Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 16.: a Bikák emberi nagyságukról tehetnek tanúbizonyságot, a Szüzek biztonsági játékot igyekeznek játszani

Napi horoszkóp március 16.: a Bikák emberi nagyságukról tehetnek tanúbizonyságot, a Szüzek biztonsági játékot igyekeznek játszani
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
A rövid munkahét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Mivel az elmúlt időszakban több kudarccal szembesültél, épp ezért mostanra már óvatosabb vagy, nem ugrasz gondolkodás nélkül fejest bármibe. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, illetve tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz tehát megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, ugyanakkor ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?! Te is sokkal jobban fogod érezni magad, ha lesz mivel teleírnod életed emlékkönyvét, nem igaz?!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első munkanapján ismét bizonyíthatod, hogy milyen odaadó, önzetlen ember is vagy valójában, olyasfajta természetű ügyben sietsz ugyanis valaki segítségére, amelyből mások kérdés nélkül kihátráltak volna. Emberi nagyságodat mi sem bizonyítja jobban, mibt az, hogy abszolút nem kérdőjelezel meg semmit a helyzetben, a szíved visz előre, az illető pedig roppant hálás lesz neked azért, hogy a szakadék szélén ragadtad meg a kezét. A mai nap megkoronázására, hívd át néhány barátodat, főzz nekik valami finomat és ünnepeljétek az önzetlenséget, ami ebben a rohanó világban ritka nagy erény! Légy büszke magadra!

IKREK (május 21-június 21)

Mindennél jobban vágysz a környezeted elismerésére, arra hogy végre a társaság teljes értékű tagja lehess, ennek érdekében tehát képes vagy tótágast állva elindulni a céljaid elérése felé. Mielőtt azonban saját magadat tennéd nevetségessé egy-két elismerő bólintásért, előtte érdemes belegondolnod, hogy vajon ha önmagadból, a saját személyiségedből kivetkőzve, mintegy cirkuszi majomként produkálod magad csak azért, hogy kitűnj a tömegből, azzal mekkora áldozatot vállalsz. Amennyiben a környezeted nem fogad el úgy, ahogy vagy, abban az esetben nem is nagyon érdemes küzdened az elismerésért. Te csak maradj önazonos, aki szeret így is, annak nem kell, hogy kivetkőzz magadból, a többiek meg úgysem számítanak!

RÁK (június 22-július 22)

Elég kellemetlen problémával szembesülsz a rövid munkahét első napján, amelyet annak idején a szőnyeg alá sepertél, hisz már akkor is rengeteg bosszúságot okozott. Annak érdekében tehát, hogy ezúttal ne keserítse meg a napjaidat, még csírájában fojtsd el az ügyet. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban és mihamarabb, egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindenáron ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz, azt érzed ugyanis, hogy minden körülmények között szükséged van rá, épp ezért hatalmas görcsösséggel hajtasz érte. Ennek oltárán bármit képes vagy feláldozni, csak azért, hogy megszerezd magadnak, annak ellenére, hogy olyan jelek sorozatát kapod, amelyek világosan megmutatják, hogy tulajdonképp nem is biztos, hogy több vagy jobb leszel, ha megszerzed magadnak. Gondold tehát végig, hogy valóban elengedhetetlenül szükséges-e a dolog a jelenlegi életedben, hogy megéri-e ilyesfajta áldozatokat hozni érte. Amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, akkor ne szégyelld belátni, hogy felesleges köröket futsz, így inkább engedd el az egészet. Annyi minden van, ami életed során örömet okozhat még, nem érdemes emiatt keseregned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ahogy mindig, ma is a biztonsági játékra törekszel egy bizonyos ügyben, egyáltalán nem szeretnél kockáztatni, attól tartasz ugyanis, hogy ha ismeretlen útra tévedsz, akkor adott esetben a pozitív kimenetelt kockáztatod, ez pedig be is vonzza majd a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a negatív kimenetelt lásd a dologban és hogy merj olyasfajta őrültségekre vállalkozni, amelyek sikerélményt okozhatnak végre. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig arra mész, hogy óvatosan lépkedj lassú tempóban, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem fogsz tudni maradandót alkotni! Hidd el, aki mer, az nyer!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A rövid munkahét első napján az átlagosnál jóval nehezebb feladattal küzdesz, egyelőre azonban fogalmad sincs arról, hogyan és miként oldd meg, emiatt az sem világos számodra, milyen eredményt érhetsz el ezzel. Mivel egyedül egyfajta kapálózásnak tűnik a dolog a nyílt vízen, épp ezért keress egy megbízható személyt a környezetedben, aki nálad a meglévőnél több tapasztalattal rendelkezve pontosan tudja, merre kell venned az irányt ahhoz, hogy végül elégedett lehess és a megbízóid is elismerően bólintsanak. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el, sokkal jobb még az út elején tisztázni az irányt, a célt, a tempót és a taktikát, mintsem a sűrűjében egyedül jobbra-balra kóvályogni, ahol már nem biztos, hogy meghallják a segélykiáltást. Most ragadd meg tehát a lehetőséget, mert nem tudhatod, később hogy alakul a helyzet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasvalakiben kell ma csalódnod, akiről a legrosszabb rémálmaidban sem feltételezted volna, hogy képes hátba támadni, ez a felismerés pedig annyira letaglóz, hogy egyszerűen fel sem tudsz igazán ocsúdni a dologból. Határtalan elkeseredettségedet nem is igen tudod, illetve akarod titkolni, világosan látszik is mindenki számára, hogy ma bizony abszolút nem kerek a világ számodra. Adj azonban időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket. Még az is előfordulhat, hogy olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek teljesen más szemszögből világítják meg a történteket.

