra mész, nagyon nehéz lesz visszajönni a földi halandók közé!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!