Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 15.: az Ikrek számára munkával, a Halaknak pihenéssel telik a hosszú hétvége első napja

Napi horoszkóp március 15.: az Ikrek számára munkával, a Halaknak pihenéssel telik a hosszú hétvége első napja
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hosszú hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Híresen nagy problémamegoldó képességed a mai napon sem fog cserben hagyni, valaki ugyanis hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amelyről nem szívesen beszél ugyan, de mégis segítségre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten a problémát és gondolkodj megoldás centrikusan, még azelőtt meg kell ugyanis oldanotok együtt a problémát, mielőtt mindenki számára világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz neked ezért, Te pedig rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ilyenformán hasznossá ne tetted volna magad!

BIKA (április 21-május 21)

Kezd egy apróságból kiindult vita elfajulni egy számodra közel álló személlyel, emiatt elragadnak az érzelmek és olyasfajta sértéseket vágtok egymás fejéhez, amelyeket más helyzetben eszetekbe sem jutna. Emiatt elég rosszul érzed magad, hisz lelkiismeret furdalásod van, nem akartad volna ugyanis megbántani, csupán elragadtak az érzelmek és az indulatok. Próbálj most higgadtan gondolkodni annak érdekében, hogy találhassatok egy közös nevezőt, lásd be, hogy a sértegetés nem vezet sehova! Amennyiben a közöttetek kialakult konfliktushelyzet áthidalható egy mindenki számára megfelelő kompromisszummal, igyekezzetek erre törekedni, ám mégsem sikerülne közös nevezőt találni, nem érdemes ebben a rossz hangulatú szituációban maradni, lépj túl a dolgon, zárd le a vitát és engedd el. Nem éri meg ezért egy kapcsolatot lezárni!

IKREK (május 22-június 21)

Annak ellenére, hogy a hosszú hétvége első napja van és mindenki más a kanapén hátradőlve élvezi a kötelezettség-mentes pihenést, neked a legnagyobb bosszúságodra mégis határidőre kell befejezned valamit, ezért muszáj dolgoznod. Mivel azonban semmi pénzért nem szeretnéd az egész napod munkával tölteni, így próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére és átadhasd magad végre a pihenésnek! Légy óvatos a nagy sietségben, mert a kapkodás csak arra fog vezetni, hogy mindent folyton korrigálnod kell majd, emiatt elég nagy hátrányba kerülhetsz az Idő nevű versenytársaddal szemben! Gondold végig melyik lábad melyik után teszed, nehogy hasra ess a nagy sietségben!

RÁK (június 22-július 22)

Bár elég sok, könnyűnek nem mondható akadályt kell még megugranod a célodig, mégis lelekesít az, ahogy látod az eredményt lelki szemeid előtt. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy a végén akárhogy is sül majd el a dolog, Te mindenképp büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! Kitartásod és akaraterőd meghozza a gyümölcsét és nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán, addig sincs azonban megállás, menned kell előre, hisz Te már pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mások számára rendkívül fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményed, amely a témára való tekintettel elég kellemetlenül érint. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle választ mégis csak ki kell csikarnod magadból, igyekezz diplomatikusan állást foglalni, hogy a későbbiekben ne vonjanak emiatt bámilyen módon felelősségre, egyúttal jelezd azt is, hogy semmi közöd a dologhoz, mitöbb az értékrended szerint nem is áll túl közel hozzád a dolog. Ne hagyd, hogy a szíved szerint elsodorjanak az érzelmek, hallgass az eszedre! Ha nem muszáj, miért sodornád bajba magad?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mikor már kezded feladni a reményt, hogy sikerülhet elérni valamit, amire olyan régóta vágytál, olyan váratlan fordulat következik be, amely abszolút felvillanyoz, hitet és lendületet ad a továbblépéshez, ennek köszönhetően már biztos vagy benne, hogy nem létezik lehetetlen. Most nem állhatsz meg, húzd magadra a mezt és indulj a pályára, mert bombaformában vagy ahhoz, hogy egyedülálló eredményt produkálj és a végén nagyon büszke lehess magadra! Ragadd meg az alkalmat, nem minden nap jön ugyanis ilyen lehetőség! Szerencsés csillagzat alatt születtél, az egyszer biztos!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, egy idő után azonban többnyire beütöd a fejed és bosszúsan fordulsz vissza, csaknem a cél előtt. Mivel ezek a kudarcok folyamatos csalódást okoznak, sokszor elgondolkodsz azon, vajon mi értelme annak, hogy új dolgokba belekezdj, hisz az esetek döntő többségében úgy sem érhetsz el semmiféle sikert. Eljött azonban az idő, amikor megálljt kell parancsolnod a jócskán eluralkodott kishitűségednek és végre elkezdeni hinni magadban és abban, hogy Te is alkalmas vagy arra, hogy sikereket érhess el, ezáltal egy boldogabb és teljesebb életet élhess végre. Érdemes egy próbát tenned, mi történik akkor, ha feljebb tolod ezeket a bizonyos határokat és végre a saját boldogságodért szállsz harcba! Meglátod, megéri a fáradtságot, épp ezért ne késlekedj, fegyverkezz fel erővel, kitartással és magabiztossággal, majd minden negatív gondolatot hátrahagyva, indulj a csatába!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Amikor már teljes meggyőződéssel és az esélyesek biztos nyugalmával zsebelnéd be a sikert, váratlanul felbukkan valaki, aki mindent megtesz azért, hogy elvigye előled a győztesnek járó serleget. Mivel elég régóta dolgozol ezen a bizonyos ügyön, ne hagyd, hogy mások állhassanak a dobogó legfelső fokára, épp ezért tisztességes és korrekt keretek között a fair-play szellemében minden tőled telhetőt tegyél meg azért, hogy megnehezítsd az illető helyzetét, ha már ennyi energiát fektettél a dologba, nehogy az utolsó pillanatban vallj kudarcot! Minden idegszáladdal összpontosíts, majd a célban ráérsz kifújni magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, amely sok mindenki számára fényt hozhat az alagútba, ezen kívül Te, magad is megvilágosodhatsz bizonyos tekintetben. Nem biztos azonban, hogy ez a bizonyos dolog azok közé az igazságog közé tartozik, amelyek az abszolút fájdalmatlan kategóriába tartoznak, ennek ellenére mégis megéri, hisz a gordiusi-csomót végre kibogozta valaki, ennek köszönhetően nem kell többé találgatni és folyton tizenkilencre lapot húzni. Most már egyetlen cél lebegjen a szemed előtt: mihamarabb lezárni a helyzetet és tovább lépni! Majd utána ráérsz elmerülni a miértekben és az ok-okozati összefüggésekben!