NYILAS (november 23-december 21)

Viszonylag hosszú ideje gondolkodsz azon, hogy olyasmibe vágj bele, amely ugyan teljesen ismeretlen számodra, ám van a sologban potenciál. Épp ezért jutottál mostanra arra az elhatározásra, hogy nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelen pillanatban a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd, hisz valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül elérhesd a kitűzött célodat, ezáltal sikeres lehess, de ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod érdekében! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Olyasféle célokat kergetsz jó ideje mostmár, amelynek sikere abszolút nem garantált, te azonban a fejedbe vetted, hogy tűzön-vízen keresztülviszed, ezáltal bizonyíthatod mindenkinek a rátermettségedet. Mitagadás, még a környezetedben élők álla is leesik attól, hogy mi mindenre hajlandó vagy azért, hogy megkaparints valamit magadnak, hisz még ők is szájtátva figyelik a céltudatosságodat és azt, hogy nagyon keményen dolgozol az ügyön. Ügyelj azonban arra, hogy ne tegyél fel mindent egy lapra a siker érdekében, vannak ugyanis olyan hegyek, amelyek megmászása komoly áldozatokkal, akár a testi épséged kockáztatásával is járnak. Dönts okosan és bölcsen, van időd, nem hajt a tatár, mérlegelj minden előnyt és hátrányt, mielőtt elindulsz az úton!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a közvetlen környezetedbe kezd az agyadra menni, folyamatosan körülötted legyeskedik, mindenről tudni szeretne, ami téged is érint, te pedig egyszerűen fel nem tudod fogni, hogy miképp lehet valaki ennyire gátlástalan. Mielőtt azonbam abszolút elveszítenéd a türelmedet, igyekezz emberi hangnemben leállítani, az illetőt, hisz minél tovább húzod, annál fojtogatóbb lesz a dolog. Magyarázd el neki és logikusan igyekezz megértetni vele, hogy a saját utad szereted járni, hogy a te életedben szereted magad meghozni a döntéseket és hogy vannak bizonyos dolgok, amelyek csak és kizárólag rád és azokra a személyekre tartoznak, akikkel te meg kívánod osztani, ő pedig jelen pillanatban nem tartozik közéjük.

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívüli precizitással számítottál ki mindent egy bizonyos feladat elvégzéséhez, ennek mentén haladsz is előre, ám egy ponton rá kell jönnöd, hogy valami nagyon nem stimmel. Nem úgy körvonalazódik ugyanis az eredmény, ahogy azt elvártad, hisz ha ennyire jól működik minden, akkor tökéletes produktumot vársz a végén. Haladj centiméterről centiméterre és keresd meg azt a porszemet, amely megakasztotta a folyamatot és igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb leszel, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!