BAK (december 22-január 20)

Túl sok féle dologgal foglalkozol egy időben, aminek meg is lesz a böjtje, hisz a figyelmed nem tudod egyszerre, 100%-os hatékonysággal mindenre összpontosítani. Mielőtt azonban belefutsz egy nagyobb kudarcba, most érdemes végiggondolnod, hogy mik azok az elemek, amelyek fontosságukból adódóan elsőbbséget élveznek az életedben és a lehető leghamarabb szeretnél eredményt elérni velük. A többi versenylovat egyelőre beállíthatod az istállóba, hisz egyszerre csak az egyikükkel tudsz versenybe szállni úgy, hogy Te, a saját elképzeléseid szerint hajts az egész táv alatt. Ha megfutottad a versenykört, hoztad a szintidőt, ráérsz majd a többi jószággal is foglalkozni, addig azonban csak egyetlen egy dologra koncentrálj, hisz a leghatékonyabban csakis így fogsz tudni működni! Ne tarts több vasat egyszerre a tűzbe, mert csúnyán megégetheted magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki árgus szemekkel figyeli minden mozdulatod, alig várja ugyanis, hogy fogást találjon rajtad és beléd köthessen. Mivel szeretnéd mindenképp elkerülni a dolgot, egy idő után azt veszed észre, hogy semmi más nem motivál, csakis az, hogy ne véthess semmi olyan hibát, amely miatt számonkérhet. Mielőtt azonban teljesen belefulladsz a megfelelési kényszerbe, érdemes végiggondolnod, mi is a legfontosabb számodra: az, hogy önmagad elégedettségére törekedj, vagy számodra nem túl fontos személyek határozzák meg minden lépésed. Ne feledd, elsősorban a saját mércédet kell megugranod, hogy büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a sikerért! Az, hogy mások közben mit gondolnak, az legyen az ő bajuk!

HALAK (február 20-március 20)

Hihetetlen tempót diktálsz másokkal szemben, ennek köszönhetően megnyugtató előnyre tettél szert, így teljes nyugalomban adhatod át magad a hosszú hétvégi pihenésnek. Igyekezz olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre dolgosabb hétköznapokon képtelen vagy időd szánni, olyan személyekre szánd a szabadidőd, akikkel máskor nincs lehetőséged mélyebb beszélgetésekbe belemenni. Hidd el, a lelkednek is jót tesz majd, ha egy kicsit a kötelező köröket hátrahagyva olyasmikkel tudsz foglalkozni, amik feltöltenek. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor topon kell lenned és gyorsan közbe kell avatkoznod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!